DameTime Posted March 3 Share Posted March 3 1 minute ago, Dragan Mićić said: Ko lose igra? Pogledaj gde su oni a gde mi 🥹 Neko ovde ne radi kako treba Gde su to? Sa onolikim parama spucanim u roster ispod plejin zone, 3. u ABA i izgubili KRK finale od vas. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 3 Share Posted March 3 19 minutes ago, DameTime said: Gde su to? Sa onolikim parama spucanim u roster ispod plejin zone, 3. u ABA i izgubili KRK finale od vas. Komsije se jos bore dok smo mi KK Recreativo. Dovoljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 3 Share Posted March 3 34 minutes ago, Don Dusko said: Komsije se jos bore dok smo mi KK Recreativo. Dovoljno. Poenta je da razlika nije baš tolika. 🙃 Kako Dragan piše reklo bi se da je KKP top 5 EL ekipa po rezultatima, a zapravo ove sezone ozbiljno underachieve-uju. Da, dosta toga ozbiljnije rade nego KKCZ pre svega kad je skauting u pitanju, ali ako ne udju u PO ne mogu sezonu proglasiti uspešnom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 4 Share Posted March 4 On 3/2/2024 at 7:07 PM, Chaos Is Me said: Gde je drug @Beonegro i zašto tihuje? Malo se umorio od foruma, da tako kažem. Živ i zdrav, sve ok, kaže. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 6 Share Posted March 6 Samo Frenki (u Zvezdi) ćušpajza spašava 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) Dobro je da danas nisam videla ovo čestitanje 8. marta Nedoviću, mislim da bih zaradila trajni. Edited March 8 by DameTime razmak 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 9 Share Posted March 9 Hmmmm mogao bih da zrtvujem 20ak dana, sta mi tesko? 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) Banovi/kazne za šale, da li one bile politički korektne ili ne, su kapitulacija jedne zajednice, pa makar bila virtualna. Ubiše totalno preterana i pogrešno sprovedena politička korektnost draž i spontanost komunikacije. Edited March 9 by Problem sa licnim greskama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9 Share Posted March 9 7 hours ago, Kooineeperk said: Hmmmm mogao bih da zrtvujem 20ak dana, sta mi tesko? Time samo govoriš o sebi. @Problem sa licnim greskama Ono nije bila šala već ispoljavanje mizoginije kroz upotrebu termina vezanih za žene (imali smo primer sa menstruacijom i sad 8. martom) da se neki muškarac uvredi i prikaže kao "slabić". Kapitulacija ove zajednice bi bila kad bi se to dozvolilo. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 9 Share Posted March 9 Ja tek sad vidim da je John Terry promenio nik i da je sad Juan Pablo Montoya. A ja se pitam di ga je John Sad si mi simpatičniji, nemoj da se naljutiš nekako si mi ranije delovao mračno, malčice dosadnjikavo, sada je druga priča. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted March 9 Share Posted March 9 1 hour ago, DameTime said: Time samo govoriš o sebi. @Problem sa licnim greskama Ono nije bila šala već ispoljavanje mizoginije kroz upotrebu termina vezanih za žene (imali smo primer sa menstruacijom i sad 8. martom) da se neki muškarac uvredi i prikaže kao "slabić". Kapitulacija ove zajednice bi bila kad bi se to dozvolilo. Iako se ne slažem ni načelno, nije ni moja stvar da se mešam u to na kraju krajeva. Ja ostavim komentar i palim i ne čitam tolino kao mnogi ovde. Ako su ljudi cool sa takvom filozofijom sam i ja okej sa time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 9 Share Posted March 9 1 hour ago, Volter said: Ja tek sad vidim da je John Terry promenio nik i da je sad Juan Pablo Montoya. A ja se pitam di ga je John Sad si mi simpatičniji, nemoj da se naljutiš nekako si mi ranije delovao mračno, malčice dosadnjikavo, sada je druga priča. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted March 9 Share Posted March 9 Ja bas gledam juce vidim covek ima dosta upisa a potpuno mi nepoznat nickname. Kamuflirao se 😁 Mogao bih i ja promeniti, mozda mi se obrisu silni warninzi koje imam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 9 Share Posted March 9 (edited) 1 hour ago, Volter said: Ja tek sad vidim da je John Terry promenio nik i da je sad Juan Pablo Montoya. A ja se pitam di ga je John Sad si mi simpatičniji, nemoj da se naljutiš nekako si mi ranije delovao mračno, malčice dosadnjikavo, sada je druga priča. Pa na zalbama je nestao Terry a pojavio se Montoja... To on nas moderatore da zbuni. :D Spoiler Sala mala Terry ne zameri. :D Edited March 9 by Don Dusko 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 9 Share Posted March 9 9 hours ago, DameTime said: 16 hours ago, Kooineeperk said: Hmmmm mogao bih da zrtvujem 20ak dana, sta mi tesko? Time samo govoriš o sebi. I o tebi - da ne kapiras salu. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 19 Share Posted March 19 U ovom konkretnom slucaju, mislim da je stvar prostija - pomenuto je jedna iskljucivo zenska karakteristika > ima je Nedovic > ponasa se, igra kao zena > pizda je, slab i nikakav (dakle obicna zena, a to je uvreda da nema grdje) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 19 Share Posted March 19 Sektor banovan na nekom drugom delu foruma ili prestao da piše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 19 Share Posted March 19 Na kojem drugom delu foruma Sektor uopšte i piše,sem ovde i PDF FIlm&Serije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 19 Share Posted March 19 38 minutes ago, Volter said: Sektor banovan na nekom drugom delu foruma ili prestao da piše? Zaista, gde je @Sector? Tuga kao takva zbog svega (Kuper, KKCZ, a i DeDa se vratio u formu) jer ne vidim objavu da je negde zglajzn'o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 22 Share Posted March 22 sektor se jos uvek trezni negde od proslave dedinih 19p pre neko vece 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted March 22 Share Posted March 22 grammar police mode on Da li možemo da se dogovorimo da se imena meseci u srpskom jeziku pišu početnim malim slovom? 🙂 Primetio sam da je masovna pojava na forumu. grammar police mode off 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted March 22 Share Posted March 22 18 minutes ago, pendulum said: grammar police mode on Da li možemo da se dogovorimo da se imena meseci u srpskom jeziku pišu početnim malim slovom? 🙂 Primetio sam da je masovna pojava na forumu. grammar police mode off Može i usput da se usvoji pravilno pisanje rednih brojeva, npr. da se petnaesti piše 15. a ne 15-i ili 15-ti. Hvala 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 22 Share Posted March 22 Just now, Grunf said: Može i usput da se usvoji pravilno pisanje rednih brojeva, npr. da se petnaesti piše 15. a ne 15-i ili 15-ti. Hvala Hvala! Konačno neko da kaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted March 22 Share Posted March 22 1 hour ago, Grunf said: Može i usput da se usvoji pravilno pisanje rednih brojeva, npr. da se petnaesti piše 15. a ne 15-i ili 15-ti. Hvala Haha da li mi veruješ da mi je to bilo pod tačkom dva ali rekoh aj da ne preterujem u jednom postu 🙂 Dakle, ne može 2-og, 3eg, 21-om...redni broj ide uvek sa brojem i tačkom posle bez ikakvog nastavka. Na njegov 13. rođendan... Na kraju 5. nedelje... Nova godina se slavi 1. januara... Generalno nisam u fazonu da ispravljam ljude ali ovo gore baš bode oči na forumu, pogotovo što tu pojavu često primećujem kod ljudi koji nisu nepismeni. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 22 Share Posted March 22 Predlozi se (jednoglasno) ne prihvataju... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts