Barkley#34 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Nije baš saksija ali komšije nam od ranog jutra već skaču po glavi tako da ostaje da samo sačekamo prolaz. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Ne znam kako zamisljas da dobiju bez mene. Da je 'ruski termin' pa da sve prepustim uiniju mozda bi i bilo neke sanse, ovako moram gledati. 4 minutes ago, Cooper said: Da li biste više voleli da vam padne komšijina saksija na glavu i samo ujutru kažu da smo prošli, ili da gledate, uživate, pa šta bude? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Daj tu saksiju odmah ... Pocinjem da pijem u 17:00 ... trezan ne mogu ovo da preguram 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Ljudi, da li ste vi svesni da smo mi na 3 pobede od titule prvaka Evrope? 🙂 Tako blizu, a tako daleko, ali opet...zvuči neverovatno kad se ovako napiše imajući u vidu gde smo bili do pre koju godinu a sada navijači Efesa, Armanija, Panatinaikosa, Baskonije...gledaju na TV-u plejof seriju u kojoj se Partizan kolje sa Realom i igra 5 utakmica za prolaz na F4. Meni je i dalje to sve nekako nestvarno i ja ne mogu da procesuiram šta smo mi sve u uradili u ovih nekoliko poslednjih mesecu u EL. Potpis na Arsenijev post. I sam sam nešto slično pisao tako da se ne ponavljam... Moja želja je da ponovimo igru iz prve dve utakmice, pa kako bude... NAPRED PARTIZAN! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 (edited) Brt, mi ako ponovimo igru iz druge utakmice, gazimo ih ko vaske. Dakle, nista od toga. Ja sam na vreme pripremio avatar, za obe trenutno aktuelne serije. Edited May 10, 2023 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Hteo sam da kažem samo iz druge, ali rekoh aj da budem skromniji pa da obuhvatim obe i izvučemo neki prosek 🙂 U drugoj su ipak celu tekmu bili bez Tavaresa. U prvoj tek negde od pola 3. četvrtine. BTW kruže neke informacije da baš hramlje i da ga boli noga, ali to ga nije sprečavalo do sada da trpa tako da se ne bih uzdao u njegove povrede. Ono što može da se zaključi je da je definitivno izraubovan na maksimumu. Očekujem malo bolju odbranu na njemu i malo bolje napadanje koliki god da je cheat code pa neka se makar umara do krajnjih granica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 58 minutes ago, Cooper said: Da li biste više voleli da vam padne komšijina saksija na glavu i samo ujutru kažu da smo prošli, ili da gledate, uživate, pa šta bude? Da padne tebi saksija na glavu a meni samo da jave da ste ispali. Ako ne moze oba onda samo saksija u glavu a rez nek bude sta bude. Nego zasto je kvota 3 a negde i preko na vas? Tacno me mame lopine da turim neku crvenu pa da mi lakse padne vas prolaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Prelazim preko drustvenih mreza i foruma i vidim da ce cela Evropa, osim jednog dela Madrida, navijati za nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Taman da imaš čime da uplatiš pomoć za porez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 1 hour ago, goofy said: Nanula je u G3 promašio šut za F4, a na G4 nije ni došao, tako da večeras... EDIT U stvari, na G4 bolje da nije ni došao. EDIT II izgleda da smo na'ebali Osvojiš paritze za donaciju + uživaš u osećaju vaše pobede. Realno win-win situacija. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 24 minutes ago, Cooper said: Prelazim preko drustvenih mreza i foruma i vidim da ce cela Evropa, osim jednog dela Madrida, navijati za nas. Sta vele za predgradja Bg-a? I mi smo valjda neki deo usljive Jevrope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 2 hours ago, Cooper said: Da li biste više voleli da vam padne komšijina saksija na glavu i samo ujutru kažu da smo prošli, ili da gledate, uživate, pa šta bude? Ja bi da izbegnem saksiju a da mi padne komsinica koja se bacila za istom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 2 hours ago, Cooper said: Da li biste više voleli da vam padne komšijina saksija na glavu i samo ujutru kažu da smo prošli, ili da gledate, uživate, pa šta bude? Daj ovamo 3 saksije 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Kakva je ovo svadbarska atmosfera? Uozbiljite se. 😶 Nego, sljaka li video bim na Kališu večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 . 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Kakve su vas saksije spopale?! Za ovakve se mečeve "živi" i navija, nema govora o propuštanju. Frka, trema, tuga, radost. Zato smo tu. 🙂 Ajmo Kevine, ajmo Smajli, ajmo Danilo. Ostali će da isprate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Sad sam brojao, minut traje oko 183 sekunde. Mnogo. 2 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 . 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Bukvalno ne mogu da verujem da neko prizeljkuje "saksiju". Ovakve utakmice ostaju u pamcenju, ma kakav ishod bio, takve utakmice i prizeljkujes da gledas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 💊 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 .Za Pavtizan i za Vomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 .Is this even a choice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 33 minutes ago, Kooineeperk said: Bukvalno ne mogu da verujem da neko prizeljkuje "saksiju". Ovakve utakmice ostaju u pamcenju, ma kakav ishod bio, takve utakmice i prizeljkujes da gledas. Ne znaš ti kako boli Čildres :v 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted May 10, 2023 Share Posted May 10, 2023 Sudijski kriterijum bitniji nego ikad. Bojim se da uopšte neće biti na našoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts