Mairosu Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Just now, Don Radonja said: @Mairosu bila bi fora da tokom podkasta spomenes Vox92. 😄 😄 😄 šta mi teško Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 minute ago, Mairosu said: lepo mi to spakujemo e jesi precednik vucic, reagujes pozitivno samo na otvorene pohvale ( : 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 minute ago, uini said: e jesi precednik vucic, reagujes pozitivno samo na otvorene pohvale ( : na tebe ne reagujem, kontam prestaćeš... 😛 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 17 minutes ago, MilošVB said: @Mairosu Meni prijaju vase zajebancije, taman ima dovoljno i toga i kosarke. Da, meni su oni super kombinaja, i po znanju, zezanju, priča lepo teče, neopterećujuće a svašta saznaš. Bilo bi dobro da kad prekinete jedan drugog posle se vratite i uspete da kompletirate misao. Inače, dok su išli petkom, uglavnom sam imao ritual da ih preslušam dok subotom pravim klopu (to je tradicija, što reče moja ćera), jer volim da odslušam u komadu a tad se lepo namesti. I onda ćera kaže tata opet sluša neke glasove. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 I malo vise TMZ, kao sto je ranije bilo 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 @Mairosune zabušavaj više, daj postavljaj taj sat i po kvalitetnog TV programa! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 7 minutes ago, Beonegro said: @Mairosune zabušavaj više, daj postavljaj taj sat i po kvalitetnog TV programa! 😄 sad snima sve ponovo na brzinu po debrifu xD 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 pa izašlo u 2100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 33 minutes ago, Mairosu said: pa izašlo u 2100 Upravo završio, extra. Uopšte nisam shvatio kad idu emisije tokom prvenstva, sledeća je u nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 12 minutes ago, Beonegro said: Upravo završio, extra. Uopšte nisam shvatio kad idu emisije tokom prvenstva, sledeća je u nedelju? Srbija igra u petak - dakle u subotu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 ahahahah pa ja sam ovu epizodu slušao prekjuče johnny two times ova 'zoda je bila okačena na podcast rs a ne prvi deo --- daklem, sve konstruktivne kritike koje sam izneo juče, važe za danas 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 dobar deo o srpskoj repki feat jokić, zaspao sam negde na pola finske Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 edin: imaš jokića u ekipi a kukaš miloš: pazi, ako si pravi, dobićeš sve ovo edin: e sad si mi otvorio oči; predug je sto, sad bi ti čestit'o 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 A dobro sad je @Mairosu malo oprezniji nego 2019e, ko se na gerijatrijsku Argentinu i Španiju opeče i na Finsku duva. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 realno je i meni frka od litvanije i nemača pojma sabonisa uparenim sa valančiunasom i ostalim litvanskim minionima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ne daj Mairosu da te Edin stari lisac prevari, ma kakvi Srbija prvi favorit prvenstva. Da budem iskren, vise se plasim naseg susreta sa Litvanacima u eliminacionim tekmama nego maltene ijedne druge reprezentacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 (edited) Po mom mišljenju: tier 1 - Slovenija, Srbija, Francuska, Grčka (bilo ko osim ovih da osvoji bila bi senzacija) tier 2 - Litvanija, Italija (mogu do medalje uz dosta muke) tier 3 - Španija, Hrvatska, Turska, Nemačka (imaju neki kvalitet, pa možda nekog od njih prosere za nešto više) tier 4 - ostali, naravno BIH ili Crna Gora su bolji od Holandije i sličnih, ali daleko su i od tiera 3 Najprecenjenija ekipa: Finska. Ipak, lako će proći našu bednu grupu pa se možda nekako i pruže do četvrtfinala. Edited September 1, 2022 by Chaos Is Me 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 3 hours ago, peradvind said: A dobro sad je @Mairosu malo oprezniji nego 2019e, ko se na gerijatrijsku Argentinu i Španiju opeče i na Finsku duva. ma ja to čisto da me ne jebu po forumima tviterima komentarima i ostalim -izmima, intimno u glavi na repeat ide "oj ha ha jugoslavija" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinan Bowie Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 opet ti je uspelo da prekineš edina u svakoj rečenici koju je pokušao da izgovori do kraja u drugom nastavku. nisam zlonameran, možeš i sam da proveriš. nema potrebe da dokazuješ da poznaješ temu, znamo da znaš. nadvikuješ se sa gostom, što si ga dovodio ako ti ne treba sagovornik? čovek se otima za svaku reč. kapiram da nisi novinar i da je u pitanju podkast, ali me čudi da nisi dovoljno radoznao da saslušaš šta on misli o nekim stvarima. edin je tebi postavio više pitanje nego ti njemu. ne pričam ti ovo da bi ti srao nego da sledeći put podkast bude bolji. vidim da nekima ovde to ne smeta i da misle da to tako treba. jebiga, možda ja grešim, možda to tako treba da izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 edin nije gost, oni to rade u 4x ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 dosta je dobro što narod stereo misli na nekom 60-40 splitu u korist Edina da nas dvojica prekidamo jedni druge. i tek ćemo da se prekidamo, pa kome ne prija nek pojuri neku reprizu indirekta, jbg. takav format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 Ne dozvoli da te Edin toliko sašije sledeći put sa izborom majice. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ne dozvoli da te Edin toliko sašije sledeći put sa izborom majice. 😄 ti i dalje držiš taj gradž na matori mjetal 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 13 minutes ago, Mairosu said: pa kome ne prija nek pojuri neku reprizu indirekta, jbg. takav format. opa, idigledajfmp1! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 24 minutes ago, uini said: opa, idigledajfmp1! haha ma nek gleda čovek šta hoće. nego prosto, mislim, to tako izgleda i šanse su tanke da će da se nešto drastično promeni u tom segmentu igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts