Son_of_a_gun Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Ajmo mi ono naše… Skoči Zach-a iz reketa, po parketu lako prti za njim skoči drugi, treći, a za trećim i četvrti. Po terenu vrelom skaču jedan drugom na krkaču premetnu se preko Llulla, migolje mu k’o jegulja. Gurkaju se u tom trku, ćuškaju se u tom huku ko ih gleda ne mož znati, igraju li ili tuku. Gledao ih Željko stari, vikati mu beše žao, uze komad table bele, pa je Zach-u nacrtao. Zach-a, Zach-a iz reketa, danaske si srećan bio! Nosiš ulov sa parketa - Final Four si ulovio! 6 7
Old 666 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Najvažnije je primiti bar jedan poen manje od protivnika. 1
mfmilan Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 9 hours ago, Barkley#34 said: Prosto averujem šta čitam, sve očekujući da će neko da napiše da Ljulja treba redom izljubiti i poneti mu torbu. Je-bo-te, smetaju vam parole, je l' treba da se smeškamo lažnim kraljevima? Tek ako bude sranja tipa pljuvanje, gađanje ili rendom ubacivanje predmeta u teren možete da pričate o nedopiranju do glava. A i takvi će pre biti neki slobodni strelci nego neko ko je redovan na utakmicama, a nadam se da će ih neutralisati što pre. Nezgodna je situacija. Što reče Željko ili Ostoja, Real je jedan od 6 klubova koji su glasali za nas u EL ove sezone. Nećemo da budemo Čović pa da zaratimo sa svima. Tako da trebamo da igramo na fine line između toga da ne preteramo a ipak da gori. Treba biti kreativan. 7
Marvin Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 10 hours ago, Barkley#34 said: Prosto averujem šta čitam, sve očekujući da će neko da napiše da Ljulja treba redom izljubiti i poneti mu torbu. Je-bo-te, smetaju vam parole, je l' treba da se smeškamo lažnim kraljevima? Tek ako bude sranja tipa pljuvanje, gađanje ili rendom ubacivanje predmeta u teren možete da pričate o nedopiranju do glava. A i takvi će pre biti neki slobodni strelci nego neko ko je redovan na utakmicama, a nadam se da će ih neutralisati što pre. Sori ali meni je i ovo sranje, pre svega jer su oba transparenta rasisticka: Argentinski ciganin i Musavi. Nije kraj sveta niti imam nesto protiv transparenata kao takvih, imam problem protiv ovakvih transparenata 🙂 9 3
DameTime Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Dobar je onaj Nada "Real" excepto el nombre. Ovi vulgarni i sa nacionalističkom osnovom - no, no. 2
Kronostime Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 (edited) 6 minutes ago, DameTime said: Dobar je onaj Nada "Real" excepto el nombre. Ovi vulgarni i sa nacionalističkom osnovom - no, no. Bitno je da si ti nama spremna za utakmicu veceras. Spoiler Edited May 2, 2023 by Kronostime 1
DameTime Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 (edited) 12 minutes ago, Kronostime said: Bitno je da si ti nama spremna za utakmicu veceras. Hide contents Ovakvu tremu nisam imala još od prijemnog za fax i finala Zapadne konferencije 2019. 😊 + finale EP 2017. 😄 Edited May 2, 2023 by DameTime 2
odupri se ludilu Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Sve će da bude onako kako razmišljam i kako zamišljam Sve će da bude onako kako verujem i kako osećam Sve će da bude u redu tako razmišljam i tako zamišljam Sve će da bude u redu tako verujem i tako osećam Zato mislim dobro Šta da učinim dobro Samo da razmislim dobro Šta ću da uradim dobro 5
jedibojan Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 (edited) Deluje da su u klubu svesni gravitacije situacije... I dalje nisam optimista po pitanju navijaca i incidenata Edited May 2, 2023 by jedibojan
Poseidon Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Srećno komšije! Razbijte ovaj skup ljigavih foliranata! 🍻 1 1
Princeton Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Pozdrav komšije, treba li kome karta za utakmicu? 1 1 2
Son_of_a_gun Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 1 minute ago, Princeton said: Pozdrav komšije, treba li kome karta za utakmicu? @uvrnuto 1
didžej hel Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 10 minutes ago, Princeton said: Pozdrav komšije, treba li kome karta za utakmicu? princebomb 1
Recommended Posts