Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted
  On 4/28/2023 at 11:19 AM, DameTime said:

Jeste, Exum, poznat po nasilju i sukobima na terenu, je gurnuo Llulla i zbog toga su Yabusele i Deck krenuli da se pesniče. Jebem ti ćivot više i ove relativizacije. 

Expand  

nevezano za vasu diskusiju, kakve veze ima to sto je exum zaista poznat kao ultra korektan igrac kada je takodje prso i znacajno doprineo celom sranju?

upravo takva postavka koju nudis je relativzacija.

mislim, ne zelim da diskutujem jos na temu fajta, samo ti je ovo spin u stilu vladimira bebe popovica

• Like 5
Posted
  On 4/28/2023 at 11:22 AM, uini said:

nevezano za vasu diskusiju, kakve veze ima to sto je exum zaista poznat kao ultra korektan igrac kada je takodje prso i znacajno doprineo celom sranju?

upravo takva postavka koju nudis je relativzacija.

mislim, ne zelim da diskutujem jos na temu fajta, samo ti je ovo spin u stilu vladimira bebe popovica

Expand  

Exum nije prs'o i sigurno nije prišao da se pesniči, to je prilično jasno i pri govoru tela kad je prišao Llullu. 

• Like 1
Posted (edited)
  On 4/28/2023 at 11:24 AM, uini said:

prisao je da mu donese cvece i bombonjere. okej, nebitno.

Expand  

Zar nije Dante na kraju bio medju igračima koji su mogli da nastave utakmicu? Ali nije jer fizički nije bio u stanju jelte.

Ili je ostao samo Leday? 

Uglavnom, kao što rekoh po govoru tela Dantea nije delovalo da uleće da se pesniči.

Edited by DameTime
Posted
  On 4/28/2023 at 11:11 AM, Alek The Great said:

Ne bih se slozio. Imao je on itakako svog udela u tuci. Nista manje nego Panter, gurao se, mlatarao rukama bas kao i on. A da ne govorim o samoj utakmici gde je par puta pokusao da proda neke faulove pa se izlezavao na parketu. Karma is a bitch.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Expand  

Ok, imao je nekog udela, ali je u momentu kad ga je Lesor opalio s ledja (xexexe) bio na drugoj strani terena 

Posted
  On 4/28/2023 at 11:25 AM, DameTime said:

Zar nije Dante na kraju bio medju igračima koji su mogli da nastave utakmicu? Ali nije jer fizički nije bio u stanju jelte.

Expand  

Ne. I njega su sudije ocenile kao ucesnika tuce i diskvalifikovale. Nezavisno od povrede.

• Like 1
Posted
  On 4/28/2023 at 11:27 AM, John Terry said:

Ne. I njega su sudije ocenile kao ucesnika tuce i diskvalifikovale. Nezavisno od povrede.

Expand  

Da da, ostao je samo Leday. Svakako ne znam kako smo došli do situacije da je Exum odgovoran za eskalaciju. Vrhunski spin.

Posted

I Ledej je bio u guzvi ako se ne varam, ne znam kako nije on izbacen. 

Inace jako zanimljivo meni je da se isti ljudi koji su kacili Lesora na drustvenim mrezama nakon udaranja Petruseva, danas gade potezu Jabuselea. Kako se na nasilje drugacije gleda u zavisnosti boje na dresu. Sramno. Sve sem velike kazne za Jabuselea bice jasan znak da se nasilje na terenu tolerise. 

• Like 1
Posted
  On 4/28/2023 at 11:26 AM, Marvin said:
Ok, imao je nekog udela, ali je u momentu kad ga je Lesor opalio s ledja (xexexe) bio na drugoj strani terena 
A zasto je bio tamo?! Zato sto je zajedno sa Hezonjom pokusavao da se obracuna sa Panterom. I onda je dobio po njusci.387e62539e56c6e1bdc888840a0fc33e.gif

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...