didžej hel Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 zasto ne bi tebe? eto, mozda ja dozivljavam tebe kao nekog ko je usro forum, pa na konto toga mogu da ti pripisem i neke ozbiljnije stvari dajem ti plastican primer koliko je debilna logika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Pominjanje autoimune bolesti je nesto drugo, tu se radi o metafori u kojoj se zamislja Covic (ma kakav bio) kojeg sopstvena bolest izjeda, drugim recima, pise se o necijoj bolesti sa osecanjem da tako i treba da bude, da je to nekakva pravdaE sad je stvarno dosta.Nisam mislio uopšte da se javljam, ali dokle ste vi spremni da idete u podmetanju, sram vas bre bilo!U postu koji vas ne bi trebalo uopšte da se tiče vi ste uspjeli da izvučete iz jednog pasusa najgadnije insinuacije i da me razvlačite ovdje cijeli dan. Niti sam rekao Čoviću da je bolestan, a još manje da želim da je bolestan, rekao sam da se POJEDE OD MUKE što niko ne odgovara na njegove prozivke i saopštenja, što je činjenica. Šta ste vi napravili od toga je jedna sramota i uvreda za mene lično, zamisli molim te, ja zamišljm da je on bolestan i uživam u tok misli. Za ovo gore si reportovan, a moderacija ako ima još nekih pitanja u vezi mog posta neka mi se LIČNO obrati.Na dalje prozivke ne odgovaram. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 24 minutes ago, MetalHead said: Jel u oba slucaja bio Chrome? Stari i novi je bio Chrome? Kod mene je na Hromu problem, instalirao sam Mozilu i sad fercera korektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Kad u svoja četiri zida vičeš: "Ćoravi je autoimuna bolest, koja jede svoja muda" to se nikoga ne tiče. Kada to isto napišeš na forumu to je kažnjivo. Samo je pitanje da li će se pravila primeniti. Edited February 2, 2023 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 1 hour ago, pavijan2 said: Kad u svoja četiri zida vičeš: "Ćoravi je autoimuna bolest, koja jede svoja muda" to se nikoga ne tiče. Kada to isto napišeš na forumu to je kažnjivo. Samo je pitanje da li će se pravila primeniti. A jeli isto kada napises "coravi JE autoimuna bolest itd" i kada napises "coravi IMA autoimunu bolest i ja uzivam u tome"? Meni ne zvuci isto, i ima sasvim drugo znacenje, ali sta pa ja znam ☹️. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Dosta na ovu temu. Dovoljno forumaša se javilo i prodiskutovali ste fino. Na osnovu svega, na nama ostaje da odreagujemo ako mislim da ima zbog čega. U svakom slučaju, kada stignemo obavestićemo vas o stavu po pitanju stvari o kojima se diskutovalo. Edited February 2, 2023 by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Jedno pitanje za moderaciju. Možda malo glupo, ali učili su nas da ne postoje glupa pitanja. Ako počnem da oslvoljavam Dobrića sa Lošić (kako igra, potpuno opravdan nadimak), je li to podložno kazni? Verujem da jeste na ovim normalnim temama, ali me zanima isto i za Tata temu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Jedno pitanje za moderaciju. Možda malo glupo, ali učili su nas da ne postoje glupa pitanja. Ako počnem da oslvoljavam Dobrića sa Lošić (kako igra, potpuno opravdan nadimak), je li to podložno kazni? Verujem da jeste na ovim normalnim temama, ali me zanima isto i za Tata temu.Ne znam zašto bi to radio?Koja je svrha? To mi je tako "osnovacka fora" i to neki četvrti razred maksimalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 minutes ago, ivan9 said: Ne znam zašto bi to radio? Koja je svrha? To mi je tako "osnovacka fora" i to neki četvrti razred maksimalno. Meni je to sve vreme neshvatljivo, ne da li je neko nekoga uvredio, vec zasto uopste pisati uvredljive stvari? Koja je poenta? Smesno nije, samo je ruzno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Meni je Dobrick i dozvoljeno i smiješno. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Sad kad dodju uvredjeni LA Lakers fanovi i kazu ne moze, to je rezervisano 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 7 minutes ago, Marvin said: Sad kad dodju uvredjeni LA Lakers fanovi i kazu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Zna se sa kime Dzeri Vest vecera noc pred utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 hours ago, ivan9 said: Ne znam zašto bi to radio? Koja je svrha? To mi je tako "osnovacka fora" i to neki četvrti razred maksimalno. Samo pitam, ne kazem da bih to radio iako moze da se zaključi iz pitanja suprotno. A i prema mom mišljenju nije za četvrti razred, posebno ako uzmemo fazone i fore koje se znaju provlačiti od ostalih, tako da možda može da spada u pubertet. 3 hours ago, John Terry said: Meni je to sve vreme neshvatljivo, ne da li je neko nekoga uvredio, vec zasto uopste pisati uvredljive stvari? Koja je poenta? Smesno nije, samo je ruzno. Prosto zato što je još veća uvreda način na koji on igra, i saglasan sam, nije vise smešno nego ružno. Ali rasprava na račun ovoga nije za ovu temu, tako da ne bih nastavljao. 2 hours ago, kendrick said: Meni je Dobrick i dozvoljeno i smiješno. Eto još bolje. Ništa, rešen problem. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ljudi bre, kako se meće gif u post, idem na insert image from URL, pejstujem link i ne može? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Idi desni klik na sliku/gif, pa copy image address, umesto linka iz address bar-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ljudi bre, kako se meće gif u post, idem na insert image from URL, pejstujem link i ne može? Probaj da ides gde je taj gif. Pa na gif i otvoris padajuci meni i kliknes copy image adress i ovde samo paste. Edited February 3, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 1 minute ago, kendrick said: Idi desni klik na sliku/gif, pa copy image address, umesto linka iz address bar-a. Ništa, skapirao sam 😄 Edited February 3, 2023 by Instinkt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Edited February 3, 2023 by Son_of_a_gun 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 grobari & tehnologija shalji fax! 2 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 @Son_of_a_gun preko fona radis? Tu ne znam. Ali ako si na PC-u ides samo na padajuci meni i copy image adress i ovde samo paste i izbaciti ovo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Hvala svima, zlatni ste. 😁 Just now, Don Dusko said: @Son_of_a_gun preko fona radis? Tu ne znam. Ali ako si na PC-u ides samo na padajuci meni i copy image adress i ovde samo paste i izbaciti ovo: Ne ide iz Safarija, iz Chroma sam morao. 🙄 Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Hvala za modove koji su obrisali onaj odvratni post na koji sam odgovorio. Bez sarkazma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 8, 2023 Share Posted February 8, 2023 kuj mi obriso post na kkcz? čisto da ga metnem na crnu listu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts