Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 17 hours ago, Cooper said: Pošto Katalonci najavljuju i Higinsa pored Kalatesa, deluje mi da je Đusa bivši. Furas sliku kluba koji je bio zabranio vise stotina vasih navijaca da udju u halu... Reko Zeljko bio kad se vratio da je Partizan najveci klub u Evropi posle jedino mozda Reala, tim recima, a ti furas sliku kluba koji je manji od tvog i to prema recima tebi verovatno svetog Zeljka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mozda je 5. pivo, ali...apsolutno ne kontam nadovezivanje na citat 😬 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Just now, Alex_Serbia said: Mozda je 5. pivo, ali...apsolutno ne kontam nadovezivanje na citat 😬 5. pivo je... Ma neme veze s citatom vidis da sam ga kvoutovao zbog slike na prvi rendom upis. Zaboravio sam da ima opcija ova @ kod mene 2 piva pa verovatno zbog toga a i mozak slabije radi u ovim satima. Retko pijem, na 5 piva bi verovatno pitao Coopera esam te nekad zajebo, a sto si ti mene onomad hteo da namestis na trajni ban... Al neka, oprostio sam mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Uz jutarnju kafu obicno se pije rakija zbog cirkulacije, a ne pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 7 minutes ago, Kronostime said: Uz jutarnju kafu obicno se pije rakija zbog cirkulacije, a ne pivo. Ma jos pre 2 sata 2 piva, tebi jutro, dobro jutro, neki cemo tek na spavanje. Opet se stekas sa gifovima, ccc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Čekanje Mirote, dan 137. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 18, 2023 Author Share Posted July 18, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Sa ove distance, dosta dobar raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Nanu im naninu.5:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 7 minutes ago, Shonewizard said: Sa ove distance, dosta dobar raspored. Šta je tačno ovde dobro? 7 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 minute ago, realno *w said: Šta je tačno ovde dobro? Nije moglo teže ... Doduše bićemo drugi poslije 5 kola 🙂 Izgubićemo od Olija, ostalo dobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 minute ago, realno *w said: Šta je tačno ovde dobro? Preletio sam kroz cjelokupan raspored, nije se odnosilo na oktobar, koji zapravo i izgleda najzeznutije od svih mjeseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Još Barsa Oly duplo kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Meni je ovo baš očajno. Posle nisam gledao, kad se zaukamo, svejedno je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 20 minutes ago, realno *w said: Šta je tačno ovde dobro? bolje da izgubimo prvo kolo od makabija nego od albe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Prognoziram izmedju 10 do 12 poraza. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Obrni okreni, igramo 2 puta protiv 17 protivnika kao i svi ostali.Znači početno samopouzdanje protiv lakših protivnika, ali znači lakši protivnik i kasnije u sezoni kad se poveća opterećenje.Mene ipak najviše interesuju dupla kola, pogotovo ta druga utakmica ako je na 2 dana i na strani.Tu smo dobili Oli, Real i Virtus.Zvezdu ne računam, jer je u BG, posle naše kući,ma njihove na strani.Ipak da sačekamo i ABA, kad se ubace 3, 4 jače utakmce u ovo dobićemo pravu sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Previše je ovo sirotiljski, nisu nam tako rekli... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) 5 minutes ago, kendrick said: Previše je ovo sirotiljski, nisu nam tako rekli... Ma jasno je skroz da je Naneli u fazonu, mene ionako niko ne bi hteo, evo dajte ako hoćete koliko ima onaj Davidovac u Zvezdi, ne mora ni redovno, nego kad se skupi, kad uplate navijači za porez. Samo je bitno ponavljati i prihvatiti: ne moram da umanjujem cifre koje Vučić plaća, neće nas to manje učiniti SNS klubom. Edited July 18, 2023 by medobrundo 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ledej je, prema Izraelcima, imao dogovor sa Makabijem za milion dolara i bio pred promocijom.Onda je Exum potpisao za Dalas i mi smo pojačali ponudu i ostalo je istorija.To je njihov članak.Svako ne treba domaće "insajdere" uzimati za ozbiljno, sasvim dovoljno ih ima po Evropi što ne uzimaju burek i jogurt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Neprijatno sam iznenađen ovim ciframa, tu se nešto ciganišemo, umjesto da zaokružimo te plate na: - prva kategorija: 5 miliona - druga kategorija: 3 miliona - treća kategorija: 2 miliona - četvrta kategorija: milion. Ovako će ljudi da pomisle da smo neki Njemci, Francuzi ili tako neka govna pilićarska koja troše zarađene pare i štekaju se za svaki ojro. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Još dodatak oko rasporeda, dobra stvar je što nemamo termin od 19h kada smo domaćini. Mislim da ni prošle godine nismo imali. Sve utakmice u BG su posle 20:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 11 minutes ago, kendrick said: Previše je ovo sirotiljski, nisu nam tako rekli... U ove cifre ne veruje ni Zoran Savić?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Dobro je komsije ne ljutite se to samo jos jedan insajder u moru istih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 11 hours ago, medobrundo said: Uz još par vrhunskih pojačanja koja se očekuju, Partizan i jeste ozbiljan kandidat za titulu u EL. Zadržana okosnica tima, Željko na klupi, najbolji bek i najbolja četvorka Evrope, biće tu još dosta kvalitetnih igrača.. Mirota zna da fejluje kao ove godine, ali je prethodne imao indeks 40 u polufinalu protiv Reala. Kao što Beonegro reče, čovek je u vakuumu vrv najbolji igrač u EL. Dolazimo u situaciju u kojoj nismo nikad bili, a to ti je da Zvezda, a naročito Partizan, više nisu nikakvi autsajderi. Svaki poraz kući je neuspeh, a ne verujem da će postojati tim u EL koji će u Beogradu biti favorit - ni po kladionicama. Nije meni problem da priznam da smo legitimni kandidat za titulu EL. Kao i još bar 7-8 ekipa. Ja kukam na tržište igrača, na kojem imaš gomilu tih likova koji se godinama vuku po EL timovima, davno su prošli svoj zenit, a cena im paprena. Po onom što je prošle sezone pokazao u Barsi, i Mirotić se svrstao u tu grupu igrača. Da li može ponovo da vrati nivo igre na svoje najbolje godine ne znam, nije nemoguće, ali je veća verovatnoća da neće. A sa nivoom od prošle sezone, Nikola prosto ne vredi tih novaca. A daleko od toga da će da smeta ako dođe. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts