Kronostime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 13 hours ago, mfmilan said: Ovo je sad već otišlo u histeriju i ludilo. Pazi molim te, ide Petrušev u MUP da daje izjavu. Čović je stvarno izgubio kompas. Evroliga sve prati, kao i francuska ambasada. Samo neka nastave... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 (edited) 2 hours ago, Ne sam Safete said: Ovo šutiranje reklama mi je u rangu Nebojše "Elvis has left the building" Ilića dok Bertans trpa trojku. (koga ne mrzi nek nađe gif...) Edited March 15, 2023 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 5 minutes ago, goofy said: Ovo šutiranje reklama mi je u rangu Nebojše "Elvis has left the building" Ilića dok Bertans trpa trojku. (koga ne mrzi nek nađe gif...) ` se racuna slika? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 "Svaka ptica (prvo) svome jatu leti" Pozdrav svima od moje malenkosti. Nadam se da ćete imati strpljenja sa forumskim "gušterom". (posle duge i uspešne hibernacije) 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Dame time izasla iz ormara 3 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 3 minutes ago, AlexMaxim said: "Svaka ptica (prvo) svome jatu leti" Pozdrav svima od moje malenkosti. Nadam se da ćete imati strpljenja sa forumskim "gušterom". (posle duge i uspešne hibernacije) Navijač Portlanda, sa sve ovim prefiksom u nicku 👀 Gledam da li sam pravila account na forumu i ranije. 😄 Svakako, welcome (back)! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 14 minutes ago, Ne sam Safete said: Dame time izasla iz ormara A voleo bi? 😛 Ja sam bila nešto kao Facu, tu sam ali me niste registrovali. 😉 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 19 minutes ago, DameTime said: Navijač Portlanda, sa sve ovim prefiksom u nicku 👀 Gledam da li sam pravila account na forumu i ranije. 😄 Svakako, welcome (back)! Ima nas sve više 😄 (na forumu),a verni smo kao osoba sa tvog avatara. By the way, any time is Dame's time. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 minute ago, AlexMaxim said: Ima nas sve više 😄 (na forumu),a verni smo kao osoba sa tvog avatara. By the way, any time is Dame's time. Šta reći, osim naglasiti da si mi novi omiljeni forumaš. Epic upis realno 😄 #YKWTII Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 22 minutes ago, DameTime said: A voleo bi? 😛 Ja sam bila nešto kao Facu, tu sam ali me niste registrovali. 😉 Oh snap 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Što je ovo, topic o nekom Portlandu? Šta je ili ko je uopšte Portland? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 minute ago, goofy said: Što je ovo, topic o nekom Portlandu? Šta je ili ko je uopšte Portland? Portland je cement, znači Beočin, znači ljubitelji Mute 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 minute ago, DameTime said: Šta reći, osim naglasiti da si mi novi omiljeni forumaš. Epic upis realno 😄 #YKWTII Pih, a taman sam se ponadao da sam ja dosao na red da ti to postanem. Uvek neko uleti preko reda... jooooooooj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Oh snap 😁 Omiljeni trener mi je Želimir... Omiljeni domaći igrač mi je Bogdan... Think about it... 😛 @Kooineeperk Uh, svakako imaš da pređeš dug put. Forumaši koji su mi jako, jako dragi su stacionirani uglavnom na NBA topicu (mada ih je dosta i na ovom). Ali eto, od svih forumaša sa kojima sam se najviše svađala, ti si mi najdraži. ✌️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 11 minutes ago, goofy said: Što je ovo, topic o nekom Portlandu? Šta je ili ko je uopšte Portland? Srami se. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 5 minutes ago, odupri se ludilu said: Portland je cement, znači Beočin, znači ljubitelji Mute Sviđa mi se tvoja logika. Ljubitelj M - 400!!! Samo jako...👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 6 minutes ago, AlexMaxim said: Sviđa mi se tvoja logika. Ljubitelj M - 400!!! Samo jako...👍 Dobrodošao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 11 minutes ago, odupri se ludilu said: Dobrodošao! Ja sam Saša (Alex) 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 E drugari, po cenu toga da me proglase za grobara...daleko bilo...samo da znate da me je blam od ovih prepucacavanja...a ovo s policijom me šalje u pravcu nepraćenja sporta uopšte. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 11 minutes ago, John Terry said: E drugari, po cenu toga da me proglase za grobara...daleko bilo...samo da znate da me je blam od ovih prepucacavanja...a ovo s policijom me šalje u pravcu nepraćenja sporta uopšte. Nisi jedini. Previse je frustracija a premalo inteligencije. Sportski dogadjaji su samo katalizator 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 12 minutes ago, John Terry said: E drugari, po cenu toga da me proglase za grobara...daleko bilo...samo da znate da me je blam od ovih prepucacavanja...a ovo s policijom me šalje u pravcu nepraćenja sporta uopšte. Ja se samo nadam da ces preci preko Lesorove idiotije i misliti na nas, tvoje kolege forumase sa crno bele strane brda koji se trudimo da budemo normalni i objektivni...te da ces nam pozeleti srecu sutra 😬 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja se samo nadam da ces preci preko Lesorove idiotije i misliti na nas, tvoje kolege forumase sa crno bele strane brda koji se trudimo da budemo normalni i objektivni...te da ces nam pozeleti srecu sutra 😬 Uvek brate. Taguj me ako zaboravim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 17 minutes ago, John Terry said: E drugari, po cenu toga da me proglase za grobara...daleko bilo...samo da znate da me je blam od ovih prepucacavanja...a ovo s policijom me šalje u pravcu nepraćenja sporta uopšte. Ja mogu samo iz sopstvenog iskustva da ti kažem da od tog prestanka praćenja nema ništa... Navučeni smo mi odavno, ali to ne znači da smo operisani od osećaja blama i da nam uvek srce pretegne nad razumom. Samo lagano, gledaće se još sport i što se mene tiče, neće ne oterati, mada se zdušno trude, sa svih strana 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts