Jump to content

Sportski komentatori, novinari i mediji


Recommended Posts

11 minutes ago, Darby O'Gill said:

već snimiš taj deo emisije par dana ranije pa do prikazivanja odradiš titlove


Uz dužno poštovanje, apcigovanje aktivnih igrača pod ugovorom za domaće klubove u svrhu gostovanja na TVu ili čemu već je logistička noćna mora...tako da ovo nije realno nikako.

Link to comment
Share on other sites

onda ih snimis, odradis titl i pustis ih ne u prvoj sledecoj emisiji vec onoj posle, a prvu narednu ubacis nekog drugog ko je titl free

 

jbg, sve je stvar organizacije... a vi novinari niste bas poznati po uspesnosti u istoj :classic_tongue:

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Mairosu said:

U Obruču se radi živo, takav je koncept. Meni je bilo sasvim OK, uzevši u obzir konceptualno-formatska ograničenja.

 

Nemoguce je da taj studio nema mogucnost za simultano prevodjenje, pa da ide glas iz off-a kad Bili govori i da se njemu u slusalice prevodi kad govore drugi. Nije ta emisija Kastrov govor pa da ti treba deset ljudi da prevode, jedno ili dvoje kolega iz redakcije koji dobro govore engleski su mogli da se isprse i pomognu tih sat vremena.

Link to comment
Share on other sites

jesus... pa na sta li lici taj studio (or shall I say 'studio'?)?

 

ako bi rezija skinula onu vestacku pozadinu verovatno bi bilo 10x gore od tegijevog old school sos-a  :classic_biggrin:

Edited by Plikuscht
Link to comment
Share on other sites

Ma mislim da je studio OK ali da je to nekome bilo preveliko cimanje.

e, sad je inače pravo vreme da se ispriča jedna anegdota od pre 12 godina. dakle, u to zlo doba, Zvezda igra ligu Evrope, ili se to još uvek zove kup UEFA, ili je liga UEFA, nije ni bitno, i sad treba da se igra protiv Boltona. igra se u četvrtak. internet provajder na Marakani je u to vreme neki biserni "ApsolutOK", čuo sam tada i nikada više za njih, a kolega i ja zahtevamo da nam izvuku lan kablove u jednu od komentatorskih kabina jer bi hteli da radimo tekstualni prenos. nadležni nam kažu pa štoooooo pali MTS wireless tokom meča reko jeste rođo i njih 56 iljada kad upali wifi na telefonima imaćemo kurac a ni toliko. dobro, ajde, da razvlačimo kablove. sad mi nađemo i majstore, i sve, već je sreda veče, nervoza setting in, i oni dođu do tačke u kojoj rešenje postoji - ali! treba zvati direktora stadiona. on se ne javlja, nešto zavlači, i sad dođe kreativni dir. i kaže saću ja da ga obradim, zove ga, dobija ga i kaže "AE BRE LIČE RAZVLAČIMO OVDE OPTIČKE KABLOVE", ono "OPTIČKE" da ostavi utisak, impresiju na starog kadra jer jebiga kakav je to kabl bez opisnog epiteta?

 

na šta majstor koji stoji pored, na ono "optičke", samo razrogači oči i kaže "optika? kakva bre optika ne radimo mi optiku NIŠTA KOLEGA PAKUJ NE MOŽEMO MI OVO"...stani de ćeš jebote nije optika šalio se brat...dobro iscimamo mi to, završimo u četvrtak ujutru, dođem kući istuširam se jedem i nazad na tekmu...a na tekmi kolaps. prvo kordon razdvojio sve tribine (Bolton je bio odmah posle "slučaja Mišić"), onda po prvi put u istoriji kosmosa policijski pretres na ulazu u press, interventna pregleda ranac i sve, upisivanje brojeva ličnih karata, i onda ok, dođeš gore i barem kažeš sad ću da radim, mašiš se za kabinu...dobro veče, ovo je zauzeto. 

 

molimbre

 

zauzeto, veli organ reda.

 

kako zauzeto pa vi panduri uvek sedite u dvojci, ovo je petica.

 

e pa večeras smo u petici.

 

ali mi smo tri dana razvlačili kablove da bi

 

ne znam ja ništa nama su rekli itd.

 

pa opet zovi direktora stadiona

 

pa opet ovo i ono

 

i onda uđeš tri minuta pred KO i još izgubimo i još u drugom poluvremenu delimo kabinu sa bobijem, milojkom i suprugama južnoameričkih igrača...ali to je neka druga priča.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Soma da bacim pohvalu imenjaku sa japanskim nickom 🙂 za ceo intervju sa Beronom. Decko je stvarno na mestu, fin, a zna kosarke. Takoreci Tepic sa sutem 😄

Bas mi je drago da je bas on napravio takeover u polufinalu i finalu plej ofa.

Link to comment
Share on other sites

S malim zakašnjenjem da bacim i ja pohvalu za intervju sa Bilijem. :shake:

 

Kad sam već kod Bilija i tvog podkasta moram da dodam, da sam umalo ispao sa kauča kad sam čuo da je ceo život igrao pleja!!??

Jeste da sam tokom sezone pljuvao Bilija na sve strane za očajan balhandling i generalno njegovu igru s loptom, ali tek je ovo bio šok za mene.

 

Koji crni plej...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Mairosu said:

Večeras Srđan i ja drobimo o NBA plejofovima. Naredne dve nedelje, jedan aktuelni i jedan bivši repstativac Srbije na razne teme...

 

 

e pa sledeći put javi ranije da vam pošaljemo teze a ne da pričate ko-zna-šta i verovatno još i o celticsima :classic_mellow:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ajd da ja pridodam neki predlog  :classic_biggrin:  Mogao bi da pozoves Edina i Ivana, jedino ako nisi popunio sve termine, Sigurno su interesantniji od Srkija, plus su ranije dok su davali zajedno podcastove imali odlicne epizode ako se zazmuri  mrznja nad SA.

 

Mislim znam da nisu  ovo ovde muzicke zelje, al svi zelimo da cujemo nesto zanimljivo i kvalitetno.

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

  • MetalHead changed the title to Sportski komentatori, novinari i mediji

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...