mfmilan Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 4 hours ago, Inbox said: Mali je ljakse u najavi. Ako nekom nije jasno, postovanje prema starijima i te trule fore, koje su valjda prevazidjene... Tavares se poneo smekerski. Ovo sam i ja pomislio. Ovo mi je u rangu Musa turčine, Čović Vesna, ciganska pi*cko igračima koji su igrali u Zvezdi i slično. Takvo skandiranje i ponašanje može da poremeti samo debila istog kao i oni koji to skandiraju, a među vrhunskim igračima nema puno takvih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 (edited) Nije "car", ali nije ni toliko ozbiljno kako predstavljate. Hajde ja nisam bio takav lik 😄, ali i te kako ima momaka kojih se sećam kao takvih, a izrasli su u super normalne ljude. Edited May 8, 2023 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 1 hour ago, bekrinjo said: Šta je Tumorrow?! 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Okupljaju se prve grupe navijaca iz crno-belog tabora. Sreo sam dosta momaka I u centru I oko Santiaga (svi vezujemo po 2+ sportska dogadjaja ovih dana u Madridu)...imacete definitivno vecu podrsku nego u prva 2 meča! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 53 minutes ago, leki bg said: Okupljaju se prve grupe navijaca iz crno-belog tabora. Sreo sam dosta momaka I u centru I oko Santiaga (svi vezujemo po 2+ sportska dogadjaja ovih dana u Madridu)...imacete definitivno vecu podrsku nego u prva 2 meča! Brate, trepni dva puta ako si otet🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 1 hour ago, Gudura said: Brate, trepni dva puta ako si otet🤣 Moji sportski dogadjaji ne obuhvataju Real- Partizan. Zavrsili sinoc masters u Madridu, sutra fudbal (ako me ne iz*ebu). Ali jeste zabavno popricati sa nasim ljudima, snalazenjem za karte gde Spanci ne dadnu, nasi smo tu preko. 🍻 Moj pobratim iz Vilerban- Astroballa @Gudura , sorry za off topic . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Igraci bas ozbiljni, cak i Lesoru nije do preterane šale. Nadam se da je to posledica totalnog fokusa na peti mec, a ne neke narusene hemije koja je do sada bila nesto bas posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 5 hours ago, leki bg said: Okupljaju se prve grupe navijaca iz crno-belog tabora. Sreo sam dosta momaka I u centru I oko Santiaga (svi vezujemo po 2+ sportska dogadjaja ovih dana u Madridu)...imacete definitivno vecu podrsku nego u prva 2 meča! Kakva je situacija sa ulaznicama, mogu li se kupiti na blagajni? Online prodaju su blokirali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 snimak je od juče, naravno 1 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 u devet tekma, sta sad, da skupljam materijal za rusku, pa da docekam i novu godinu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ti drži prvo poluvrijeme, ja ću poslije preuzeti 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 https://www.instagram.com/p/CsA9Adig_eS/ 2 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Wtf is this s**t? [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 kamturedstar, sanofagan bro. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Rizik je ovde problem.Latišefs i Difalah nisu bili pominjani u negativnom kontekstu ove godine u EL, niti smo mi osetili na svojoj koži. Rižik je performans majstor i naginje ka favoritima. Već je bio pominjan ove godine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ko ne rizikuje,taj ne profitira 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 54 minutes ago, Ne sam Safete said: Ko ne rizikuje,taj ne profitira Udovici je bolje biti drugi muz, no prvi. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 5 minutes ago, John Terry said: Udovici je bolje biti drugi muz, no prvi. Zavisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Just now, Ne sam Safete said: Zavisi Da, ako ima i treci... ili ako je prvi samo razveden, a treci postoji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) 1 hour ago, Patriota iz kauca said: Rizik je ovde problem. Latišefs i Difalah nisu bili pominjani u negativnom kontekstu ove godine u EL, niti smo mi osetili na svojoj koži. Rižik je performans majstor i naginje ka favoritima. Već je bio pominjan ove godine.. Ryzhyk je nepredvidljiv i zna biti, ako mu se hoce, veliko zlopamtilo. Od Latishevsa vece performance queen nema, iako je to u zadnjih par sezona smanjio . Lamonica do prosle sezone ponekad i ako mu je bioritmus isao na ruku, ali Oleg... Nije nesimpatican, ali ako ne sudi u tvoju korisz onda je dodatno iritantan. Zar nije on sa Radovicem bio u G2? Ako jeste onda cudi njegov povratak na mesto zlocina. Difallah je ok. Edited May 9, 2023 by drakon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 (edited) Srecno veceras komsije! 👍 🤔 Edited May 9, 2023 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 5 minutes ago, Kooineeperk said: Srecno veceras kosmije! 👍 🤔 Veceras pobedjuje Real, bez dileme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 5 minutes ago, Kooineeperk said: Srecno veceras kosmije! 👍 🤔 Mislim da je let bio ranije u toku dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted May 9, 2023 Share Posted May 9, 2023 Ryzhyk je nepredvidljiv i zna biti, ako mu se hoce, veliko zlopamtilo. Od Latishevsa vece performance queen nema, iako je to u zadnjih par sezona smanjio . Lamonica do prosle sezone ponekad i ako mu je bioritmus isao na ruku, ali Oleg... Nije nesimpatican, ali ako ne sudi u tvoju korisz onda je dodatno iritantan. Zar nije on sa Radovicem bio u G2? Ako jeste onda cudi njegov povratak na mesto zlocina. Difallah je ok.Po nas Latiševs nije bio koban do sada, “nabildovani” dečkić takođe. Rižik je kao sto si ga opisao, videćemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts