Kooineeperk Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Moras da sacekas malo da se "ucita" link. Nekad cini mi se da treba i da se lupi enter da predjes u novi red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Ne radi mi embedding sa twittera ni na jednu foru, probao sam četiri različita browsera i TT. Youtube i gifove radi.Otvoren sam za sve sugestije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Otvoren sam za sve sugestije. Popij jednu rakiju. Ili dve. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Popij jednu rakiju. Ili dve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ne radi mi embedding sa twittera ni na jednu foru, probao sam četiri različita browsera i TT. Youtube i gifove radi. Otvoren sam za sve sugestije. Jel si hteo da okacis obican tvit ili video ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Bilo kakav. https://x.com/general_proton/status/1690740492810829824?s=46&t=wvsztusi7XKLvujfDj7T8Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 @Son_of_a_gun evo meni hoce. Je li sacekas 10-15 sec? Ako ti i tad nece... @MetalHead Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 nije to problem, nego sa ovog linka koji je pejstovao, treba da klikne još jednom na ovo gde piše vreme & datum, onda je link izvodljiv za auto embedovanje https://twitter.com/general_proton/status/1690740492810829824 ja sam ga namerno sad display as link posadio, da se vidi razlika @Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bilo kakav. https://x.com/general_proton/status/1690740492810829824?s=46&t=wvsztusi7XKLvujfDj7T8Q Posto ja mislim da mi je izaslo da video sa tvitera vise nece moci da se embeduje kad sam poso da okacim jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 nije to problem, nego sa ovog linka koji je pejstovao, treba da klikne još jednom na ovo gde piše vreme & datum, onda je link izvodljiv za auto embedovanje https://twitter.com/general_proton/status/1690740492810829824 ja sam ga namerno sad display as link posadio, da se vidi razlika [mention=144]Son_of_a_gun[/mention]Nisam ovo najbolje razumio, ako može na srpskom za drugi osnovne?@ostali pejstujem link, sačekam, ništa, puknem i enter, opet ništa, i tako…Ostali izvori se embedduju uredno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nisam ovo najbolje razumio, ako može na srpskom za drugi osnovne? 10 minutes ago, uini said: nije to problem, nego sa ovog linka koji je pejstovao, treba da klikne još jednom na ovo gde piše vreme & datum, onda je link izvodljiv za auto embedovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Bukvalno sam zamijenio x.com sa twitter.com i proradilo je. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bukvalno sam zamijenio x.com sa twitter.com i proradilo je. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 8 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bukvalno sam zamijenio x.com sa twitter.com i proradilo je. 🙄 Aaaa sad vidim ti si linkovao x.com... Ja kad udjem meni tamo na link stranici stoji twitter.com. Tu je bio problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Pa ja twitter koristim iz aplikacije, kad kopiram link on ga kopira kao x.com link.Možda @metalhead treba negdje tamo da uključi x.com za embedding? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 7 hours ago, Son_of_a_gun said: Pa ja twitter koristim iz aplikacije, kad kopiram link on ga kopira kao x.com link. Možda @metalhead treba negdje tamo da uključi x.com za embedding? A mozes i rucno da promenis "x" u "twitter" u URLu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 On 8/20/2023 at 11:25 AM, Son_of_a_gun said: Možda @metalhead treba negdje tamo da uključi x.com za embedding? Nema podesavanja za to, verovatno ce automatski biti obuhvaceno nekim narednim upgrade-om software-a foruma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 1 hour ago, MetalHead said: Nema podesavanja za to, verovatno ce automatski biti obuhvaceno nekim narednim upgrade-om software-a foruma. Menjaj linkove i ne kukaj @Son_of_a_gun inace na*ebasmo sa sledecim upgrade-ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 18 hours ago, Kooineeperk said: A mozes i rucno da promenis "x" u "twitter" u URLu. Nemoj se zaebe pa da otkuca xxx.com, mislim da smo iz momenta gotovi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 19 minutes ago, John Terry said: Nemoj se zaebe pa da otkuca xxx.com, mislim da smo iz momenta gotovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 23 minutes ago, John Terry said: Nemoj se zaebe pa da otkuca xxx.com, mislim da smo iz momenta gotovi. xnxx brt 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Da li može na ovom ekranu za pregled praćenog sadržaja (https://vox92.net/forum/followed/) da se doda opcija kojom bi se išlo na prvi nepročitani post (zvjezdica na regularnom pregledu podforuma)? Na prošlom forumu je tako i bilo koliko mogu da se sjetim, a kako je sad trenutno tema o reprezentaciji u podforumu, zgodnije mi je da tih par tema od interesa imam na jednom mjestu, nego da se juri po spratovima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 49 minutes ago, Shonewizard said: Da li može na ovom ekranu za pregled praćenog sadržaja (https://vox92.net/forum/followed/) da se doda opcija kojom bi se išlo na prvi nepročitani post (zvjezdica na regularnom pregledu podforuma)? Na prošlom forumu je tako i bilo koliko mogu da se sjetim, a kako je sad trenutno tema o reprezentaciji u podforumu, zgodnije mi je da tih par tema od interesa imam na jednom mjestu, nego da se juri po spratovima 😁 Tagujte @MetalHead za ovako neke stvari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 2 hours ago, Shonewizard said: Da li može na ovom ekranu za pregled praćenog sadržaja (https://vox92.net/forum/followed/) da se doda opcija kojom bi se išlo na prvi nepročitani post (zvjezdica na regularnom pregledu podforuma)? Na prošlom forumu je tako i bilo koliko mogu da se sjetim, a kako je sad trenutno tema o reprezentaciji u podforumu, zgodnije mi je da tih par tema od interesa imam na jednom mjestu, nego da se juri po spratovima 😁 Provericu da li ima u podesavanjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 4 minutes ago, MetalHead said: Provericu da li ima u podesavanjima. Može prakitčno isto da se postigne sa ovim "Activity stream" podešavanjima, tako da sam okej. Hvala u svakom slučaju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts