Zvezdinho Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 (edited) Bemu misa kad Balkaninfo moze Paspalja i Milojevica da navata u vreme korone, mozes valjda i ti nekog takvog da navatas. Iskoristi malo te veze iz DSS-a Edited November 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 nije valjda uvek bitan gost, nekada je valjda važnija sama tema. ipak to nije klasičan intervju okej sinoć intro, jedva čekam rasplet pa da vidimo drugi deo u petak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Bemu misa kad Balkaninfo moze Paspalja i Milojevica da navata u vreme korone, mozes valjda i ti nekog takvog da navatas. Iskoristi malo te veze iz DSS-a Paspalj i Miloje nisu aktivni košarkaši. Paspalja ću zvati ruku na srce, imam plan već neko vreme, ali veliku većinu onoga što sam hteo sa njime da radim sam već uradio. Miloje je dao intervju apsolutno svakome pa ne moram da se guram tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Al nije prosao podkast od pocetka karijere do kraja, mislim da bi mnogima to bilo zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ova dvoica nisu normalni, Šileru se ispraznila baterija na kraju, morao da promeni prostoriju da uključi na punjač, i očevidno čovek žuri negde, a oni navalili sa pitanjima kao nikada. Mogu se kladiti da ih je Šiler oterao u tri lepe kad je pritisnuo end call. Btw, ako sam dobro pročitao između redova, Džilo najavio Šarasa u sledećoj or so epizodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Mislim da dugo nisam naletio na goreg komentatora. Hrvatski SK3, Efes - Bayern. Lučić je Lucić, Nihad Đedović Crnogorac, a košarko znanje ne bih ni pominjao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 nihad đedović - đedo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted November 19, 2020 Share Posted November 19, 2020 Čekaj, kome je, ćale, rukometas? Spoiler Ko je, bre, Bosanac?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 nemam neku praksu da ocenjujem svoje podkaste ali ovaj sa Čankom je vrhunski. baš dobre priče. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Nikako da napišem, pre desetak dana sam odslušao razgovor sa radonjom, o igračkim danima. Skroz ok podkast, bio mi je omiljen igrač Profikolora a posle nisam pratio šta je radio, baš mi je prijala pričica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Ja sam Radonju baš prezirao kao igrača, sa sve onim crnim čarapama na belu opremu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Bio je pouzdan, pravi old skul plej, a znao si da će da ubaci trojku kad je bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 8 hours ago, Chaos Is Me said: Ja sam Radonju baš prezirao kao igrača, sa sve onim crnim čarapama na belu opremu. +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted December 9, 2020 Share Posted December 9, 2020 Ma, ko je, bre, ovaj, tupČon, sto komentarise: Monaco - Virtus? PS. Nista on nece da komentarise, a komentarise sve. Samo ti jos starlete fale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Kako je iritantan komentator utakmice Partizan - Bašakšehir izgovaranjem Bašakšeir i ne umem ni da napišem kako izgovara prezime igrača Jildizli, ali mi strašno strašno zapara uši kad god to izgovori.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 On 12/9/2020 at 9:37 AM, Chaos Is Me said: Ja sam Radonju baš prezirao kao igrača, sa sve onim crnim čarapama na belu opremu. Ja ga se sećam iz Novog Sada, kad je igrao za Vojvodinu. Au brate koji je to seljo bio, dobio je od nekoga iz fudbalskog kluba onu mantil jaknu ili kako da je nazovem,do ispod kolena, celu zimu je bio u tome, a znate kako je smešno izgledao. Uglavnom, živeo život koji je za mene bio klasičan fudbalerski - motanje oko Spensa po ceo dan, obilaženje kafića, plastična kašikica koja viri iz usta u svakom trenutku, itd... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) opa! dve čuke samo za istok. odlično edit @Mairosu, jako lepo si se izrazio negde krajem 58. minuta 🍉 Edited December 21, 2020 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Ja obozavam da slusam edina ali 2 cuke o nba mi je too much... vise volim da slusam o nasoj sirotinji sa ove strane bare Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 8 hours ago, ranzo said: Ja obozavam da slusam edina ali 2 cuke o nba mi je too much... vise volim da slusam o nasoj sirotinji sa ove strane bare jesil' slušao 'zodu sa čankom? dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Drugi dio (zapad) https://mondo.rs/Sport/Kosarka/amp/a1413980/sesta-licna-edin-avdic-mondo-nba-najava-sezone.html 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts