Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Just now, uini said: tvrdis da ce ga spreciti da postuje kada mu istekne ban ili kako? Mislio je na raspolozenje doticnog.Da ce ga ovo drzati i kad izadje. Pa da ce prokomentarisati kako odgovara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 @Don Radonja, svaka tebi cast za pronicljivost, zato si ti moderator a ja obican vojnik, iako je generalno moj forum. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 24 minutes ago, uini said: @Don Radonja, svaka tebi cast za pronicljivost, zato si ti moderator a ja obican vojnik, iako je generalno moj forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 27 minutes ago, uini said: @Don Radonja, svaka tebi cast za pronicljivost, zato si ti moderator a ja obican vojnik, iako je generalno moj forum. Ti si Rotsild/Rokfeler/covek-guster ovog mesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) 40 minutes ago, uini said: @Don Radonja, svaka tebi cast za pronicljivost, zato si ti moderator a ja obican vojnik, iako je generalno moj forum. Edited September 28, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 ma jok, samo idem na prvu stativu kod kornera @Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 9 hours ago, MetalHead said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Na fantasy podforumu su zaključane sve prošlosezonske teme, a pinovane nove: - NBA fantasy A, B i C liga - ABA liga - biće i EL fantasy kad se otvori ako bude zainteresovanih 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Jebiga, čovek banovan a nije ni saznao kakav je osećaj za koji se upitao. Dupli fejl. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Ucinilo mi se na ban logu da je @uvrnuto banovao @Don Radonja😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) Uvrnuti isprobava novi reach kao supermod,pa ti se mozda i nije ucinilo? Edited September 29, 2022 by Drug Crni slovo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Postoji li neki specijalan razlog što je Zvezdina tema na ćirilici (iako otvarač teme, koliko sam ispratio pretežno piše ostale postove na latinici) i što sadrži 10+ reči u naslovu tako da, recimo, kad se gleda s telefona sekcija new content naslov baš bode oči i odskače od svih drugih tema (koje su latinične i sa manje reči u nazivu)? P.S. Za slučaj da budem pogrešno shvaćen, ništa protiv ćirilice naravno, sam je koristim van pisanja na internetu, nego ukoliko su već sve teme latinične i sa kraćim naslovima pitam zbog čega jedna, tj. dve teme odskaču? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Jeste i meni specijalno bode oči mešano ćirilica i latinica. Nemam ništa protiv da neko piše postove ćirilicom, ali naslov teme mora biti makar na latinici, jer je i forum na latinici. Meni je čak malo neobično da ima puno tema koji imaju mešano srpski i engleski, ali ajde opet su to latinična slova, pa se lakše proguta. Mislim smešno je čitati redom teme Еuroleague КК Црвена Звезда Kafana pod obručima Panathinaikos-nova era evropskog velikana!!! Црвена Звезда-Уживо Košarkaška oprema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Sarac pisao na Covicevom laptopu a tamo je samo cirilica instalirana 🙂 Zezam se naravno, da se ne uvredi Sarac. Meni naravno ne smeta cirilica, daleko bilo, "smeta" mi caps-lock a i malo je predugacak naslov 🙂 Nista sto bole oci od toga nego cisto eto neki moj utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Da li je realno da vam smeta cirilica... 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Just now, MilošVB said: Da li je realno da vam smeta cirilica... Ne razumes, ne smeta im ali im smeta. Kapiras? 😆 Salu na stranu... Da dam objasnjenje za temu live koju sam ja otvorio. Iako iskljucivo pisem na latinici, tu sam otvorio na cirilici iskljucivo da bi se uklopila sa ovom sto je otvorio Sarac. Nemam nista protiv da je moderacija prebaci na latinicu, ali isto tako ne vidim ni neki poseban razlog sto bismo to radili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Ma jasno je sve,pises latinicom ali pises na cirilici 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 (edited) Zasto je moderacija promijenila naziv teme KK CZ? Kakva je ovo cenzura? Edited October 2, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 25 minutes ago, MilošVB said: Da li je realno da vam smeta cirilica... Tu su i te obavezne tri tačke...kao znak mudrosti... Da, mrzim ćirilicu, zalažem se za njeno ukidanje, kao i potpuno uništenje zločinačke srpske države i cele zločinačke srpske kulture. I krenuo sam širiti svoju propagandu od VOX92 foruma i najposećenije Zvezdine teme. Ajde barem probaj/probajte da pročitate na šta se neko žali i zbog čega pre bacanja ovih glupih insinuacija. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Ne kapiram šta vam smeta. Dok nije krenula ova rasprava ja nisam ni provalio da je pisano ćirilicom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Zasto se menja naziv teme? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 13 minutes ago, major josip said: Tu su i te obavezne tri tačke...kao znak mudrosti... Da, mrzim ćirilicu, zalažem se za njeno ukidanje, kao i potpuno uništenje zločinačke srpske države i cele zločinačke srpske kulture. I krenuo sam širiti svoju propagandu od VOX92 foruma i najposećenije Zvezdine teme. Ajde barem probaj/probajte da pročitate na šta se neko žali i zbog čega pre bacanja ovih glupih insinuacija. S obzirom da si ucitao nesto sto u mom postu ne postoji ni kao insinuacija, i to na ovaj nacin, zapitaj se o sebi, nevezano za temu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Kome smera naziv teme neka je preskoci ili ne cita. Zasto bi se zbog manjeg broja forumasa menjao naziv teme?! Nit je uvredljivo niti provokativnog tipa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts