MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Nemanji se standardno, na nas dize patka, Uzvratimo Nanulom, da im nada bude kratka Da Grobari ga razvode, Luku ce da napale, Svejedno ga ugnjaviti, da se tribine zapale, Najskuplji general, kosarkaskog floora, Nek ga cuva Avram, njegova nova nocna mora 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Tamo na kraju kad osvojimo sve ima da mi finansirate izdavanje zbirke i svi da kupite po pet komada. 😁 Onda krenem fino na turneju pod imenom Weird Son Ofaganovitch. 😜 Crven run&gun? 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Jesam ja jedini kome ova poezija nije zanimljiva? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 11 minutes ago, mfmilan said: Jesam ja jedini kome ova poezija nije zanimljiva? Nisi. Ja je pokusavam zadnjih par puta, da vidim jel ce da me uhvati. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 13 minutes ago, mfmilan said: Jesam ja jedini kome ova poezija nije zanimljiva? Ti si jedini od svih koji dođe kada treba, ti si sunce moga neba, tebi mogu reći sve. 5 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Puna hala i motivacija na maksimumu. Biće dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Puna hala i motivacija na maksimumu. Biće dovoljno. U derbiju - teško.Molim vas za malo umerenosti i dozu obazrivosti.Baš je seljački kurčenje bez pokrića. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Hoće li pasti novi rekord?Lajk za DA, sad face za NE! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 6 minutes ago, Luchifer89 said: U derbiju - teško. Molim vas za malo umerenosti i dozu obazrivosti. Baš je seljački kurčenje bez pokrića. Slazem se. A do danas to svakako nije bio naš forte pred derbije. No ovde se radi o svega 3,4 osobe, max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Do sada se pokazalo da bas ne umemo sa komsijama. Tri njihove pobede, dovoljno govore. Nadam se pobedi, ali ce biti bas tesko. Ako pobede, to je vec 0 2 u Areni, i to zasluzuje respekt. Nek bude sto korektnije na tribinama, i da pokusamo da dobijemo i ugrabimo prvo mesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) 9 minutes ago, Luchifer89 said: U derbiju - teško. Molim vas za malo umerenosti i dozu obazrivosti. Baš je seljački kurčenje bez pokrića. kasno je, juju je stavljen u proces, sve sto ste uradili, sami ste sebi uradili. Edited March 13, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 4 minutes ago, uini said: mi igramo cirkus sa primesama vaterpola a vi kosarku, to je poznato. Meni to više liči na rukomet, ali eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Poraz 8 razlike 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 33 minutes ago, Luchifer89 said: U derbiju - teško. Molim vas za malo umerenosti i dozu obazrivosti. Baš je seljački kurčenje bez pokrića. U kom delu posta si video kurcenje i neumerenost?! Ako uopšte znaš šta to znači. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Poraz 8 razlike Koliko? 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 11 minutes ago, KockoOblo said: Meni to više liči na rukomet, ali eto... ali najjace sto su mi obrisali citirani post, hvala ti sto cuvas secanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 12 minutes ago, KockoOblo said: Meni to više liči na rukomet, ali eto... Ekskluzivno otkrivamo šta će se igrati včrs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, uini said: ali najjace sto su mi obrisali citirani post, hvala ti sto cuvas secanje. Prebacili su nas na tatu,a rasprava je imala takav kapacitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 U kom delu posta si video kurcenje i neumerenost?! Ako uopšte znaš šta to znači. Nisam mislio konkretno na tebe, izvinjivam se za quote.Al generalno se kenja ko da igramo protiv MZTa, a to mi ide naqrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Uz nadu da nas nece natrpati, vidimo se posle 🖤🤍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Bez mene večeras, porodica popadala od virusa, a kako sam the last man standing, trenutno negujem devojke i izigravam brižnog oca (što jesam) i brižnog muža (što iskreno nije baš najtačnije ali včrs jeste)... Elem, pobeda makar 1 razlike. Međutim, to je derbi, ne bi nam bilo prvi put da u čistoj situaciji prodamo, mada se zaista nadam da nećemo. Ako im ne igraju Nedović i Lazić ne vidim kako nas mogu dobiti, pogotovo zato što mi se čini da bi utakmica tada mogla da ode na veliki broj poena. Da vidim koga da prozovem... javi se Jam Madar večeras, ajmo neka Toni Parker partija 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Nema gužve oko Pionira, dok je sa parkingom vec kriticno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 22 minutes ago, Dzep said: javi se Jam Madar večeras, ajmo neka Toni Parker partija Skromno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 3 hours ago, Cooper said: Hoće li pasti novi rekord? Lajk za DA, sad face za NE! Dosta je 20+ Rekord moze i kasnije, bice jos derbija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 (edited) Prenos derbija imate na rd-live.com Edited March 13, 2023 by rd_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts