MC Thunder 2 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Insert Sadfleck meme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 E jbg baš sam se nadao da će ostati. Veliki gubitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 I Jock potpisao visegodisnji ugovor za Rakete za nekih 5 milki po sezoni. Poprilicno jak ugovor. Propade mi jos jedna zelja.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 15 hours ago, MilošVB said: Kamo sreće da nas napuste Dante, Naneli i Lidej pa da bude jurnjava. Evo ti deo te sreće, 'bem ti takvu sreću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 On the bright side, vratili ste Dantea u NBA bre. Željko Obradović Bog razvijanja igrača 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Loša vijest je što Exum ide, potencijalno dobra je da ce vjerovatno biti FA ponovo do Nove godine [emoji23]Ipak je to Dalas koji ima 10 bekova a nikog na krilu da to izbalansira. Nit su pare dobre, nit je dobar fit za njega nit će imati preveliku ulogu. Tako da neki Tyler Dorsey scenario od prošle godine nije isključen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 41 minutes ago, Barkley#34 said: Evo ti deo te sreće, 'bem ti takvu sreću. Sad će biti uzbudljivo. Spoiler Dante ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Podseti me Manu na NBA temi, koliko iznose ukupne zarade igrača koji su iz KKP otišli u NBA? Cenim bar 300 meleona, a verovatno i više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 direktno u nba ili igrali jednom u partizanu pa otisli kasnije u nba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Da, u pravu si, ja nekako prisvajam sve one koji su ostvarili značajan napredak u KKP, bez obzira na to gde su posle igrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 ili pre. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Vreme je relativan pojam. Dante je jedan od najboljih igrača koje sam gledala na ovim prostorima. Court vision, tranzicija, igra na niskom postu, finiširanje na obruču, slobodna bacanja, odbrana na perimetru i timska odbrana. Uz, naravno, njegovu eksplozivnost. Mislim da se prerano vraća u NBA, ili se barem vraća u ekipu u kojoj za njega nema mnogo mesta. Ne verujem da će pored Dončića i Irvinga dobiti mnogo lopte, a ove sezone u KKP se videlo da mu je ona potrebna kako bi pokazao maksimum. Svakako mu želim sve najbolje u nastavku karijere. Treba obezbediti i tu bebicu koju očekuje sa svojom dragom ❤️ 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Takva munja od igrača je morala ponovo u nba. Zaslužio je. Neće igrati protiv nas, ako ništa drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 nece igrati ni tamo, cini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Cvrkuce se da produzavamo Zeka.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Cvrkuce se da produzavamo Zeka.Sent from my RMX3301 using TapatalkJa sam svoje otcvrkuto sinoć, sad mogu samo mahati ušima do večeras… 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Svi cemo pamtiti Eksuma, kao igraca koji je davao sve od sebe sto je imao. Sjajan prodor, koji je mogao malo ko da brani u evropi. Odlicne fizikalije, i uvek sjajne poslednje cetvrtine na nasim utakmicama. Upisao se u istoriju velikog kluba, i svima ce nam biti drag, kao da je igrao par sezona kod nas. Sesilu zelim da dobije svoju bitku, i da zajedno sa sinom opet dodje u Arenu da gleda Partizan. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Ledej ili Mirotic, pitanje je sad? Dižem ruke za Zeka. Dokazano moćan paket sa Kevinom. Uz nadogradnju, po ovo moćan Partizan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Fuck Dallas! Fuck Texas! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 8 minutes ago, Aman 2 said: Ledej ili Mirotic, pitanje je sad? Dižem ruke za Zeka. Dokazano moćan paket sa Kevinom. Uz nadogradnju, po ovo moćan Partizan. Obe ruke za Zeka. Mozda je Mirotic bolji kosarkas, ali je Zek nas sada i tu nema neke prevelike dileme. Kontam obojica bi bilo previse bahato 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Zar uopšte postoji dilema, ako se setite da je Leday bio najkorisniji igrač vaše ekipe? Na stranu ponašanje i nevođenje računa o ličnoj higijeni, lik je neuporedivo više fit opcija za vas. I dosta jeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 12 minutes ago, Aman 2 said: Ledej ili Mirotic, pitanje je sad? Dižem ruke za Zeka. Dokazano moćan paket sa Kevinom. Uz nadogradnju, po ovo moćan Partizan. Obe ruke za obojicu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 (edited) Nema šanse obojica. Zek i Kevin. Slukas kao mentor Jamu, Klajburn umesto Janisa i petica neka bomba. Uvek sam bio skroman. 😄 Partizan Belgrade are nearing a contract extension with Zach LeDay, per sources. Neki lik Urbonas na tviteru. Edited July 2, 2023 by Aman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2023 Share Posted July 2, 2023 Exum, Madar, Panter, Aleksa, Djusa, Naneli, Papi, Trifa, Zek, Tristan, Lesor, Smajli, Balsa Vec smo izgubili 2 startera i 1 rotacionog, 3 nemaju ugovor, dok su jos 3 pod upitnikom. Ajde da resimo prvo tu sestorku, pa da se lakse dise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts