Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Molina23 said: Gosn Rajko na 2.3 promila i u 4. brzini elegantno i u svom stilu podjebava kumaricu Itudisa - GOAT Izgleda kao Džajina budget verzija 1
Carl Johnson Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Izgleda kao Džajina budget verzija Dobra, mada bih pre rekao kao sin Dzaje i Dragise Binica
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... 1 1 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto
Sasha Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, NMX said: Luka je baš ober debilčina i ja zaista ne razumem da iko može da gleda ovo uživo umesto utakmice (jedino ako nema prenos negde pa gleda ovaj mučeni strim). Definicija krindža. A i ovaj pijani idiot isto Ma brate onaj Luka ima dijagnozu lik svaki put sve više iznenadi. I ko nema gde da gleda ima boljih lajv strikova
Kejsi Dzons Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Žeks kaže "Moraju da čuvaju ćaci Darka sa Arenesport da ga ne otme bucko iz Severne Koreje da vodi dnevnik" 🤣 Edited 2 hours ago by Kejsi Dzons 1 1
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, NMX said: A i ovaj pijani idiot isto Sa TV Čikaga moji, Rajko tuče po vinjaku pa nema pojma koji. 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Za one koji kazu da je Luka skroz okej. Ili bolje pogledati reakcije za vreme derbija. I ok je ovo ako od kuce gledas i navijas, al druze ti ovo pustas u etar... 5ti osnovne... Meh, isecen pocetak koji je ubedljivo najbolji deo svega, kad lik ima Boban Rajovic slingshot momenat, kad krece druga tura.
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad vidim šta se dešavalo sinoć, ovo između Rajka i Itudisa polako postaje jedan ozbiljan duel. I dalje se sećam one konferencije posle utakmice Partizan - Fener gde ga Rajko pita što Bjelica nije igrao za Fener. A Bjelica u tom trenutku već 2 meseca u Zvezdi. Na šta mu Dimitris odgovara tako što pojedinačno čita imena svih igrača iz rostera i govori da su oni igrači Fenera. Tako da poštovanje za Itudisa koji posle poraza moja još da istrpi ovakva Rajkova pitanja.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago pa "obračun" bi značilo zavidnu rajkovu inteligenciju, što ne verujem da je slučaj, nemoguće je itudis treba da počne sa odjebavanjem da odgovara na njegova pitanja a nadam se da tim putem krenu i ostali samo pass, pass, pass na svako pitanje ako već vujičin neće to da reši onako kako je najbolje
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka.
Gavran Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte link za Luku da vidim kako je preživeo dagger Clarka. 1 3
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Gavran said: Trebao si 40 sec ranije kad govori ako daju kos da mu zovu hitnu i da ga vode u urgetni. 2
zorex Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku.
McLeod Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 4 minutes ago, zorex said: Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. Kalates i ovaj Partizan realno match made in heaven. 1
Barkley#34 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Meni ne smeta ali nemam ništa protiv rušenja zgrade Arene Sport. 1
BattleBender Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 11 minutes ago, zorex said: Radojević i Kalates, name a better love story. Ne znam kako drugim kolegama partizanima prija, ali u meni izaziva poriv da uništim svoj TV i zvučnjake, srušim zgradu Arene Sport i bombardujem Grčku. Nije mnogo bolji Plavsic sa Kalinicem. 1
Recommended Posts