Jump to content

MC Thunder 2

Član foruma
  • Posts

    5,938
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MC Thunder 2's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.8k

Reputation

  1. Prica/poenta je da dominira UPRKOS masti (koja ga ne ometa) a ne ZBOG. Ja ne znam sta i gde se to gubi u prevodu, a svi pisemo istim jezikom.
  2. Drugar, masis zicer. Niko ne kaze da trebaju forsirati nezdravu ishranu i junk food. Vec da ako su dosli u situaciju da trenutno nisu na optimalnoj kilazi, opet ih to nece usporiti kondiciono, niti igracki. Nzm jel iko zapazio, ali Jokic je takodje ponovo vise debeo nego sto nije. I ne izlazi iz igre, niti se bori za vazduh.
  3. Eto, a ovog puta cak nema EL plejof Partizana da se okrivi za cekanje 😁
  4. Sto se monstruoznih (pure muscle) fizikalija tice. Admiral, Poštar, Dvajatela.
  5. Mozda. Ali kada mi neko napise da sam ostavio najgluplji post u istoriji foruma na ovu temu, pa ga Luka momentalno demantuje....mozda imam prece pravo da ponovim svoj stav. Da ponovim: i ja smatram da na dugorocnom/karijernom nivou, taj tip igraca ce imati posledice usled konstantnog viska kg. Ali na nivou doigravanja, pa i cele (single) sezone, ne. Narocito ako mu tezina ne limitira eksplozivnost.
  6. Sinoc je opet pokazao da mu visak kg nsta ne smeta za brzinu, igru, kondiciju...but what do i know, ovde ipak ima top strucnjaka 😆
  7. Nesto imam dojam da Nikolu zabole uvo da skrene paznju braći na ponašanje.
  8. Rasterati sve domace osim Alekse. Koliko god puta da se to ponovi, malo je.
  9. Predvidjam Rajakovic ispizdeo tretman za Denver u G3, ako zatreba.
  10. Lucha, Dmbo i slicni bi mogli da unesu borbabre u tim jedino online radom od kuće, jer u kanc dolaze po modernim principima, samo koliko je mimimalno zahtevano u toku odredjenog perioda.
  11. S tim da je Dek zapravo prvi zamahnuo i dobio 1 mec. A Panter na to reagovao i dobio 2.
  12. Ovo je cista istina 101. Covek sa skoro 40 igra kao kada je imao 20, 25, 30. Kapa dole za majstora. Razumem da iritira ljude, ali osporavanje njegove velicanstvenosti pod obrucima zbog nekosarkaskih stvari cini glupim te ljude, ne njega. A i ovi iz Denvera ako ne vide da mora drugaciji pristup i da su ovom igrom blizu provalije (ne i na samoj ivici za sada), onda ne znam. Kontam da ce obe ekipe biti mnogo motovisanije u G3, svaka iz svog razloga
  13. Durenje, naocare za sunce u zatvorenom prostoru. Loser starter kit. Na stranu imbecilno pitanje novinara sta se desilo. Imas oci idiote, video si sta se desilo, odbrana nije uspela.
  14. Po tom kriterijumu, Lejkersi nemaju kredit da ikada vise pricaju o sudijama jos od babla.
  15. Ljudi cesto brkaju natrpavanje Partizana u ABA sa visokom klasom onog ko natrpava.
×
×
  • Create New...