Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Kurc Emuchelo

Recommended Posts

Bukvalno je ceo podforum nepodnosljiv za citanje vec 5 dana. Ostecene obe ekipe, treneri i uprave obe ekipe dizu tenzije, Zeljko je sore loser, evo to sam vam resio, ajde sad malo da pisemo o kosarci?

Bukvalno bih zamolio moderaciju da zakljuca pdf na 1 dan ako se ovako nastavi. 

• Like 1
  • Love 4

1 hour ago, Čočo said:

Ko je i gde napisao da Željko svojim nastupima diže tenzije na forumu? Moguće da sam taj deo negde preskočio. 

Jedino sto sam procitao je da dize tenziju medju navijacima, mislim da forum kao forum nije spominjan, al eto da zanemarimo to.

Zeljko Obradovic je jedan od najkvalitetnijih i najuspjesnijih trenera, al ako poslije svake izgubljene utakmice Zeljko Obradovic pominje nas klub u negativnom kontekstu, normalno je da se pise o tome. Ne tjeramo mi Zeljka da laze i maze i pljuje po nama vec sam to svojevoljno radi. Da je u pravu za neke situacije,neke sudijske greske-jeste. Dal ih je bilo u kontra smjeru- jeste. Ako izgubis od 11 puta 10, pa majku mu valjda si i ti nedje odgovoran, al eto vidimo da izgleda nije. Ja cu reci javno, Nebojsa Covic je toksican za ovaj klub, i za odnose sa komsijmama i sa nekim izjavama postupcima, al nemoj da zmurimo i cutimo za Zeljka kad radi u dosta situacija i gore stvari. Sjecam se poslije prve ili druge utakmice finala Aba lige, sudjenje bilo nikad korektnije,par sitnih greskica na obije strane al bas nesto jedva primjetno, ista prica. Sve to izaziva revolt kod navijaca jer omalovazava svaku pobjedu naseg kluba i teorijama zavjera pokusava svoj licno neuspjeh da opravda..a nas klub itekako degradira. E pa nece moci.

• Like 3
  • Thanks 2

9 minutes ago, Marvin said:

Aman jbt

Pa zar je toliko tesko reci svoje misljenje? Coviceve baljezgarske izjave su godinama ovde analizirare u naksitnija crevca, a sada je problem reci sta se misli o ovoj lazi Zeljka Obradovica. Ili je problem kako opravdati ono sto se realno ne moze opravdati.

Just now, Barkley#34 said:

Možda navijači Partizana ne osećaju potrebu da tebi objašnjavaju bilo šta. I ne samo tebi.

Slazem se. Moze i tako da se odgovori. Samo je cudno da su se godinama govnarske izjave Covica ovde seckale i od jednih i od drugih, apsolutno opravdani,  a jednu izjavu Obradovica analizirati je toliki tabu.

Ok, kako god.

• Like 4

On 2/15/2025 at 11:40 AM, berti said:

Jeste, navijaci kkcz dizu tenziju patkometrisu, a ne jedan trener koji baljezga, otvoreno laže i svesno podize temperaturu do usijanja. 

Evo gde su dovedeni u vezu Željkovo dizanje tenzija i podignute tenzije na forumu (stranicu pre toga tema diskusije je patkometrija prisutna na forumu). I još nastavljaš dalje sa pokušajem stavljanja Obradovića i Čovića u istu ravan.

Hajde da se lepo svi pogledamo u ogledalo i skapiramo da za ono što pišemo ovde nisu odgovorni ni Čović, ni Ostoja, ni Željko, ni ABA sudije, ni Bodiroga, čak ni predmetna institucija mahom ceremonijalnih nadležnosti - već isključivo mi sami. 

KKCZ tema je skoro pa nečitljiva (čast izuzecima) i na momente više liči na tata temu nego na matični topik. KKP tema nešto manje nečitljiva, i to rekla bih isključivo zato što je tamo aktivno manje forumaša, a i tu je ovih dana bilo tata materijala. 

I ne, apsolutno ništa ne bi bilo drugačije da nije bilo Željkove glupe i nepotrebne izjave pred finale KRK. Kao što se ništa nije promenilo ni kad se Čović sklonio iz KKCZ (makar prividno). Šta mislite, zašto je to tako? 

Spoiler

Ovo je retoričko pitanje.

• Like 2

Mene ne zanima Željko, niti sam ijedan post o njemu napisao za vreme Kupa.

Ovi banovi za MIŠLJENJE forumaša, kao što je za Lošmija jedan od najvećih dizača tenizija u poslednjih 20 godina ili onom Lmx, koji ima utisak da gleda pink ili informer.

Ove stvari, sve i da nisu tačne, ne možete da zabranite ljudima da imaju taj utisak/mišljenje/da se izraze na ovaj način. Bukvalno neverovatni banovi.

BattleBender i Seljko...svašta. Da je napisao "Željko je ispao seljak", to bi verovatno i ostalo, ali igra reči ne može kod Željka, ali može kod drugih javnih ličnosti. 

• Like 12

16 minutes ago, Dropkick Murphys said:

BattleBender i Seljko...svašta. Da je napisao "Željko je ispao seljak", to bi verovatno i ostalo, ali igra reči ne može kod Željka, ali može kod drugih javnih ličnosti. 

Elegantno si izostavio da se drugom forumašu obratio sa ''ne bulazni''. Da li se ti možda tako obraćaš kolegama na poslu pa smatraš da je to korektno? 

12 minutes ago, DameTime said:

Evo gde su dovedeni u vezu Željkovo dizanje tenzija i podignute tenzije na forumu (stranicu pre toga tema diskusije je patkometrija prisutna na forumu). I još nastavljaš dalje sa pokušajem stavljanja Obradovića i Čovića u istu ravan.

Hajde da se lepo svi pogledamo u ogledalo i skapiramo da za ono što pišemo ovde nisu odgovorni ni Čović, ni Ostoja, ni Željko, ni ABA sudije, ni Bodiroga, čak ni predmetna institucija mahom ceremonijalnih nadležnosti - već isključivo mi sami. 

KKCZ tema je skoro pa nečitljiva (čast izuzecima) i na momente više liči na tata temu nego na matični topik. KKP tema nešto manje nečitljiva, i to rekla bih isključivo zato što je tamo aktivno manje forumaša, a i tu je ovih dana bilo tata materijala. 

I ne, apsolutno ništa ne bi bilo drugačije da nije bilo Željkove glupe i nepotrebne izjave pred finale KRK. Kao što se ništa nije promenilo ni kad se Čović sklonio iz KKCZ (makar prividno). Šta mislite, zašto je to tako? 

Reveal hidden contents

Ovo je retoričko pitanje.

Prvo, niko njih dvojicu ne dovodi u istu ravan. Komentarisanje izjava Zeljka ne znaci da se on dovodi u istu ravan sa Covicem. Da li je moguce komentarisati njegove izjave uopste? Ako se ne sme, super. Ako se sme, pa sta je onda problem?

Izjave svih koje si pobrojala su cesto dovele do rasprave ovde, pa i banovanja. Pa koliko puta je Covic nazvan Ćokijem sa jasnim aluzijama. Jeste da zavisi od nas ovde, ali fakat je sa se dogadjaji iz spoljnog sveta reflektuju na forum.

Ja cu otvoreno reci da su npr Coviceve govnarske izjave uglavnom date da digne tenziju, da sport uvede u blato u kom se on odlicno snalazi. 

Zasto je sada problem reci sta je Zeljko hteo laganjem da postigne. Ok, Barkli je rekao to szo je rekao i to je to. 

Nego, sta ti mislis, sta je hteo da postigne svojim laganjem? Nadam se da nece odgovor biti da nije znao fakte. 

• Like 3

Čovek je napisao bukvalno dve rečenice.

Prva je "Ne bulazni"

Druga je "Jebao vas Seljko".

I mi diskutujemo da li je ban opravdan? Jeste, i premalo je banovan. Kad nauči da komunicira, može da bude na ovom forumu.

Ja sam prvi podjebavao Žoca kad sam ga video nadurenog na konferenciji nakon utakmice. Puko sam od smeha. Ali šta se ovde očekuje, da navijači Partizana idu za nama i izvinjavaju se i pričaju "jeste jeste, on je budala...jebiga" ?

Pa to nikad nećete dočekati. Zajebite više Željka, to je njihov problem.

• Ha-ha 1

Nije problem komentarisati Obradovićeve izjave. Problem je kad ljudi od 30-40-50 godina svako ugrožavanje kluba za koji navijaju od strane spoljnog neprijatelja dožive kao napad na sopstveni identitet ili ličnost i onda na odgovarajući način komuniciraju osećaj sopstvene ugroženosti. Važi za obe strane, isti ste. 

• Like 3
  • Thanks 3

16 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ovi banovi za MIŠLJENJE forumaša, kao što je za Lošmija jedan od najvećih dizača tenizija u poslednjih 20 godina ili onom Lmx, koji ima utisak da gleda pink ili informer.

Ove stvari, sve i da nisu tačne, ne možete da zabranite ljudima da imaju taj utisak/mišljenje/da se izraze na ovaj način. Bukvalno neverovatni banovi.

Je l' može Girosopulos? Nešto-nešto za vašeg kapitena koji podržava vlast?

Je l' može mišljenje da gledam skup SNS-a kada igrate utakmicu? 

Ali ja da napišem, ne neko od vas. Gde će biti granica? 

Što se mene tiče može, ali da ne spamujete report i kmečite kao naš trener na ovoj temi kao svih prethodnih godina. 

• Ha-ha 1

Just now, robespierre said:

Nije problem komentarisati Obradovićeve izjave. Problem je kad ljudi od 30-40-50 godina svako ugrožavanje kluba za koji navijaju od strane spoljnog neprijatelja dožive kao napad na sopstveni identitet ili ličnost i onda na odgovarajući način komuniciraju osećaj sopstvene ugroženosti. Važi za obe strane, isti ste. 

Problem je i kad nas lik nazove lojalistima a dobije samo 7 dana.

• Like 2

7 minutes ago, robespierre said:

Elegantno si izostavio da se drugom forumašu obratio sa ''ne bulazni''. Da li se ti možda tako obraćaš kolegama na poslu pa smatraš da je to korektno? 

Ne bulazni je uvreda za 7 dana? 

Ne lupetaj, ne govori gluposti je uvreda za 7 dana? 

Ok.

Edited by Miki28 Teoljub
typo

4 minutes ago, robespierre said:

Elegantno si izostavio objašnjenje za prva dva bana koja sam napisao.

Ne bulazni - ne piši gluposti

Primeri: lakše uvrede tipa budala ili glup se u žaru diskusije tolerišu do određene granice

Ne pričam ni ovo kolegama, pa ste ipak dozvolili na forumu

Nažalost nemaš prilike da vidiš na šta je ličio ovaj podforum sa količinom riportova i stvarima koje je trebalo izbrisati nekoliko dana uoči kupa. 

Pa upravo je ličilo na skup pomenutih koji dođu i istovare svoje smeće koje neko drugi za njima mora da čisti. E kad je tako onda radi bager, nikakvi fini radovi. 

2 minutes ago, JPM said:

Problem je i kad nas lik nazove lojalistima a dobije samo 7 dana.

• Like 1

Meni nije problem, previše, kada se stvari napišu sat dva nakon utakmice, svi pod utiskom, jedni slave, drugi razočarani. Likovanje i kukanje, normalna stvar.

Problem mi je kada dva nepuna dana nakon toga vrtimo istu priču.

Gotovo je, završeno. Previše buke oko trofeja za koji se većina obe strane složila da je nebitan. 

Ima jedna nebitnija utakmica doduše, NBA all star. Auuuuu majko na šta ono liči...

15 minutes ago, berti said:

Prvo, niko njih dvojicu ne dovodi u istu ravan. Komentarisanje izjava Zeljka ne znaci da se on dovodi u istu ravan sa Covicem. Da li je moguce komentarisati njegove izjave uopste? Ako se ne sme, super. Ako se sme, pa sta je onda problem?

Aha, ali se nekako uvek uporede Željkove izjave na kzm i npr. Čovićeva saopštenja. I onda se nekom logikom dođe do izjave "diže tenzije kao maltene niko u poslednjih 20 godina".

Nije problem komentar kao komentar, već način.

Izjave svih koje si pobrojala su cesto dovele do rasprave ovde, pa i banovanja.

Dovedu do banovanja... kad ne uspete/ne možete da se iskontrolišete pre nego što kliknete ovo "submit reply". Kao i na svakom drugom PDF-u uostalom.

Nego, sta ti mislis, sta je hteo da postigne svojim laganjem? Nadam se da nece odgovor biti da nije znao fakte. 

Iskreno, zabole me spolovilo šta je hteo. 

Njegove izjave pred/posle utakmica sa Zvezdom odavno doživljavam onako kako ih je Clash opisao - kao izraz lične frustracije koju ne može da kontroliše. Lično ga zbog toga ne gotivim manje, ali kapiram da ga neko zbog toga ne gotivi i hoće da se sprda (u granicama normale jelte).

48 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Lošmi je jedan običan trol čija se forumska persona svodi na hard trolovanje navijača Partizana komentarisanjem Željka Obradovića, npr. pričom o legendi Atamanu, i lajt trolovanje navijača Zvezde obraćanjem sa ''vi''. Za razliku оd Željka Obradovića koji po informacijama koje imamo nema nalog na ovom forumu, jedina svrha ta dva posta je dizanje tenzija na forumu i to u trenutku kad imamo 30 aktivnih riportova i čitave stranice su crvene od brisanja. 

Edited by robespierre

13 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Ne bulazni je uvreda za 7 dana? 

Ne lupetaj, ne govori gluposti je uvreda za 7 dana? 

Ok.

Mislim da je sreca u nesreci dok sam aktivnije pisao bila to sto pola nekih izraza je ljudima bilo ili nepoznato ili "simpaticno" u tom trenutku inace bi i ja fasovao nekoliko puta banove 😄 

U svakom slucaju, radije bi se uzdrzao od socioloskih analiza i djeljenja dijagnoza bar dok je kosarka u pitanju. Nekako svima promice to da bas ovo godinama se desava u raznim oblicima i to prolazi i da ljudi zapravo nekakvo ovakvo "rivalstvo" i "kosarkaski" ambijent zapravo i zele, stoga je to bitnije da se desi nego ko ce zapravo da dobije 😄 U oba slucaja dobijes isti narativ i istu pricu iako su razlicite ekipe.

5 minutes ago, JPM said:

Meni nije problem, previše, kada se stvari napišu sat dva nakon utakmice, svi pod utiskom, jedni slave, drugi razočarani. Likovanje i kukanje, normalna stvar.

Problem mi je kada dva nepuna dana nakon toga vrtimo istu priču.

Gotovo je, završeno. Previše buke oko trofeja za koji se većina obe strane složila da je nebitan. 

Ima jedna nebitnija utakmica doduše, NBA all star. Auuuuu majko na šta ono liči...

Eo Luka isto trejdovan prije skoro 20 dana, u Dallasu svi i dalje na aparate i u nevjerici 😄 

• Like 3