Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija.

I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar...

5ti osnovne...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Luka je  baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža.

A i ovaj pijani idiot isto

Posted
6 minutes ago, NMX said:

Luka je  baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža.

A i ovaj pijani idiot isto

Ma brate onaj Luka ima dijagnozu lik svaki put sve više iznenadi.

I ko nema gde da gleda ima boljih lajv strikova

Posted (edited)

Žeks kaže "Moraju da čuvaju ćaci Darka sa Arenesport da ga ne otme bucko iz Severne Koreje da vodi dnevnik" 🤣 

Edited by Kejsi Dzons
  • Like 1
  • Love 1
Posted
2 hours ago, Losmi17 said:

Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija.

I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar...

5ti osnovne...

Meh, isecen pocetak koji je ubedljivo najbolji deo svega, kad lik ima Boban Rajovic slingshot momenat, kad krece druga tura.

Posted

Kad vidim šta se dešavalo sinoć, ovo između Rajka i Itudisa polako postaje jedan ozbiljan duel. I dalje se sećam one konferencije posle utakmice Partizan - Fener gde ga Rajko pita što Bjelica nije igrao za Fener. A Bjelica u tom trenutku već 2 meseca u Zvezdi. Na šta mu Dimitris odgovara tako što pojedinačno čita imena svih igrača iz rostera i govori da su oni igrači Fenera. 

Tako da poštovanje za Itudisa koji posle poraza moja još da istrpi ovakva Rajkova pitanja.

• Like 2
Posted

pa "obračun" bi značilo zavidnu rajkovu inteligenciju, što ne verujem da je slučaj, nemoguće je

itudis treba da počne sa odjebavanjem da odgovara na njegova pitanja a nadam se da tim putem krenu i ostali 

samo pass, pass, pass na svako pitanje

ako već vujičin neće to da reši onako kako je najbolje

Posted

Radojević i Kalates, name a better love story. 

Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. 

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, zorex said:

Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. 

Kalates i ovaj Partizan realno match made in heaven.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, zorex said:

Nije mnogo bolji Plavsic sa Kalinicem.

• Like 1
Posted (edited)

Pored Jakovljevica, Pantica, Tegija, Rajka, Luke i Kuzme, Popa i Kalenica, starca Djura od stotinu ljeta, a uz pomoc legendi Gurketa, Darkelje i slicnih sivonja - pa apsolutno je razumljivo sto nam forum, tribina i zemlja lice na ovo sto lice.

Plavsi godinama imam sta da zamerim, Radojevic je harizmarican kao cipela, ali posle pominjanja ovih kretena i debila, njih dvojica su temelj normalnosti... Imas edukativno-zabavno-informativni program razlicitog kvalitet i za razlicite ushi (Milos i Edin & co, Boce i Luka, Srdjak i Vujak, Mile, Otas i Plavsic), a ti slusas farmu, zadrugu, grand paradu i balkan info (gore pobrojani).

Lepo kaze Djole, Krivi smo mi...

Edit: da ne bude lament, sjanih par klipova Noe, odlican posao. Radulja vrlo dobar sagovornik na engl.

Edited by Geronimo
  • Like 4
  • Thanks 1