Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted (edited)
15 hours ago, 21Barkley said:

Odem sinoć na mondo na kompu, kad sa strane reklama za sve moguće gume. Aman... :classic_biggrin:

browser: Opera (ima ugrađen Ad blocker, VPN i  vidi sliku u spoileru)

search engine: Duck duck go

StatCounter-browser-ww-monthly-200901-20

itd.

:default_coffee:

Edited by Asterion
Posted
2 hours ago, Asterion said:

search engine: Duck duck go.

:default_coffee:

Ja u zadnje vreme koristim ovaj pretrazivac i mogu samo reci: bye bye google, zove te yahoo. 

Posted (edited)

Kolega @Laki21  ogolio igru Filipa Čovića kroz YT klipove. NČ na konferenciji prilikom predstavljanja Šakote prozivao internet "lake" pojedince, za koje tvrdi da zna ko su i gde žive. Nakon toga u više navrata pominjao ime Laki, i indirektno pretio čoveku. 

@nemanjaol

Edited by Whitnail
  • Like 1
Posted

S obzirom na nova pravila u NBA koja treba da stupe na snagu a i činjenici da sada otprilike 30,40% drafta čine internešnal igrači možda bi trebalo otvoriti neku temu o Draft prospektima i srednjoškolskim/juniorskim/mladim igračima da se to nekako objedini, vidim da ima tema mlađe kategorije ali tu se piše o domaćim igračima pa bi bilo glupo da se ta tema zaguši. 

• Like 2
Posted

Moze to bez problema na NCAA topik, moze samo da se preimenuje/doda u naslovu topika nesto tipa & NBA prospects discussion

Ionako se na tom topiku tradicionalno pisalo i o prospektima i pre nego sto se odluce za koledz ili odigraju prve minute ozbiljnog takmicenja

Mislim meni je svejedno, nego kapiram da ce biti malo cudno da se na 3 razlicita topiku pise manje-vise o istom

• Like 1
Posted (edited)

Ne ali bez zajebancije mogla bi da se otvori tema posto ocekujem porast mladih amera koji ce svoju draft poziciju da traze po kinama/australiji itd. Lamelo je legitimni top 5 prospekt plus ima jos jedan isto u Strayi elitni prospekt stao mi mozak kako se zove.. a ako lamelova epizoda prodje (bude 1 pik) sto ne bi i drugi otisli da uzmu kintu umesto da volontiraju po koledzu. A ne ide da se guse 2 teme koje nemaju veze sa njima; ncaa tema je finog kvaliteta iako meni puca ona stvar za koledz kosarku osim mozda f4

Edited by LayupFromTheMidget
Posted
6 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

A ne ide da se guse 2 teme koje nemaju veze sa njima; 

frenkiju neće smetati :

If, for some reason, I had a newborn baby whose upbringing I had to entrust to a stranger from New York, I would choose Frank. That’s right, he’s my starting point guard and now the legal guardian of my hypothetical child.

Posted
1 hour ago, oɹəd™ said:

S obzirom na nova pravila u NBA koja treba da stupe na snagu a i činjenici da sada otprilike 30,40% drafta čine internešnal igrači možda bi trebalo otvoriti neku temu o Draft prospektima i srednjoškolskim/juniorskim/mladim igračima da se to nekako objedini, vidim da ima tema mlađe kategorije ali tu se piše o domaćim igračima pa bi bilo glupo da se ta tema zaguši. 

Budi slobodan da otvoris, a onu "Mladje kategorije" mozemo da preimenujemo da se zna da je rec u domacim kosarkasima. 

Posted

Aj važi možda čak i večeras pošto sam zaludan... uostalom ne znam ni što sam započinjao diskusiju mogao sam samo da otvorim a moderacia da je pošalje u večna lovišta ako ne bude pisao niko belić. 

Posted
19 hours ago, Whitnail said:

Kolega @Laki21  ogolio igru Filipa Čovića kroz YT klipove. NČ na konferenciji prilikom predstavljanja Šakote prozivao internet "lake" pojedince, za koje tvrdi da zna ko su i gde žive. Nakon toga u više navrata pominjao ime Laki, i indirektno pretio čoveku. 

@nemanjaol

lele

Opasno govedo je Nebojsa. 

Posted

Predlog za administraciju foruma. 

Da se pozabavi moderacijom i zloupotrebom ovlašćenja na sportskom delu foruma gde pre svega Barracuda, Baroš i Xpert (koji je odavno trebalo da bude banovan) vode taj deo foruma na sramotan način i svoju sujetu stavljaju na prvo mesto. 

Da ja budem trajno banovan jer sam reagovao na insinuaciju forumaša tsva da je Partizan osvajao nameštene titule u fudbalu, to samo pokazuje da ovde par moderatora pravi cirkus od ovog foruma. Ja nisam kriv što je Crvena Zvezda kanta za napucavanje u Ligi Šampiona i sramota srpskog fudbala. 

A moderatori PDF-a fudbal su dobri jedino za čuvanje ovaca na Zlatiboru i za mužu krava. Ako su i za to.