Patriota iz kauca Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Bravo Partizane.Nije ni protiv Makabija bilo loše, mnogo bolje igramo u zadnje vreme.Sledeća dva meča su kljucna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Maestralno je Trifa u oba pravca odigrao,ovo mnogo znači jer probija barijeru kao i Aleksa. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) cestitke @jedibojan 🙂 docekasmo Trifuna i napadacki Edited January 13, 2023 by Ne sam Safete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 1 minute ago, Xpert said: Sledeci mec je neverovatno bitan. Gostovanje Valensiji. Necu reci da je must-win, al je vrlo blizu tome. Naravno, ako su nam ambicije Top 8. Poslali smo mene iza neprijateljskih linija, šanse nam jačaju, ali koliko smo nestabilni, nisam siguran da ću baš toliko moći da pomognem... Uroš ❤️ uzeće ga Baskonia ako ga ne produžimo, oni obožavaju ovakve, mlade trojkaše, koji mogu da igraju dobru odbranu. Ostalo manje bitno, sve standardno, klasika, da nisam gledao utakmicu mogao bih da pogodim 70% stvari. Ajmo ajmo ajmooooooo jedna pobeda na gostovanju aman i da dođemo na tih 50% 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, Xpert said: To sto Naneli nije igrao, uopste ne cudi. Mora da se resetuje i promeni mindset. Ja se sve plasim da to ne uradi u nekom drugom klubu....bilo bi mi jako krivo jer mislim da u njemu lezi tajna (ne)uspesne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 5 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja se sve plasim da to ne uradi u nekom drugom klubu....bilo bi mi jako krivo jer mislim da u njemu lezi tajna (ne)uspesne sezone. U el klub ne može jer je igrao utakmicu protiv Makabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Nenelija cuvamo za f4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Bitna pobeda. Mnogo bi nas koštao poraz, srećom nismo dozvolili Baskoniji ni promil šanse da odnese bodove večeras. Sad ako ikako može, zamolio bih za pobedu u Valensiji, nekako, pola koša - pola koša. Trifunović zaslužuje svaki minut koji dobija odnosom prema igri, i dresu. Papapetru baš igrač po mom ukusu. Bravo bre!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Ako neko nađe sliku kako je Željko pogledao ovog nesretnika koji ga je pitao za Broza neka postavi, potrebaće. [emoji16] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Inače brat Grk all round partija 13p 3- 3pt 6 ass 4 reb 2 stl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Čestitke komšije! Samo da držite brat @uvrnuto u kućnom pritvoru, eventualno da ga oslobodite 27.01. pa opet pod ključ! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 On 12/30/2022 at 4:02 PM, pendulum said: BAJERNMONAKO MakabiBASKONIJA Valensija ZvezdaASVEL Žalgiris BajernFENER ALBA 39 minutes ago, Barkley#34 said: Zaslužili smo malo i osmeha. Dobre su ove visoke pobede ne samo zbog međusobnog skora nego i zbog mogućeg kruga tri i više ekipa. @pendulumna onom tvom spisku još pet nam treba, je l' tako? Od koliko? Evo iznad. Malo mi zeznuto sa telefona sad da bojim i precrtavam 🙂 Uglavnom 3 od 4 u prva 4 kola od ovih 11 u ovoj “mojoj” prvoj fazi. Računao sam da idemo na 8. 3 domaće su a must i treba nam još 2/4 na gostovanjima Valensiji, Zvezdi, Bajernu i Žalgirisu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 5 3 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Glavi utisak onaj jebeni car na poluvremenu Dođe na pola, poljubi grb i ladno je ubaci, onda ga dokusurio sa onim pentranjem i PARTIZAAAANN Tu sam znao da dobijamo Crno beli bravo bravoo 🖤🤍 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 9 hours ago, Ne sam Safete said: legenda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 8 hours ago, Shikamaru said: Glavi utisak onaj jebeni car na poluvremenu Dođe na pola, poljubi grb i ladno je ubaci, onda ga dokusurio sa onim pentranjem i PARTIZAAAANN Tu sam znao da dobijamo Crno beli bravo bravoo 🖤🤍 ubuduce da dostavis i video prilog, nemoj da se ovo ponavja 🙂 3 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Koliko vidim, ovde su snimci svih meceva. Direkt rip sa SK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 12 hours ago, Ne sam Safete said: cestitke @jedibojan 🙂 docekasmo Trifuna i napadacki Prvi mec ove sezone koji sam morao da propustim... 😆 Nista, morace isto protiv Valensije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Ako sam pljuvao Trifu za seljacko ponasanje vise puta, red je i da pohvalim za utakmicu sinoc. Izborio se sam, za veliku minutazu. Bio je dobar, pogadjao za tri, igrao odbranu. Nisam optimista da moze konstantno da odigra kao sinoc, ali neka vreme pokaze. Mislim da bi otisli u neizvesnu zavrsnicu da su im igrala dva ponajbolja igraca. Dobili smo ih na njihovu tanku klupu, i na nas dobar sut za tri poena. Pisao sam, da ako imamo ambicije za top8, sinoc moramo da pobedimo. Ok pobedili smo, ali mora nesto i na gostovanju da se dobije. Valensija je idealna prilika. Madar mora da pocne da igra i van Arene. Nije dovoljno samo lepo otvoriti utakmicu,dat deset poena, i onda u Izraelu ne pojaviti se. Ima najlepsu poludistancu u celoj Evroligi. Kad nadribla tu blizu kosa, pa se onako lepo podigne, siguran sam da ulazi. Mnoge stvari ce biti jasnije nakon Valensije. Ako tu ne pobedimo, nemamo mi cemu da se nadamo. Ako smo mogli onako lako da izgubimo u Areni, izvolite gospodo pobedite u Spaniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Malo great, malo terrible. Trebalo bi napraviti kompilaciju naših kontri sinoć pa puštati u trenerskim školama i na seminarima i klinikama. Ja prosto ne verujem šta mi radimo, nijednu osim 1 na 0 ne umemo da realizujemo. Odbrana je korektna ali uvek fali poneka "sitnica". Udvojimo igrača, udvajanje bude ok što se tiče tajminga ali nekako mlako, fali još malo intenziteta da se igraču onemogući ili oteža pas, kao da je udvajanje samo sebi cilj, kao eto prišao sam i podigao ruke, to je to od mene, a fali još samo malo napora da bi se protivnik naterao na grešku, što je inače cilj koji se izgleda zaboravlja. Ili ničije lopte, sve smo kao tu negde ali u velikoj većini slučajeva završe u protivničkim rukama. Za skok da ne pričam. Dakle to je taj ekstra napor koji donosi mnogo, a koji očekujem da vidim u situaciji kada imamo punu rotaciju i kada niko nije spržen igranjem 35+ minuta. To nam treba, a ne rizična bacanja u reklame kada je utakmica rešena. Napad standardno od sjaja do očaja. Kada uspeš da spojiš 10 minuta potpunog rasula protiv ovakvog protivnika, treba da si svestan da takvih 10 minuta protiv većine drugih protivnika rešava utakmicu. Gledam i ne verujem da je to ista ekipa koja je odigrala prvih 15 minuta. Nekako imam utisak da smo tačno tamo gde bi po prikazanom i trebali da budemo, oko 10. mesta. I da ćemo sa ovakvom igrom tu negde i da završimo, između 10. i 12. Da bismo uradili više moramo da podignemo nivo igre i da dobijamo neizvesne završnice. Aj' kao verujem da je to moguće. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: a ne rizična bacanja u reklame kada je utakmica rešena. egzaktli, bacio se kad je već lopta pala u autu na parket, samo zarad aplauza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Odlican post Arsenija. Izdvojena sustina. Mi jos nismo postigli neophodni digivolution za neku realnu pricu o top8 - ovo je jos uvek neki Patamon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) KK Paradoks. Nikad nisam razumeo kako igrac koji je okarakterisan kao kvalitetan moze u isto vreme imati nizak kosarkaski IQ. Zar kvalitet ne podrazumeva i razmisljanje? And yet here we are. Imamo ih najmanje 6. Edited January 14, 2023 by Alex_Serbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts