ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 tekma je u 19h, ako sam dobro video; to je cca 15% više šanse da se dobije, 25% ako se hraniš pravilno i spavaš 8+ časova. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 tekma je u 19h, ako sam dobro video; to je cca 15% više šanse da se dobije, 25% ako se hraniš pravilno i spavaš 8+ časova. Pride je Litvancima 20:00 časova što im je 15% šansi manje da dobiju. [emoji16] 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Teže je pobediti Zvezdu u Pioniru nego Žalgiris u Kaunasu. Neko će reći da su komšije u kanalu zaboravljajući da smo ih mi tamo gurnuli prošlog petka. "Samo" pristup mora biti kao pre 7 dana, energija, koncentracija bez obzira na sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 3 minutes ago, uini said: tekma je u 19h, ako sam dobro video; to je cca 15% više šanse da se dobije, 25% ako se hraniš pravilno i spavaš 8+ časova. Kakve su šanse sa ritmom: Dva piva pre tekme Dva piva za vreme tekme Dva piva posle tekme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Pivo po četvrtini, a posle nastaviti, bilo od sreće ili od tuge... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 minutes ago, MilošVB said: Kakve su šanse sa ritmom: Dva piva pre tekme Dva piva za vreme tekme Dva piva posle tekme ? dva piva za vreme tekme je sramotno malo. s'druge strane, razumećeš šta se dešava na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 minute ago, uini said: dva piva za vreme tekme je sramotno malo. s'druge strane, razumećeš šta se dešava na terenu Ja ne razumem ni ovako. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ja sam se odlucio za krajnje bahati i neodgovorni smuti od avokada, badema, grckog jogurta i sumskog voca. Navlacim zavese, palim mirisljave stapice i pustam Bring The Pain. 2 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ja sam se odlucio za krajnje bahati i neodgovorni smuti od avokada, badema, grckog jogurta i sumskog voca. Navlacim zavese, palim mirisljave stapice i pustam Bring The Pain.Jumbo Vesuvio i vrući salnjaci. Zero kola da to potare. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Ana nama duva Ne moramo da preterujemo s prozivkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Problem je sto kod nas ne postoji ta vrsta konstante, narocito u gostima. Taman kada izgleda da smo uhvatili neki momentum, dodje prelak poraz u Barseloni. Potom uhvatimo momentum protiv Efesa i Fenera, pa naidje Tel Aviv i 90 lakih komada. Porom ekspres oporavak protiv Baskonije, pa ponor u Valensiji i primljenih 89. Sada smo vezali 2 odlicne odbrambene partije (i jednu napadacku). Verovati da je to opet neki momentum koji bi trebao da se prenese veceras je recept za gorku pilulu. Nadam se, da se razumemo. Ali nadu uopste ne zasnivam na formi ili momentumu, vec na tome da ce na teren izaci onaj Partizan koji ce biti spreman da ide na gušu, kao u Pioniru ili IstanbuluJasno, ali mislim da je to tako sa većinom ekipa u ovom formatu. Razlika je bukvalno u par pobeda do prvog mesta. Ima ozbiljnih ekipa koje odvale jednu tekmu, pa se ne pojave sledeće dve, pa odvale naredne dve zaredom itd. Šta reći o Monaku koji je izgledao kao EC ekipa u Beogradu i protiv nas i protiv CZ, a u vrhu su EL? Ili Barse koja izgubi kod kuće od Asvela? O Feneru koji je dugo bio prvi, pa krenuo ozbiljno da se raspada i kod kuće i na strani? O Baskoniji koja je u vrhu, a onda odjednom ne zna gde bije? O Žalgirisu koji vodi protiv PAO-a u prvom poluvremenu 15 poena u Atini i onda ih ovi bukvalno raznesu tj. ponište kao košarkašku ekipu u drugom sa jebenih 39 razlike za konačnih +24?! Lepo je zamišljati to da ćeš kod kuće sve da rešavaš lagano, a na gostovanjima ćeš uvek da igraš tekmu na 2-3 poseda i nekad dobiješ, nekad izgubiš, ali nije realno. Saglasan sam da treba težiti tome i pristupiti ozbiljno svakoj. Jbg, ponavljam kao papagaj - izgubili smo 5 tekmi na jednu loptu (Baskonija, Armani, Valensija, Zvezda, Asvel). Dve na gostovanju od toga. Sa tih 5 pobeda mi bismo bili na 1. mestu EL uz sve te mane i loša izdanja i u Valensiji i u Tel Avivu i Barsi i Pireju i Berlinu…na kraju se ipak sve to izniveliše pa mi dobijemo i Fener tamo i Efes ovde i Zvezdu tamo..ostaju bar još dve da nam se vrate za pomenute poraze u neizvesnim završnicama. Možda to bude večeras, možda ne. Ja svakako mislim da ima pomaka kroz naše putešstvije u EL ove sezone. Izgleda kao da se to resetuje u nekim tekmama kao što si rekao, ali čak i u tim porazima ja nekako uvek vidim neke nove pozitivne stvari. Jbg nekad je protivnik jednostavno bolji, ima bolji dan i ti tu ne možeš mnogo da uradiš. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 hour ago, Cooper said: Spremljen folder sa 428mb gifova i slika za after večerašnje pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 54 minutes ago, uini said: tekma je u 19h, ako sam dobro video; to je cca 15% više šanse da se dobije, 25% ako se hraniš pravilno i spavaš 8+ časova. Jos ako nam krene sut,a njima stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Jedino osim rutinske pobede Žalgirisa veceras je pobeda Žalgirisa pola koša razlike gde smo vodili sve do kraja. Jednostavno ne vidim da možemo dobiti veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Nek nam je sa srecom, drustvo! 🖤🤍 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 "Ja molim igrače Partizana da pobede danas, ako mogu. Ako ne mogu, onda drugi put, kad budu mogli." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 1 minute ago, Xpert said: "Ja molim igrače Partizana da pobede danas, ako mogu. Ako ne mogu, onda drugi put, kad budu mogli." Nema toga, moramo da pobedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ma idi, nedavno u Kelnu (kad smo ih deknuli 1:0) sam se sa gospodžom peo na onu njihovu katedralu. Ulaz 6 ili 12 evra zaboravio sam. Pri vrhu dobila napad panike, jedva sam je spustio dole. 150-180m tako nešto...Ja sam tvoja žena izgleda. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 8 hours ago, Gb92 said: Ja sam bas optimista.. a to ne valja.. Deluje mi da cemo da ih razbijemo. Deluje dobro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 giphy.mp4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 2 hours ago, Xpert said: "Ja molim igrače Partizana da pobede danas, ako mogu. Ako ne mogu, onda drugi put, kad budu mogli." Hvala. ❤️ 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 5 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Što se ono kaže, e sad neka nam uzmu mjesto u TOP8, ako ih nije sramota! Bravo bre. Fantastično. I trener i ekipa izdominirali! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 6 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts