Geronimo Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) A kompleksasko pominjanja Cedevite je tek odvratno. Mislim zasto, i kakve veze to ima sa zonom. A, da, on o zoni nije ni pricao ni u jednom trenutku... Edited May 31 by Geronimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 1 Share Posted June 1 Kako ga skida, anbilivabl 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 1 Share Posted June 1 Ovi ladno izmislili intervju 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted June 4 Share Posted June 4 ee imate nova košarkaška pravila na yt. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejsi Dzons Posted June 4 Share Posted June 4 Одлична емисија! Јако лепо или, да будем баш прецизан, искрено је Новица причао са све некаквим земунским "шта је било" нагласком и ставом. 🙂 Био је један од оних играча које не подносиш кад играју против тебе а обожаваш кад играју за твој тим. У свакој варијанти морао си да га поштујеш као играча. Штета што су га повреде исекле могао је имати још бољу каријеру и још дуже играти за репрезентацију, види се да му је то било много битно. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 4 Share Posted June 4 4 hours ago, Mairosu said: ee imate nova košarkaška pravila na yt. Bas emotivna epizoda... Bravo Milose. Svaka cast Novici, mislim da sam vec rekao ovde, iako sam drugacije obojen, skidam kapu i stvarno je steta sto su ga povrede omele. Kad bih ga video na ulici, imao priliku u hali na utakmici, majke mi bih mu prisao i pruzio ruku, stegao je, potapsao ga i rekao mu "hvala ti sto si dao sebe nasoj kosarci". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Novica vs Tadija će uvek biti primer kako limitiran talenat + krvav rad pobeđuju visok nivo talenta + lelemudanje. Novica je ne samo sve dao za reprezentaciju već je posle DV bio po meni i najveći simbol Partizanove dominacije tih godina, iako na kraju nije bio deo one F4 ekipe, ultimativni "borba, bre" igrač. Edited June 5 by Chaos Is Me 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) Jel mozda netko zna onog Luku iz Luka & Kuzma podcasta? Pa da mu javi da Dusko Vujosevic nije 'najtrofejniji ubedljivo u istoriji' trener sa ovih prostora? Gledam sad sa zakasnjenjem taj podcast od ponedjeljka pa mi ta izjava zaparala vazduhom 🙄😁 Edited June 6 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Gledam redovno onaj podcast koji vode Radojević i Vujaković, pre svega jer mi se jako sviđa kako priča i razmišlja Vujak. Neverovatno kakav je Radojević čuvar vatre kad je KKP u pitanju, sve super dok KKP nije tema, a čim se priča o KKP kao da se potpuno izgubi čovek i sve gleda kroz roze naočare, bukvalno nula kritike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted June 24 Share Posted June 24 Komentator RTS-a (Nemanja Matić) uzivo u prenosu: Italija i Hrvatska su prvu medjusobnu fudbalsku utakmicu odigrali 1942. godine 🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 24 Share Posted June 24 Pa tehnički je čovek u pravu, mada zvuči kao loš humor. https://rezultati.hns.team/utakmice/69934043/italija-hrvatska-4-0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 24 Share Posted June 24 13 hours ago, Chaos Is Me said: Gledam redovno onaj podcast koji vode Radojević i Vujaković, pre svega jer mi se jako sviđa kako priča i razmišlja Vujak. Neverovatno kakav je Radojević čuvar vatre kad je KKP u pitanju, sve super dok KKP nije tema, a čim se priča o KKP kao da se potpuno izgubi čovek i sve gleda kroz roze naočare, bukvalno nula kritike. Koji je to podcast? Vujak je skroz gotivan, pratio sam ga na instagramu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24 Share Posted June 24 Point guts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 22 Share Posted July 22 Kad posle Šarenca feat Kuzmanović pustim bilo kog komentatora koji zapravo prati košarku pa makar i onog Cakovića to je kao posle Desingerice da pustim King Crimson. Bukvalno sram ih bilo kakvi su kurtoni. 1 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted July 22 Share Posted July 22 Kuzmanović kad napravimo mali faul. https://ibb.co/yNmC29R Težak idiot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 27 Share Posted July 27 https://www.instagram.com/p/C97JsgmMEwV/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28 Share Posted July 28 Ali Kuzmanovic majko mila.... U 4Q na -20 za nas on prica kako ne koristimo faulove. Jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29 Share Posted July 29 Zato je uzivanje pratiti na HBO - nema komentatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 29 Share Posted July 29 I Sarenac sa "ovo je bio faul", "ovo su koraci" i slicnim upadima, naravno na stetu nase ekipe. Onda kada se ponovi snimak napravi se lud kada vidi da je sve bilo cisto. Naravno da treba da navija za nas, ali cemu toliko pominjanje sudijskih odluka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 29 Share Posted July 29 Evo debila Dende: "Australija je velesila, NEMA ŠTA" Kretencina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 29 Share Posted July 29 https://www.facebook.com/reel/1529965304595655/?s=single_unit&__cft__[0]=AZUbP79x9NSLziB_rNc-rHYiGZXPPku0tpyp11jsjmX_X7WEHbUi3-7AwBhBP5ZFoBT4Gf-LaNya-U_fM-v6YGFJrtpAe7TKEp264v1G8H-0RgHFHzDNG9rWBH1E0QBDYyHhVTDgMUQZnMOb_UGkUVAU3zYflNwRnrMxvwKxoA97l2MX_DHo5e-nx8PcJ_XDp3ufrbfld9sq5N3G-94pUJ7095rjd9vB5agYBSXDP_RbX1ZDLFBuQH3OLNKBpkS9kCA&__tn__=H-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 31 Share Posted July 31 On 7/29/2024 at 11:58 AM, berti said: Evo debila Dende: "Australija je velesila, NEMA ŠTA" Kretencina Ma Denda je smesan, vise mi uopste ni ne smeta sta lupeta. Mnogo gore mi je sa Kuzmanovicem i Sarencem, aktivno me iritiraju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted July 31 Share Posted July 31 Šarenac je prop'o. Retko kad komentariše utakmice poslednjih godina, i dešavanja u košarci izgleda ne prati, pa je očigledno i to uticalo da nekad ne zna ni pravila i trtlja gluposti u vezi igrača. Ipak zbog nekih prošlih vremena nije mi još uvek iritantan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 31 Share Posted July 31 @Mairosu Oćemo li moći da uživamo u podcastu? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 31 Share Posted July 31 Ko je ova pojava na Eurosportu sto komentarise Sad-Sudan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts