Liska Manjina Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Pretvori se kosarkaski deo foruma u "tata - samo troll" deo foruma. Uvek sam za kvalitetnu sprdnju na jednoj temi, ali mi je baš gadno čitati neke upise i to se prostire po celom topiku (KKCZ,KKP,Reprezentacija). Kvaliteta nigde, a stranice se samo nižu. Ajde malo da počistite/provetrite prostorije, ljubi vas brat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 (edited) zasto se postovi selektivno prebacuju na tatu? prebaci se reakcija a ne i izvorni post nemam nista protiv da se glavne teme drze "cistim", ali prebaci onda celu konverzaciju Edited July 5, 2021 by Takeshi_Kovacs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 24 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: zasto se postovi selektivno prebacuju na tatu? prebaci se reakcija a ne i izvorni post nemam nista protiv da se glavne teme drze "cistim", ali prebaci onda celu konverzaciju Ja sam jutros prebacivao gomilu nordeus postova. Verovatno mi je pobegao neki, jbg... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 20 minutes ago, NMX said: Ja sam jutros prebacivao gomilu nordeus postova. Verovatno mi je pobegao neki, jbg... Ja bih molio da se Mordeus uvrsti u listu dozvoljenih termina 😄 genijalno je. 5 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Dozvoljeno. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 44 minutes ago, Tamburinjo said: Ja bih molio da se Mordeus uvrsti u listu dozvoljenih termina 😄 genijalno je. Zapravo Morde(r)us. Ja sam autor i zadržavam autorska prava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Jedna molba. Kad nesto zaserem, volio bih da mi NMX bude dzelat. 😄 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 1 hour ago, Sector said: Jedna molba. Kad nesto zaserem, volio bih da mi NMX bude dzelat. 😄 3 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Srce mi zaigra kada vidim novi post pdf obaveštenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Pitanje za moderaciju: jel' se od danas ukida ban za "Safet", "Emir", " Mustafa" i ide samo brisanje posta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Spomeni me još jednom i ide ban Konkretno koji ti od ova dva posta smeta i zašto samo 1 4 hours ago, berti said: Cudo ne naprave neku fuziju sa Fenerom. Trener im bog u Turskoj, navijači janjičari, jure da dovedu jos nekog Mustafu... 4 hours ago, Brimstone said: Nebojsa izgubio kompas, eto dacemo vam Emira i Safeta nazad. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 9 minutes ago, Ne sam Safete said: Spomeni me još jednom i ide ban Konkretno koji ti od ova dva posta smeta i zašto samo 1 Meni ne smeta ni jedan. Do sada su oba bila kažnjiva sa banom 7-15 dana, u zavisnosti ko napravi prekršaj. Danas vidim samo brisanje posta, pa pitam za u buduće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 @NMX Sta je tacno humor u tome sto se forum srozava na nivo svadja iz parova i zadruga sa jednako slicnim koloritom aktera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) 2 hours ago, lord_slawe_ said: @NMX Sta je tacno humor u tome sto se forum srozava na nivo svadja iz parova i zadruga sa jednako slicnim koloritom aktera? Kako da moderišeš kad je bukvalno 95% postova za tatu ... prihvatamo sugestije. Sad ću da pobrišem ove nebuloze i da zamolim pavijana i kronosa da prestanu. Imam ja živaca Edited July 6, 2021 by Ne sam Safete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 jel me zajebavas safete? ako ti se digo kurac onda banuj, posto necu da odustanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Dogovoreno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Imam iskreno pitanje za sve - zasto, jebote, ovo radite? Je li moguce da forum mora da se pretvori u prokleti brlog i da niste u stanju da se uzdrzite od trulih provokacija i utrljavanja 'svojih istina' svima i svakome? 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Ja još nijesam ostavio post na topic Tata. Treba ukinuti taj ludački frankenštajnski projekat. Kao nije u redu da pišemo neke stvari na matičnim KKCZ i KKP topicima, ali zato smo otkrili El Dorado za sve vaše frustracije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 (edited) Ja nisam ni čitao i sjebe me NMX kad je napisao da je prebacio postove na tatu. Uđem da pogledam, pročitam par strana i shvatim da ništa nisam propustio za sve ovo vreme što je nisam ni otvorio. Edited July 6, 2021 by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Forum je otišao u Nordeus 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Kad komsije prestanu sa bahacenjem i unormale budzet, vratice se i kvalitet foruma. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 2 hours ago, Sector said: Kad komsije prestanu sa bahacenjem i unormale budzet, vratice se i kvalitet foruma. Zato što je to vaše ekskluzivno pravo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Zato što je to vaše ekskluzivno pravo?Apsolutno! Imate bolesno velike pare a ni prelaznog roka n'umete d'igrate. Mi bismo dosad Metalnom triput oborili forum već kod prvog potpisa. 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 1 hour ago, kalistenika u rutini said: Mi bismo dosad Metalnom triput oborili forum već kod prvog potpisa. Jeste i ovako 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 (edited) 20 hours ago, lord_slawe_ said: @NMX Sta je tacno humor u tome sto se forum srozava na nivo svadja iz parova i zadruga sa jednako slicnim koloritom aktera? Smešno je što je uvek bilo tako. Samo si sada našao da primetiš. Patkometrije u ovom ili onom obimu ima uvek. Posebno kada su ovako turbulentna vremena. Sećam se kad sam doša na forum, 2015, koje je to pičkaranje bilo...samo tada to nije bilo nazivano parovima nego borbom dobra i zla ili kako se već tretiralo skidanje Partizana sa trona. Da skratim, bilo je takvih stvari i biće. Zato tata i postoji. A pojedinačni topici treba da budu oslobođenin tih sranja. Edited July 7, 2021 by NMX 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts