Son_of_a_gun Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Druže, nisu ovo Panini sličice. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Zhoche, veruj mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Fener spreman da plati obeštećenje i duplira Jamu platu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Nece Madarfakar da izda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Predajte ABA titulu odma ako Madar ode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 (edited) Verovatno se zato i krenulo u priču sa Jaretom. Jbg uvek sam za domaću varijantu a da nije velika razlika u kvalitetu. Niko ne može da garantuje da bi Jam eksplodirao i u potpunosti iskazao potencijal sledeće godine. Win win situacija po meni. Edited July 11, 2023 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 3 minutes ago, Aman 2 said: Verovatno se zato i krenulo u priču sa Jaretom. Jbg uvek sam za domaću varijantu a da nije velika razlika u kvalitetu. Niko ne može da garantuje da bi Jam eksplodirao i u potpunosti iskazao potencijal sledeće godine. Win win situacija po meni. Šta je win-win druže, Yam je EL rising star? xD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 madar ce da bude opasan euro igrac; nisu isti igraci ali mi je vec neuporedivo porediti madara i jaramaza 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Šta je win-win druže, Yam je EL rising star? xD Win win Jamove dosadašnje partije u Partizanu i dolazak Ognjena. Navodno se samo čeka dogovor Mirotica sa Barsom da bi potpisao za nas. Dva takva igrača na poziciji 4? Ne može bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 2 minutes ago, Aman 2 said: Win win Jamove dosadašnje partije u Partizanu i dolazak Ognjena. Navodno se samo čeka dogovor Mirotica sa Barsom da bi potpisao za nas. Dva takva igrača na poziciji 4? Ne može bolje. Aham, ja rekoh misliš da je win-win ako Madar ode a Jare dođe xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Meni Mirota i kkP ni u jednoj kombinaciji ne funkcionišu - mislim da smo damo paravan za nekog drugog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Just now, Luchifer89 said: Meni Mirota i kkP ni u jednoj kombinaciji ne funkcionišu - mislim da smo damo paravan za nekog drugog tu ste da uvelicavate tudje uspehe. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Trenutno me zanima samo situacija sa Madarom. I ne kontam baš toliki hejt prema Mišku, znamo da je lešinar koji se loži na ovakve stvari, ali ovo se ne može desiti bez Madarove saglasnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 A možda se zapravo ništa ni ne dešava, makar ne nešto u čemu Yam ili klub učestvuju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ne bi se Ostojin mali oglašavao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 E to već nisam ispratio, vidjeh samo par standardnih portala koji ionako samo ubacuju različita imena u postojeće template naslova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banjaluka Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ide Mirota u Svetu zemlju Izrael da se baci na izučavanje Starog Zavjeta iz prve ruke. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Sve tanje deluje ideja da cemo najjaci biti u Zocovoj 3. godini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 50 minutes ago, Čaire said: Potpisujem neki igrač Hapoela iz Bezvezanije prelazi u Bilbao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 U ovom trenutku Jaramaz ili Madar, isto je.U nekom buducem trenutku, možda će Madar biti mnogo bolji…sto nije izvesno.Ali je izvesno da bi doprinos, trenutno bio isti.Ja ne bih plakao za Madarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Gotovo je izvesno da će Jam ili potpisati novi višegodišnji ugovor ili će biti prodat. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 43 minutes ago, Alex_Serbia said: Sve tanje deluje ideja da cemo najjaci biti u Zocovoj 3. godini. Čemu pesimizam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Madar je već sad bolji igrač i doprinos ne bi bio isti. Pucali ste sa svih strana prošle godine i Panter je imao fenomenalnu sezonu, ali nekako sam se najviše plašio Jama kad ste igrali protiv nas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 1 hour ago, Aman 2 said: Čemu pesimizam? Jedino ako se istovremeno ne zavrsava produzenje Nanelija i simultano dovodjenje 3 top pojacanja. Dovodjenje Jaramaza, a da ostaje Dača je ono... ne bas bad omen, ali not exactly a great one. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts