Jakob Aman Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Neko iz Lejkersa ili pak Albe😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 4 minutes ago, Magia said: Lebron? Jok rešavaju se Wesa pa je možda on 🤔 Edited July 11, 2022 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Spominju se Nunnally i Goss. E sad koliko ima istine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Nunnally Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 13 minutes ago, Cooper said: Evo resio sam vam ovo 😂 Edited July 11, 2022 by necke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Nek udvoji Pantera neko sad Nunnally mu njegovu 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 4 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 6 hours ago, uvrnuto said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Jeste malo dosadno u ovom prelaznom roku i treba popuniti to vreme ali jebo vas Miško sa sve zagonetkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Nema tu mnogo zagonetki, ako vjeruješ medijima sve smo potpisali a one koje nismo potpisaće danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 2 hours ago, mfmilan said: Jeste malo dosadno u ovom prelaznom roku i treba popuniti to vreme ali jebo vas Miško sa sve zagonetkama. I meni je u najblazu ruku nesimpatican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 I dalje maksimalno profesionalno. Iz kluba nista ne moze da procuri dok nije gotova stvar. Svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Jel tačno da pregovarate sa Milutinovim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted July 12, 2022 Share Posted July 12, 2022 Kao da to neko zna.. Saznamo kad i admin facebook stranice... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Šta bi sa Lebronom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ceka se da prodje lekarske... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Sutra mu rodjendan, ako sam dobro razumeo. Taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Došlo je do dileme da li ugovor potpisati u dolarima ili evrima. Razlika nije mala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 25 minutes ago, Cooper said: Došlo je do dileme da li ugovor potpisati u dolarima ili evrima. Razlika nije mala. 1 United States Dollar equals 1.00 Euro imate vise srece nego pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Francuzi pišu da je Lesor prihvatio povećanje plate i da će biti naš prvi centar.... Edited July 13, 2022 by Cooper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 9 minutes ago, Cooper said: Francuzi pišu da je Lesor prihvatio povećanje plate i da će biti naš prvi centar.... Hasan vs Matijas bice interesantan duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Ako cemo na backup da guramo Balsu, kao sto i treba, prvi centar bi morao biti neko dosta ozbiljniji od Lesora. Ako cemo dovesti jos nekog ko ce gusiti Balsu - fuck that. My 2 cents... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Petica je fakat deficitarna, ali zato na beku moze da se bira, da me ne stresiraju vise muceni Zagorac i Trifunovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Od visokih (pozicije 4 i 5) imamo Lideja, Alena, Tristana, Lesora i Balsu. Miletica ne mogu da spominjem u kontekstu EL ni u sali. Kada se uzme u obzir svo iskustvo (ili neiskustvo) pobrojanih, ja bih bio iskreno sokiran kada se ne bi trazio jos jedan igrac, da li 5, 5/4, 4/5 ili 4. Ili da se onda kaze da hocemo da guramo ovu trojicu po cenu rezultata, ali onda nam nisu trebala ni skupa pojacanja, sto je not gonna happen situacija. Tako da bih se ipak kladio da se tu planira jos jedan igrac. A verujem da ce biti sasvim dovoljno prostora i za Balsu, ukoliko Zeljko bude zeleo da mu je da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 6 minutes ago, Klipan said: Od visokih (pozicije 4 i 5) imamo Lideja, Alena, Tristana, Lesora i Balsu. Miletica ne mogu da spominjem u kontekstu EL ni u sali. Kada se uzme u obzir svo iskustvo (ili neiskustvo) pobrojanih, ja bih bio iskreno sokiran kada se ne bi trazio jos jedan igrac, da li 5, 5/4, 4/5 ili 4. Ili da se onda kaze da hocemo da guramo ovu trojicu po cenu rezultata, ali onda nam nisu trebala ni skupa pojacanja, sto je not gonna happen situacija. Tako da bih se ipak kladio da se tu planira jos jedan igrac. A verujem da ce biti sasvim dovoljno prostora i za Balsu, ukoliko Zeljko bude zeleo da mu je da. I meni se cini da se razmislja u tom smeru. Daleko bilo, povreda Lesora bi nas ostavila sa Balsom i Smajlijem na 5. Sa druge strane, duga je sezona, ali mi se cini da ce neko od trojca Balsa, Smajli, Tristac, izvuci deblji kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts