Cooper Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Ako sam dobro izračunao, najmlađa smo ekipa na kupu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 4 hours ago, Barkley#34 said: Ispravljeno Hahahahaha good one. Pitao sam se bas na koju Smailagica stranu da stavimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 (edited) Sad posle Spartaka, moram priznati da je kolega @Instinkt u pravu, bas je tanko ovo bilo. Bas bas... Sreca da je Ledej ozdravio inace bi bilo neizvesno. Odigrao svojih 14+7minuta. Edited February 15, 2023 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 17 minutes ago, Ne sam Safete said: Zar nije rečeno da Madar otpada za kup? Spoiler Ok, idem sam. 🙂 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 21 minutes ago, Cooper said: Kako li ce biti tek kad se uzme prvi trofej sad! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 4 hours ago, Cooper said: Ako sam dobro izračunao, najmlađa smo ekipa na kupu. Moraces da nabavis novi digitron. Partizan - 24.9 Fmp - 24.6 Mega - 21.4 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Kuper je toliko izbacio BOK-a iz takta, da je ovaj napisao kratak post 😁 1 1 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 1 minute ago, Alex_Serbia said: Kuper je toliko izbacio BOK-a iz takta, da je ovaj napisao kratak post 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Nisam ispratio sinoc, a vidim da su debitovala 2 malca, pa imam jedno pitanje: sta je sa Jovanovicem? Nije registrovan? Na pozajmici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 9 minutes ago, jedibojan said: Nisam ispratio sinoc, a vidim da su debitovala 2 malca, pa imam jedno pitanje: sta je sa Jovanovicem? Nije registrovan? Na pozajmici? Hiz a strenđer lajk madar end ćaća 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 6 minutes ago, Luchifer89 said: Hiz a strenđer lajk madar end ćaća CrnOgorac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Kao najmlađa ekipa u EL imamo 2 kandidata za Rising star... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 kakav je kriterijum za tu rising star nagradu kada je jokubaitis u konkurenciji a cepa petu sezonu u euroleague? godine? kapiram da jeste ali je besmisleno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Da je mlađi od 22 godine na dan 1.7.2022.Znači rođen posle 1.7.2000. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Moraš biti mlad da bi bio star, rising naravno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) 1 hour ago, uini said: kakav je kriterijum za tu rising star nagradu kada je jokubaitis u konkurenciji a cepa petu sezonu u euroleague? godine? kapiram da jeste ali je besmisleno. To je ono što se kod nas ljudi čude kada Ameri nekog 28godišnjaka zovu veteran. Ok, mlad je još, ali ako mu je to tipa 8 godina u ligi i ima bar 5-6 sa ozbiljom ulogom, onda je on poprilični veteran. Novica je dobio tu nagradu za sezonu 08/09 a već u sezoni 07/08 je imao 10+7 i igrao 30 minuta po meču. Poprilično besmisleno. Još ludje je kad su Mirota, Bogdan i Dončić dobijali 2 godine za redom 😄 Inače, kada se pogleda lista dobitnika, gotovo da nema promašaja, svi su postali ozbiljni igrači. Jedino Bitadze i Garuba kvare utisak, prosto zbog preranog odlaska u NBA. Edited February 16, 2023 by realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Quote Želim da naši navijači bodre naš klub i naše igrače, ne želim da vređaju bilo koga. Večeras sam čuo ružne reči i nisam saglasan s tim. Voleo bih da to prestane. Želimir Na kakvo skandiranje se odnosi? Pretpostavljam nešto za Čovića? Stvarno su počeli da smaraju. Sad u nedelju protiv Borca pevaju Čoviću, Zvezdi, jebu mater sudijama, ubiše se da smisle grđu psovku. Jebote, igraš laganica tekmu, nedelja je, opusti se... Ljudi baš imaju velikih problema u životu Neki čak i prave fazon od toga, valjda misle da je smešno, kul. Nekima i jeste. Nadam se da će uroditi plodom Željkove molbe. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Danas u tvrdjavi Zeljko i Ibanjez, sad u Mraku Danilovic i Silobad, sta je sledece???[emoji16]Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) U Areni mozda najplaceniji povedu odu covicu i Zvezdi van ikakvog rezona i smisla, ali vrlo rado se prikljuci makar 30% dvorane. Bedna senka nad inace sjajnom atmosferom koja je ove sezone karakteristicna na nasim mecevima. Osim ako Zeljko ne prica o tom skandiranju, nego onom ka visim instancama. Edited February 16, 2023 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 50 minutes ago, uvrnuto said: Želimir Nadam se da će uroditi plodom Željkove molbe. Neće 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Ovih dana, izvini predsednice je bas u modi. Prvo Covic, sto je pogresio za iznos poreza, zatim Zeljko za skandiranje navijaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Papapetrua i Jama šetaju gradom pola dana, (jbg nemaju treninge) uspeo sam da bacim sliku i prozborim sa obojicom ono na kratko, nerealno koliko pozitivni i gotivni momci Jam tražio da mu objasne ono "sama kao list na vetru", Ivča PR pokušao, nisam siguran da je Jam razumeo 😂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) 2 hours ago, uvrnuto said: Želimir Na kakvo skandiranje se odnosi? Pretpostavljam nešto za Čovića? Stvarno su počeli da smaraju. Sad u nedelju protiv Borca pevaju Čoviću, Zvezdi, jebu mater sudijama, ubiše se da smisle grđu psovku. Jebote, igraš laganica tekmu, nedelja je, opusti se... Ljudi baš imaju velikih problema u životu Neki čak i prave fazon od toga, valjda misle da je smešno, kul. Nekima i jeste. Nadam se da će uroditi plodom Željkove molbe. Zeljkova molba je Zeljkova molba i to je koreknta izjava. Ali ona izjava da "to nije njegov Partizan" kad se nekome skandira. E to vec nije korektna izjava. Moze svako od nas da kaze i da to nije nas Partizan sa toliko stranaca. Gde je bio kad se u Zvezdu upumpavao novac i oprastao dug od 16 miliona evra sa koje kakvim promenama imena. Zeljko mora da shvati da nije veci od kluba, ni on ni taj njegov ego koliko god dobar bio u svom poslu. Njegov posao je na terenu,a posao navijaca na tribini. Ne podrzavam najgora moguca vredjanja,ali ne podrzavam i da se ne skandira. Brzo su izgleda Duleta zaboravili,a covek je zdravlje izgubio boreci se za Partizan. Edited February 16, 2023 by LakiJeMaloNervozan 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts