Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Will the player number 7 please stand out, please stand out, please stand out 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Dan idealan za prespavati do utakmice, što svakome ko je u mogućnosti i želim... neki ćemo da vodimo dete u vrtić, auto kod majstora, pa da čistimo kuću pa da radimo, sve samo da se ne razmišlja o utakmici, ima načina 😂 Optimizam mi je na nekom nižem srednjem nivou, Real M je klub protiv kojeg istorijski imamo najmanje uspeha, tamo nismo pobedili nijednom, ako se ne varam, tako da bi jedna pobeda bila pravo jedno malo čudo. Međutim, posle Žalgirisa tamo verujem u ta mala čuda а znala su da se dese na današnji dan, nije da nisu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ja preuzimam Tavaresa, dogovorite se za ostalo 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ja preuzimam Tavaresa, dogovorite se za ostalo Ja ću Lullu da sipam ricinus u redbull 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja preuzimam Tavaresa, dogovorite se za ostalo Ovako nešto, a? 😄 Spoiler Jbt, počela sam ko Kronos... 😄 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Mi se ne obaziremo na realnost a kamoli na Real. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Jutarnja rutinska priprema za GAMEDAY, nakon našeg "Staloneta" Uzdravlje i nek' nam je sa Srećom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Poema o kitki i pritki (otmimo od bogatih) Za kim zvona zvone, čuće se za koji dan, Na kralja bogatog, masnog, kreće u boj naš Partizan. I Hemingvej je,nekada davno, u Španiji izgubio bitku, Jer nije imao ruku britku, I na glavi crno-belu kitku. Gradjanski protiv Kralja, Idemo složno, pritku po pritku. (Jelisaveta,kučko,zar si morala ošteniti osam, da moram, dok gledam Partizan,kučiće po kući da nosam). 4 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 ajde da vidimo sta je zhoc spremio za prvu tekmu [jer, spremio je nesto sigurno]. ako prvu nekim cudom dobijete, imate sanse u seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) Ajmo pogurati malo palog brata, treba nam svaki čovjek... Sa klupe je na parket istrč'o Danilo sav zadihan zahuktao kroz reket k'o šilo. Tricu-dvicu-tricu tu, Tricu-dvicu-tricu tu. Videli ga drugovi,pa za njim i oni potrčali, zahuktali, ko pravi Lebroni. Tricu-dvicu-tricu tu, Tricu-dvicu-tricu tu. Sad parketom tako juri ta čudna kolona to Partizan razbija top 8 do trona. Tricu-dvicu-tricu tu, Tricu-dvicu-tricu tu. Edited April 25, 2023 by Son_of_a_gun 8 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 odgledao što uživo što na ekranu, čuj mene stotine, hiljade bre utakmica i sad, jebote, mator konj a gaće mi se tresu i leptirići po stomaku ko da idem na prvi sastanak sa devojčicom. uglavnom, kao i tada, ničemu se dobrom ne nadam. odglumiću osam sati da radim nešto, a posle samo alkohol pomaže... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Srećno večeras komšije. Svako pored sebe litar rakije i neki srpski univerzalni lek - SUK i nemo da opterećujete Nadu Macuru. Sve je to život, sutra će opet sunce i tako to. Aj pa da čestitamo tamo oko 23h. 8 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Taman Đuša da ponovi... 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Srećno večeras, ja ću gledati. 🤞 Što se mene tiče verujem u ovaj tim, tj. bezuslovno verujem Želimiru da je ekipu pripremio za protivnika. Ne sumnjam da su igrači motivisani, ali biće i te kako i taktički pripremljeni. Nijedan trener ne želi da se sretne sa Željkom Obradovićem u plej ofu - to je trenutno najveća psihološka prednost ove ekipe. Vratite se iz Madrida sa jednim brejkom i to će za vas biti fantastična situacija. A oni nek prežive krugove pakla Dantea Exuma, ako mogu;) 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Braćo srećno večeras. Pa da se svi zajedno veselimo tamo oko 23h. #freecooper 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Danima imam feeling za reprizu Makabi scenarija... Samo hrabro veceras momci i dajte sve od sebe. I believe! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 gubite trocifreno. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Zelim vam pet utakmica pa da vas prikoljemo uljuljkane i na spavanju posle 3:-) Srecno vcrs! 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 22 minutes ago, uini said: gubite trocifreno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Ajde dobijte tamo makar jednu, pa se vracajte da se zajedno valjamo u ABA/KLS blatu. (izreceno u ovom stilu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 2 hours ago, goofy said: odgledao što uživo što na ekranu, čuj mene stotine, hiljade bre utakmica i sad, jebote, mator konj a gaće mi se tresu i leptirići po stomaku ko da idem na prvi sastanak sa devojčicom. uglavnom, kao i tada, ničemu se dobrom ne nadam. odglumiću osam sati da radim nešto, a posle samo alkohol pomaže... Ja na odmoru, pa po malo od ranog jutra, Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 1 minute ago, AlexMaxim said: Ja na odmoru, pa po malo od ranog jutra, ma i ja od ranog jutra, iako sam na poslu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Just now, goofy said: ma i ja od ranog jutra, iako sam na poslu... Good job = good job 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) 12 minutes ago, AlexMaxim said: Good job = good job 16 minutes ago, goofy said: ma i ja od ranog jutra, iako sam na poslu... Ja nisam od ranog jutra. Ja od malena.... Edited April 25, 2023 by odupri se ludilu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 37 minutes ago, Kooineeperk said: Ajde dobijte tamo makar jednu, pa se vracajte da se zajedno valjamo u ABA/KLS blatu. (izreceno u ovom stilu) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts