Jump to content

PDF Kosarka - predlozi, zalbe, sugestije

Recommended Posts

Posted

Dobro dodje malo da se pobegne od svega tako sto se procita ili napise nesto sto nema veze sa politikom. To ne znaci da je bilo ko odustao od cele price, ali mora se ostati i mentalno zdrav nakon svega. Ne preterujte.

• Like 4
Posted (edited)
49 minutes ago, robespierre said:

Ako nemate sira, jedite Monekea. 

Ako nemate jaja, jedite Džabarija. 

To nije Šalke, to su blizanci, opet će se derbi igrati na šljaci. 

Nekih dana prosto sam sebe iznenadim.

Edited by robespierre
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
2 hours ago, JPM said:

Šalu na stranu, berti je u pravu. Kako neko uopšte može da razmišlja o bilo čemu sem o tome da hapse najpametnije glave ove zemlje, likovi pod maskama, i odvode ih negde gde ne mogu da se jave ni roditeljima ni kolegama. Kakav je ovo Džibuti od zemlje?

Nema neke poente zaključavati teme na forumu, s obzirom da bi trebalo da bude poprilično lako svakoj individui da se fokusira na ono što je zanima i da ne učestvuje u temama o kojima ne može da razmišlja. 

Još se iščuđavaš kako neko može da razmišlja o nečemu drugom, pa si za vreme protesta analizirao gde bi Janis mogao da koristi Odželeja, a dok su najpametnije glave ove zemlje hapšene, kako su Izundu i Moneke apgrejdovi na svojim pozicijama.

Da se razumemo, ne krivim te zbog toga, niti izvlačim bilo kakve zaključke, samo je malo degute to moralisanje, koje ni sam nisi u stanju da praktikuješ. 

Edited by fillam
Posted
24 minutes ago, fillam said:

Još se iščuđavaš kako neko može da razmišlja o nečemu drugom, pa si za vreme protesta analizirao gde bi Janis mogao da koristi Odželeja, a dok su najpametnije glave ove zemlje hapšene, kako su Izundu i Moneke apgrejdovi na svojim pozicijama.

Ne. Ali dobro...

Dakle, pristojnosti radi, napisao sam da je Berti u pravu jer je svojim upisom i meni otvorio oci, nigde sebe nisam predstavljao kao moralnu velicinu niti bitnijeg od drugih.

Upis Mrka sam komentarisao jer me je podsetio na mog kolegu koji je ucestvovao na protestima, JEDNOM, i valjda misli da je to dovoljno. Kao kad muz balkanac tretira svoju zenu kao ljudsko bice jednom u godini, i cudno mu sto je nesrecna.

Besmisleno je postalo sve, usmrdeli su i obescastili sport i sportsko nadmetanje. Kupuju nam mir. Jednostavno, gadi mi se cela ova zemlja.

Posted
6 hours ago, Sector said:

Smara to zatvaranje foruma i nema smisla ni poente.

Neka piše i čita ko gdje hoće.

Zanemarite ovo, nisam očekivao Rivera. 

Može lock. 

• Ha-ha 5