Chaos Is Me Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Molina23 said: Gosn Rajko na 2.3 promila i u 4. brzini elegantno i u svom stilu podjebava kumaricu Itudisa - GOAT Izgleda kao Džajina budget verzija 1
Carl Johnson Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Izgleda kao Džajina budget verzija Dobra, mada bih pre rekao kao sin Dzaje i Dragise Binica
Losmi17 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... 1 1 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto
Sasha Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto Ma brate onaj Luka ima dijagnozu lik svaki put sve više iznenadi. I ko nema gde da gleda ima boljih lajv strikova
Kejsi Dzons Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Žeks kaže "Moraju da čuvaju ćaci Darka sa Arenesport da ga ne otme bucko iz Severne Koreje da vodi dnevnik" 🤣 Edited 1 hour ago by Kejsi Dzons 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, NMX said: A i ovaj pijani idiot isto Sa TV Čikaga moji, Rajko tuče po vinjaku pa nema pojma koji. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Losmi17 said: Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... Meh, isecen pocetak koji je ubedljivo najbolji deo svega, kad lik ima Boban Rajovic slingshot momenat, kad krece druga tura.
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad vidim šta se dešavalo sinoć, ovo između Rajka i Itudisa polako postaje jedan ozbiljan duel. I dalje se sećam one konferencije posle utakmice Partizan - Fener gde ga Rajko pita što Bjelica nije igrao za Fener. A Bjelica u tom trenutku već 2 meseca u Zvezdi. Na šta mu Dimitris odgovara tako što pojedinačno čita imena svih igrača iz rostera i govori da su oni igrači Fenera. Tako da poštovanje za Itudisa koji posle poraza moja još da istrpi ovakva Rajkova pitanja.
rodriguez Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago pa "obračun" bi značilo zavidnu rajkovu inteligenciju, što ne verujem da je slučaj, nemoguće je itudis treba da počne sa odjebavanjem da odgovara na njegova pitanja a nadam se da tim putem krenu i ostali samo pass, pass, pass na svako pitanje ako već vujičin neće to da reši onako kako je najbolje
Chaos Is Me Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka.
Gavran Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka. 1
Don Dusko Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 1 minute ago, Gavran said: Trebao si 40 sec ranije kad govori ako daju kos da mu zovu hitnu i da ga vode u urgetni. 2
Recommended Posts