Dropkick Murphys Posted yesterday at 01:19 PM Posted yesterday at 01:19 PM Izvinjavam se što zbog privatnih obaveza nisam stigao i ja da se nakačim na vrat moderaciji prethodnih dana. 5
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dokle će da se pravi tata2 od EL teme nakon poraza KKCZ?! 2 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Čvarkov said: Dokle će da se pravi tata2 od EL teme nakon poraza KKCZ?! I to bukvalno isti lik koji dođe na ovu temu da se bavi tatisanjem ISTO TO radi prvom prilikom, a ovde se žali na aparthejd ili šta već. 3
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja koji dodjem na ovu temu nakon malo odmora... Spoiler
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Knipex said: Ajde ne plačite odmah. Pecnuli malo, ništa strašno. Kaži to njima koji se žale na tretman a onda čekaju prvu priliku da peckaju. Ili u prevodu, neka peckaju slobodno, ali onda neka ne nariču ovde kao babe kad im se nečije peckanje ne dopadne. 3
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 43 minutes ago, JPM said: I to bukvalno isti lik koji dođe na ovu temu da se bavi tatisanjem ISTO TO radi prvom prilikom, a ovde se žali na aparthejd ili šta već. On 2/17/2025 at 12:42 AM, Miki28 Teoljub said: Bice to sve ok, vrijeme lijeci sve, budi jak👍 1
Miki28 Teoljub Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Pa ko je to navijao za Zalgiris?😀 red je malo da se i ti obradujes, ipak je Zalgiris nama ozb protivnik od Partizana👍
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vidiš kako se sami pronađu. Onda će prvi da dođu da kukaju, a zaslužuju najgore.
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Vidiš kako se sami pronađu. Onda će prvi da dođu da kukaju, a zaslužuju najgore. Baš čudno, nije da si već treći put od jutros istakao čiji post te baš svrbi. 57 minutes ago, JPM said: I to bukvalno isti lik koji dođe na ovu temu da se bavi tatisanjem ISTO TO radi prvom prilikom, a ovde se žali na aparthejd ili šta već. Čisto istine radi, predmet mojih postova je bio an ženeral narativ na više tema, što kao što možeš da vidiš za sada ne radim. Idemo redom, isticanje odličnog suđenja, pronalaženje unutrašnjeg navijača u sebi koji je dugo čučao u PO protivniku, dok dođu treneri i igrači na red, možda se ne budemo više ni čitali.
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zapravo je sasvim normalno da se medjusobno prozivamo i zajebavamo, samo sto neki lakse podnose zajebancije na svoj racun nego na racun nekog trenera
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nije problem ni najmanje. @kendrick duckworth lično se ponaša bezobrazno, bezobzirno i licemerno, i zaslužuje trajni ban. A prvi se sjati na ovu temu da se žali na ponašanje za kakvo je on lično POSTER BOY. I napisaći 300 puta a ne 3. Dakle dečko, slobodno tatiši i flejmuj, zabole me. Ali nemoj da se žališ na ponašanje koje lično proizvodiš za izvoz. Da, ti lično. Ni na kog drugog nisam mislio. Mislim na tebe. Jel sad jasnije? Može ovako? 5
Miki28 Teoljub Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad je duel komsija sa Realom? Pitam za drugara😀 1 3
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, СтелаРоса said: Zapravo je sasvim normalno da se medjusobno prozivamo i zajebavamo, samo sto neki lakse podnose zajebancije na svoj racun nego na racun nekog trenera Slažem se, s' tim što dobar roast svako normalan prepozna i prihvati, al' ako ti upirem prstom i vrištim kao krelac da si nosat, debeo, šonja, dripac i slično (that being nekontrolisano pljuvanje Željka u "svoj račun" primeru), onda više nije roast već smo infantilni. 1 1
fillam Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 49 minutes ago, JPM said: Kaži to njima koji se žale na tretman a onda čekaju prvu priliku da peckaju. Ili u prevodu, neka peckaju slobodno, ali onda neka ne nariču ovde kao babe kad im se nečije peckanje ne dopadne. 32 minutes ago, JPM said: Vidiš kako se sami pronađu. Onda će prvi da dođu da kukaju, a zaslužuju najgore. Njima.. Oni..? Kendrik (jedan čovek) je ostavio famozni 'fantastično komšijsko suđenje' komentar, evidentno posprdno i reaktivno podbadajući u maniru nekih koji su potvrdili da se ovde neke stvari neće menjati. Dal' bih se prihvatao njegovog metoda, ne bih. Voleo bih da se i on kontroliše, da se bolje izrazim, apelujem, baš zato što smo već bili svedoci kako završava kontriranje delu mase. Al' brate, stvarno ne moraš toliko da budeš slep na kontekst i činjenicu da je Kendrikov većinski tata opus reaktivnog tipa, iliti taste of your own medicine. Edited 5 hours ago by fillam
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Kad je duel komsija sa Realom? Pitam za drugara😀 Sve se crta za revanš ali i istorijski trenutak na forumu, kad će biti banovano bar dvaes forumaša... 1 2 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, fillam said: Njima.. Oni..? Kendrik (jedan čovek) je ostavio famozni 'fantastično komšijsko suđenje' komentar, evidentno posprdno i reaktivno podbadajući u maniru nekih koji su potvrdili da se ovde neke stvari neće menjati. Nema potrebe da ga pravdaš. Neka piše šta hoće. Samo nemoj ovde da se žali ako to radi. Licemerno je. Ja se žalim na svaku nekorektnost, da il vaših ili mojih, nebitno mi je. Ali ako neko dođe da se buni na tretman njegovog stava, a onda to isto radi prvom prilikom, to nije posprdno, to je trolovanje, flejmovanje, malicioznost i licemerstvo. 4 minutes ago, fillam said: Al' brate, stvarno ne moraš toliko da budeš slep na kontekst i činjenicu da je Kendrikov većinski tata opus reaktivnog tipa, iliti taste of your medicine. Izaberi, ili ćeš da budeš reakcionaš ili ćeš da budeš legalista i da se buniš. Ne može oba.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Majke mi moje. Ja sinoc nisam video nista strasno od strane komsija jbt. 2 1
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Od "peckanja" na EL imamo jedan Kendrikov upis i jedan od Utopiste koji čak ni ne navija za Partizan. Bolje obratite pažnju na pesme sa tematikom San Franciska koje Volter ostavlja na Kafani. 1 1 1
kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 11 minutes ago, Don Dusko said: Majke mi moje. Ja sinoc nisam video nista strasno od strane komsija jbt. Insekt mi kaže da ćeš videti večeras kad nam Čima učimi. Edited 5 hours ago by kendrick duckworth
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bukvalno su 3 one-liner posta bila, od toga 1 navijac KKP. Kakva drama
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, JPM said: Nije problem ni najmanje. @kendrick duckworth lično se ponaša bezobrazno, bezobzirno i licemerno, i zaslužuje trajni ban. A prvi se sjati na ovu temu da se žali na ponašanje za kakvo je on lično POSTER BOY. I napisaći 300 puta a ne 3. Dakle dečko, slobodno tatiši i flejmuj, zabole me. Ali nemoj da se žališ na ponašanje koje lično proizvodiš za izvoz. Da, ti lično. Ni na kog drugog nisam mislio. Mislim na tebe. Jel sad jasnije? Može ovako? Kendrick je kvalitetan forumas, sa svim svojim osobinama. Moze se sa njim kvalitetno diskutovati, moze se zajebavati, ne da na svoj klub, pecne nas kad treba, i po meni sve u normalnim granicama. On mi je savrsen template za Grobara na forumu. Treba negovati rivalstvo izmedju dva kluba, a ne titrati jajca jedni drugima. 2 1 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, СтелаРоса said: Kendrick je kvalitetan forumas, sa svim svojim osobinama. Moze se sa njim kvalitetno diskutovati, moze se zajebavati, ne da na svoj klub, pecne nas kad treba, i po meni sve u normalnim granicama. On mi je savrsen template za Grobara na forumu. Treba negovati rivalstvo izmedju dva kluba, a ne titrati jajca jedni drugima. Manje-vise to je to. Vise postujem komsije koje ce i kroz neko peckanje da kazu neku gorku istinu o nama, nego one koji bi se nesto kao dodvoravali, ili jos gore lajkovali pa kad ih pitas konretno a oni cute. Naravno, bude tu nekad i preterivanja i istina i "istina", ali ako moze lepo da se diskutuje onda je ok. Svi smo mi ljudi sa nekim manama. Kendrik cesto ima bas kvalitetne upise, ode nekad u tatisanje, preterano peckanje, bude i neka teorijica zavere, ali boze moj, bolje nego da cuti. Vise postujem Kendrika nego neke nase "kkczprofesor" (ili kako je vec onaj lik sa drustvenih mreza), tog tipa likove na forumu, a nije da ih nema... pa i na toj "tamnoj" strani brda. A najvise postujem one koji ce pokazati prstom i u svoje dvoriste i reci kad nesto smrdi, i nece se praviti da mirise ili da su izgubili culo mirisa. Ima i takvih, retko, ali ima. 2
Recommended Posts