Barkley#34 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Hehe, sad sam video šta si mi stavio. Mooože. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 #nohomo 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, 21Barkley said: Hehe, sad sam video šta si mi stavio. Mooože. Vise ti ne odgovaram na private poruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Steta sto na PDF Kosarka vise ne postoji topik "Vise od posta" ili "Minijature". Da sacuva biser koji je na KK Tata & Sin temi isporucio @madafaka73 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Pa napravi 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 3 hours ago, Crni Bombarder said: Steta sto na PDF Kosarka vise ne postoji topik "Vise od posta" ili "Minijature". Da sacuva biser koji je na KK Tata & Sin temi isporucio @madafaka73 Onaj uradak madafaka73 donio je na forum dah Svetislava Basare iz najlucidnijih trenutaka (Fama o biciklistima...). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Može li neko da spoji ova 4 topika na kojima se piše o Filipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 9 minutes ago, Cooper said: Može li neko da spoji ova 4 topika na kojima se piše o Filipu. Nisam protiv. Ima topika - "KK Tata i Sin" ili "Filip Covic - Guzonjin sin ili kevin panter?" Edited December 25, 2019 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 O moj Bobe o moj Bobe... opet na KK Crvena zvezda o čovićima o politici o moj Bobe O moj Bobe... ima li ko da piše o košarci o analizi protivnika o utakmici koja se danas igra oh wait.... mogla bi moderacija d' uradi nešto, ne može ceo dan da se nadje jedan košarkaški upis, ne mogu pristojni poznavaoci košarke da dodju do izražaja od ovih mrzitelja porodice čović, koji dan počnu tako što prvo Čoviću opsuju mater. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Zasto je Boro banovan? Laganje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 hour ago, laki pepe said: Zasto je Boro banovan? Laganje? provalio nas Boro pa nismo znali kako drugačija da ga sklonimo sa foruma drugačije nego da mu podmetnemo najbrutalnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Svega je bilo ovih dana, trolovanje, provociranje, relativizovanje, flejm, pa laganje. Ovih 15dana je apsolutni minimum, da ne kažem počastili smo ga. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 uzmite slobodno za 14. januar jer ce napisati rat i mir kao odgovor na ban. 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 Bora je hejtao GOT kada to nije bilo popularno neka udje u zapisnik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 2 hours ago, Krava kaze mu said: Bora je hejtao GOT kada to nije bilo popularno neka udje u zapisnik Banujte ovog Kravicinog klona. Hoćemo Kravicu nazad!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 moderacija da s dogovori oko fmp1 i fmp2. nekog banujete, nekog pohvalite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 3 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Mozes misliti kako je moja reakcija izgledala kada sam video "da nicega nema"... 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 ionako kazu da je bozic jedan od najstresnijih dana u godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 25 minutes ago, MetalHead said: Mozes misliti kako je moja reakcija izgledala kada sam video "da nicega nema"... Znao sam da treba da promenim antifriz i ulje pre mrazeva.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Just now, Kronostime said: Znao sam da treba da promenim antifriz i ulje pre mrazeva.... A i to me je zadesilo, doduse samo tecnost za stakla... 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Sve je ovo zato sto je Pejina tema misteriozno nestala iz kosarkaske sekcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Samo nek originalni Laki nastavi sa svojim Filipikama, zatvoriće nam 4um skroz. Ovo je bilo samo upozorenje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 1 hour ago, riviera said: ionako kazu da je bozic jedan od najstresnijih dana u godini. ja sam mače udomljavao, tj došli ljudi da ga nose/vode, pa ti vidi onda koliko je božić stresan dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts