Kronostime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 hours ago, Sector said: Kad pokušam da postavim bilo koji gif, izbaci mi grešku: Kapiram da ste ih zabranili zbog Kronosa ali da provjerim za svaki slučaj. 1
uvrnuto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @MetalHead bi trebalo da je sredio bagove. Iskreno, delimično sam pročitao šta ste ovde pisali, pošto, već klasika, krenete da se vrtite u krug. I ne samo u ovoj situaciji, već se generalno vrtite u krug iz situacije u situaciju. Bude tako 2, 3 dana i dobro. Sa nekim delim mišljenje, neke pokušavam da razumem, a neke bi trebalo da demantujem po N-ti put, ali ne mogu. Nemam šta pametno da napišem, ne mogu da poentiram, a mislim da ovde ni nema rešenja. Nikome nikada ovo mesto neće u potpunosti odgovarati. Malo se opustite, a probajte da budete i obazriviji jedni prema drugima, pa će možda donekle biti bolje. Ne pomaže tu ni moderacija, ni pravilnik, ni ništa slično. 1 2
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta za Uroša, da je bio trezan, ne bi napisao onakav komentar, al je tih dana imao alko maraton pa zbog toga onakva uvreda Željku. 1
Miki28 Teoljub Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Pade Uros za post od prije 10 dana, mogli ste sacekat da prodje mec sa Zalgirisom. Ovako se mora @Čvarkov zrtvovat sa rakijom😀
Recommended Posts