Kooineeperk Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 1 minute ago, uini said: prilično loša izvedba ovog okoliša, u vidu srcadi. džile dosta mršavije prikazan ali kontam da je poenta da se likovi prikažu afirmativno, pa eto. I Kicanovic je malo zabrljan, umesto onih bogatih belih brkova stavise mu ove crne hitlerke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 3 minutes ago, Kooineeperk said: I Kicanovic je malo zabrljan, umesto onih bogatih belih brkova stavise mu ove crne hitlerke. desno je kime bogojević fyi, lepo da su se i njega setili, pošto je i on odveo ekipu na f4. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Ideja nije loša, izvedba u rangu zorexove profilne. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 desno je kime bogojević fyi, lepo da su se i njega setili, pošto je i on odveo ekipu na f4.Desno je Milovan Stepandić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 TOP2 GOAT kandidata u fuci su masakrirali sa vecim budzetom, sta je tu je. Poruka i simbolika su najbitnije stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 3 hours ago, Ne sam Safete said: Ideja nije loša, izvedba u rangu zorexove profilne. Šta je zombi Divac kome skrivio?!? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 . 10 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 52 minutes ago, zorex said: Šta je zombi Divac kome skrivio?!? nikom nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 51 minutes ago, Cooper said: . Ja kad se konformiram s društvom: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Real i Zvezda da odrade posao sutra pa da pravimo festu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 (edited) 11 hours ago, zorex said: Šta je zombi Divac kome skrivio?!? Ako treba nesto od opreme za hipodrom - javi. Da ne kuka @Beonegro kako ga zulja. Cizme, mamuze, korbac.... bilo sta. Edited April 13, 2023 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 . 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Pošto je priča uglavnom o Partizanu neka ga ovde... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Drage kolege forumaši, evo u praskozorje poslednje utakmice regularnog dela ili bolje reći pred početak PO-a, reših da predložim jednu sitnicu... Sve je počelo (Velikim praskom)... pre nekoliko dana, kada sam čitajući "saborca" @Arsenije Pesic pomislio "mnogo bre dobar ovaj Nick(User)name", te me te misli vratiše u neka druga vremena ali podjednako jaka a ponekad i jača emocionalna stanja nego ovo koje proživljavam(o) danas. U glavi mi započeo niz... Kića, Praja, Arsenije, Boban, Miško, Sv.Sava, Divac, Palja, Sale, Saša, Rebarce, Ivo... i dalje i dalje pa sve do danas. Mnoge igrače i trenere bih / (sam) u nizu propustio, mnoge "moje lične ljubimce" (čitaj npr.Čubrilo...) možda neko od nas i ne bi stavio u ovaj niz. Zato sam pomislio da svako od nas (ako želi i u ovome se našao), napiše ne svoj niz igrača, već svoju omiljenu "generaciju-tim"(može i nekoliko) uz neki kratak osvrt na istu-e. Izvinjavam se na dužini izlaganja (to nije moj stil), kao i ako se neko našao "iznenađen i uvređen" ovim predlogom... Moji predlozi (in no particulare order) 88/89 78/79 ili meni u "skorijem" periodu ...12/13 p.s. "Šampioni Evrope" imaju posebno mesto usrcu...u stvari tu su svi iz onog "beskrajnog" niza sa početka 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Valjalo bi napraviti neki topik "Prelazni rok u KKP 2023"[emoji12]Do tada moram ovde. Videcemo sta ce se sacuvati od ovog rostera. Pominje se da se uskoro ocekuje objava EL za sledecu sezonu. Verujem da se to ceka pa da se neki ugovori produze. Valjalo bi obratiti paznju na McClung-a. Momak se vec drugu godinu za redom dokazuje u razvojnoj ligi. Ima vise nego korektne stats-e tamo. Jeste skracen i mozda nije po trenerovom ukusu, ali ako je mogao Moore moze i on. A siguran sam da bi bio miljenik navijaca.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ovo bilo jutros u zgradi NIS-a u Beogradu, slikanje sa zaposlenima i i potpisivanje majica i dresova, reče mi drugar koji radi tamo bila gužva i vriska ko za Bitlse 1965. 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Fenomenalna je stvar sto cemo oboriti sve rekorde posecenosti u evropskoj kosarci ove sezone. Ali bih zeleo da iskoristim ovaj momenat sjajne evropske sezone i vrhunac euforije pracene ogromnom podrskom sa tribina...da podsetim da smo u jednom momentu imali 4-9 i da je Arena polako krenula da bude sve komfornija. Stoga zelim da jos jednom pohvalim onih 13.500 ljudi koji su dosli da bodre klub protiv Efesa, kada je sve izgledalo tmurno (ja bih bio medju njima da nisam radio nocnu smenu). Posle Zeljka i igraca, oni su najvise zasluzili ovo sto se sada desava, a znam da vas ovde ima koji ste tada bili. Svaka cast jos jednom 🖤🤍 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Ja sam na 4-9 prizivao Željkovu covid sezonu u Feneru, gdje je nakon početnih 2-7 prekid sezone dočekao na pristojnom osmom mjestu sa 13-15.Na žalost nismo još nikad dočekali tih 15 poraza. [emoji853] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 1 hour ago, Alex_Serbia said: Fenomenalna je stvar sto cemo oboriti sve rekorde posecenosti u evropskoj kosarci ove sezone. Ali bih zeleo da iskoristim ovaj momenat sjajne evropske sezone i vrhunac euforije pracene ogromnom podrskom sa tribina...da podsetim da smo u jednom momentu imali 4-9 i da je Arena polako krenula da bude sve komfornija. Stoga zelim da jos jednom pohvalim onih 13.500 ljudi koji su dosli da bodre klub protiv Efesa, kada je sve izgledalo tmurno (ja bih bio medju njima da nisam radio nocnu smenu). Posle Zeljka i igraca, oni su najvise zasluzili ovo sto se sada desava, a znam da vas ovde ima koji ste tada bili. Svaka cast jos jednom 🖤🤍 Ja bio, a čekam kraj sezone da izvučem neke svoje postove od ranije i objavim jedan pravi samokvot u stilu jedne davne forumaške legende i da se, nadam se, pospem pepelom u javnosti... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Navijači su odradili jednu od najvažnijih uloga ove sezone. Kad je trebalo u nikad većem broju su kupili nikad skuplje sezonske i time klubu omogućili da izađe na vreme na tržište. Mnogi iz raznoraznih razloga pominju nikada veći budžet, ali se nekako u toku sezone izgubila činjenica koji je broj navijača i po kojoj ceni učestvovao u izgradnji ovog fantastičnog tima. Ja se samo nadam da su u klubu toga svesni, a Željko pruža baš tu sigurnost, koliko su važni navijači koji kupuju sezonske i da će u budućnosti izbegavati bilo kakva neslaganja. J e b o t e, 300k u EL i 100k u ABA, skoro 12k sezonaca, a cene ni malo naivne. Neverovatna je ta snaga KKP... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 @Alex_Serbia Sećaš se negde u decembru, ti i ja naričemo kako smo najpoželjniji klub u Evropi na gostovanjima. Od tad imamo 7 pobeda na gostovanjima. Ovo je i naš top8!! 😎 @AlexMaxim Miroslav Radošević 13! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted April 13, 2023 Share Posted April 13, 2023 Miloš Vujanić, Bogdan Bogdanović, Dejan Milojević...13 + Mire - to je naš srećan broj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts