SteveFrancis#3 Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Slozio bih se da je Fener prebitan mec, sa potencijalom da definise aspiracije za doigravanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 Uz dve sledece pobede kod kuce i jednim brejkom u Italiji, bili bismo na konju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 4 hours ago, Cooper said: Fun fact, u Podgorici danas 3 bivša kapitena i jedan general 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Kenja mi se od ovih tabela. Ili drugim riječima, samo je 1 tabela 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Dobro je sto se sa komsijama mozemo sastati vec u 1/2 Kupa. Fizicki i mentalno jeben mec, bolje da se odigra dan, dva pred finale/nedelju. Da "oporavak" pred Fener krene ranije (bez uvrede bilo kojem timu iz drugog "kostura" koji prodje u finale). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Željko, Borac?™️ ig: njeguski_picknroll 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Nije trebao Mijailović da odgovara ništa ovom, ali kad već jeste korektno je bilo, bez spuštanja na Čovićev nivo sto je umeo da uradi ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Kup će dobro i doći,mnogo je 2 nedelje bez jake utakmice,a opet kup i ovaj meč vcrs daju i šansu za drugopozivce da se dokazuju. Zbog ove kobne situacije,ali i loše igre u predhodnom periodu ne očekujem da Fener nam isparira u Bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Fener ce zagristi, dosta im je klizanja na tabeli. Ali se nadam da smo u stanju da pobedimo prvo sebe, pa onda njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Ovaj neki Gagić u Borcu baš zanimljiv igrač, prava all round partija. Trebali bismo to kaparisati na vrijeme. [emoji16] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Šuterski pred Kup. Vidimo se u Nišu grobarijo Crno beli bravo bravoo 🖤🤍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ovaj neki Gagić u Borcu baš zanimljiv igrač, prava all round partija. Trebali bismo to kaparisati na vrijeme. Bez zaebancije, podsetio me na svoje mlade dane, kada je razgrtao sve. Čovek je prejak, ne znam kad je neko zadnji put onako lako nazidao Lesora, ali džabe sve sa tom glavom. Da je tokom cele karijere imao pristup kao na današnjoj tekmi, daleko bi dogurao. Umesto toga, osnovna asocijacija za njega će mi zauvek ostati ono napuštanje ekipe usred sezone, u vrlo teškom momentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Meni onaj jednoručni backhand protiv komšinice, čini mi se baš u kupu. I ona slika iz Skoplja koju je Tokyo svojevremeno “opjevao”. [emoji16]Why so gloom? [emoji846] Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 18 minutes ago, Ne sam Safete said: Negde do polovine treće sam bio u fazonu "jedna od ružnijih ABA tekmi". Iako im to ne bi zamerio naravno. Ali onda umesto otaljavanja, pada lagano dodavanje gasa i ubedljiv završetak. Iako je jasno kakav je protivnik, opet ludački % 70-55-82, uz 28 asistencija. Inače, 8. put u sezoni prebacujemo 100ku, 3. put preko 110. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Veliko hvala preljubaznom @uvrnuto na kartama i prilici da posle puno godina odem na utakmicau. Iyuyetno iskustvo, moram da priznam, koje mi je učinilo da brzo zaboravim svoje tripove i uživam u izuzetno jakoj ekipi i jednoj osrednjoj ali simpatičnoj gagićijadi. 15 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 33 minutes ago, Son_of_a_gun said: Meni onaj jednoručni backhand protiv komšinice, čini mi se baš u kupu. I ona slika iz Skoplja koju je Tokyo svojevremeno “opjevao”. Why so gloom? Nisam ni sumnjao Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 1 hour ago, freethrow said: Veliko hvala preljubaznom @uvrnuto na kartama i prilici da posle puno godina odem na utakmicau. Iyuyetno iskustvo, moram da priznam, koje mi je učinilo da brzo zaboravim svoje tripove i uživam u izuzetno jakoj ekipi i jednoj osrednjoj ali simpatičnoj gagićijadi. A tek treba da osetiš komfor Arene. 😄 Toliko sam se razmazio da mi je sada neudobno da sedim u Pioniru... Još jedna lagana abaligaška tekma. Ovo već prestaje da bude zanimljivo, iako bude atraktivno. U svakom slučaju treba poštovati kako odigraju momci iako je ogromna razlika u kvalitetu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 A kad se setim nekih ranijih utakmica gde 2nd unit nije mogao da sačuva 20 razlike 5 minuta.. Napredak je očigledan. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 10 hours ago, freethrow said: Veliko hvala preljubaznom @uvrnuto na kartama i prilici da posle puno godina odem na utakmicau. Iyuyetno iskustvo, moram da priznam, koje mi je učinilo da brzo zaboravim svoje tripove i uživam u izuzetno jakoj ekipi i jednoj osrednjoj ali simpatičnoj gagićijadi. bio si i prosle nedelje ali se ne secam da si se tako srdacno zahvalio chovketu. sad jos kao nisam bio 100godina, al dobro, takvi smo ljudi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 (edited) U pravu si. a) Ono je bio kum sa iznenadnim kartama, ovo je do juče nepoznati momak sa foruma. Ne vidim da sam pominjao Ostoju ili Čovića. b) Da posle jako puno godina odem na KKP (evo editovaću i original) - mislim da sam već sve smorio sa pričom o Ostoji i SNSu i da to zaista ne moram da ponavljam. Išao sam poslednjih godina na Megu, FMP, prošle nedelje na Zvezdu i čini mi se na par utakmica DInamika. c) Basket je bio jako dobar i zabavan, a atmosfera je bila gotivna. Neuporedivo sa Zvezdom koja je dosta brže i lakše otaljala Igokeu. E jebemmumiša ako tebi treba da se objašnjavam. Edited February 13, 2023 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 31 minutes ago, freethrow said: Ne vidim da sam pominjao Ostoju ili Čovića. torimaux, zavitlavam se. trebalo je da završim post sa neko je yam, neko je facu .. bio kum2 sa kartama. sve jasno 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts