Jump to content

KK Partizan 2022/23 - It's coming home!

Recommended Posts

Posted (edited)

Verovatno se zato i krenulo u priču sa Jaretom. Jbg uvek sam za domaću varijantu a da nije velika razlika u kvalitetu. Niko ne može da garantuje da bi Jam eksplodirao i u potpunosti iskazao potencijal sledeće godine. 

Win win situacija po meni.

Edited by Aman 2
Posted
3 minutes ago, Aman 2 said:

Verovatno se zato i krenulo u priču sa Jaretom. Jbg uvek sam za domaću varijantu a da nije velika razlika u kvalitetu. Niko ne može da garantuje da bi Jam eksplodirao i u potpunosti iskazao potencijal sledeće godine. 

Win win situacija po meni.

Šta je win-win druže, Yam je EL rising star? xD

• Like 3
Posted
10 minutes ago, DameTime said:

Šta je win-win druže, Yam je EL rising star? xD

Win win Jamove dosadašnje partije u Partizanu i dolazak Ognjena.

Navodno se samo čeka dogovor Mirotica sa Barsom da bi potpisao za nas. Dva takva igrača na poziciji 4? Ne može bolje.

Posted
2 minutes ago, Aman 2 said:

Win win Jamove dosadašnje partije u Partizanu i dolazak Ognjena.

Navodno se samo čeka dogovor Mirotica sa Barsom da bi potpisao za nas. Dva takva igrača na poziciji 4? Ne može bolje.

Aham, ja rekoh misliš da je win-win ako Madar ode a Jare dođe xd

Posted

Trenutno me zanima samo situacija sa Madarom. I ne kontam baš toliki hejt prema Mišku, znamo da je lešinar koji se loži na ovakve stvari, ali ovo se ne može desiti bez Madarove saglasnosti.

• Like 1
Posted
43 minutes ago, Alex_Serbia said:

Sve tanje deluje ideja da cemo najjaci biti u Zocovoj 3. godini.

Čemu pesimizam?

Posted

Madar je već sad bolji igrač i doprinos ne bi bio isti. Pucali ste sa svih strana prošle godine i Panter je imao fenomenalnu sezonu, ali nekako sam se najviše plašio Jama kad ste igrali protiv nas.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Aman 2 said:

Čemu pesimizam?

Jedino ako se istovremeno ne zavrsava produzenje Nanelija i simultano dovodjenje 3 top pojacanja. Dovodjenje Jaramaza, a da ostaje Dača je ono... ne bas bad omen, ali not exactly a great one.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...