nemanjaol Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 8 hours ago, Del Piero said: Ne postoji pravilo koje te sprecava da namerno promasis i uhvatis skok, bez obzira koliko je ocigledno. Jedino sto lopta mora da pogodi obruc i ne mozes samo tablu da spucas. Tako da ono sto je Lessort uradio je zapravo bilo idealno i bila je greska sudija sto su svirali prestup. Onda se slazemo, samo je razlika bila u semantici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 10, 2023 Share Posted November 10, 2023 Kad nema 6 licne, ajd barem ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Ау, која самогратификација Цаковића на Божићев трипл-дабл против Сплита. Нисам овако нешто скоро чуо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Kakav vatromet na kraju 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Dajem osam portreta košarkaših radnika za osam novih epizoda „Šeste lične”. @Mairosu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Ima ona NBA arena koju vode Edin i Kostić sa Nenadom Miljenovićem. Veoma slušljivo i ok, posebno Miljenović koji je odličan i sa elokvencijom i sa opservacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ima ona NBA arena koju vode Edin i Kostić sa Nenadom Miljenovićem. Veoma slušljivo i ok, posebno Miljenović koji je odličan i sa elokvencijom i sa opservacijama. Nije to to kad nema TMZ rubrike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Miljen je dobar lik, poznaje dosta, prati, elokventan je, ali meni je to malo monotono. Doduse nisam gledao neko vreme, mozda i bacim pogled jer nema nista drugo. Ali generalno je podcast mnogo bolji od TV forme jer je opustenija atmosfera, ima prostora za zajebanciju, zanimljivija je prica generalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 On 11/24/2023 at 10:36 AM, Barkley#34 said: mislim da će vam se svideti ovo. malo je televizičniji format, nije ono podcast lupetanje, malo smo kao "ozbiljniji" (koliko je god to moguće sa mnom u glavnoj ulozi). ali jako je pitko, lepo je montirano i bogato priređeno, ima snimaka iz arhive, starih slika, itd. i nije za hoops geekove, nego malo približavamo i ličnosti, ne samo njihove karijere. likovi koje smo snimali u ovoj prvoj i nadam se ne i jedinoj sezoni su dosta šareni. recimo, imaćete priliku da vidite karija pešića u jednoj proročkoj epizodi - on je dao odličan, gotovo vrhunski intervju, koji ne bi vredeo sto dinara da se SP nije odigralo onako kako jeste. pošto smo SP završili kao drugi, pešić je u našoj epizodi najmudriji čovek kosmosa, a ja vidovnjak koji samo dodaje gas kako ćemo da pokidamo svetsko. snimano je inače dva dana pred objavu spiska u špicu one medijske depresije kako odustaju svi redom. da smo zasrali SP pitanje je dal' bi smeli da objavimo ono uopšte haha. mikan grušanović isto odličan. ta epizoda je slikana u njegovom rodnom selu gde i dalje živi, klenju, i ima dosta lepih pastoralnih kadrova, ali i mikanov intervju je iz srca, sa nekoliko detalja koji su meni jako kvalitetni i ne tiču se košarke uopšte. paspalja smo snimali kod njega na gajbi. ima mnogo moćnih detalja, palja je ozbiljan hrčak sakupljač, puno priča i o tome, a kolekcije su neke nesvakidašnje. ali ima i lepih delova intervjua. kevin punter je jedan spektakularan intervju. bio sam na pripremama krajem avgusta na kopaoniku ceo dan, tu smo ga malo vijali da snimamo pokrivalice i njega, i treninga itd. nas dvojica tu nešto se skontamo, on dečko iz bronxa gleda yankeese ceo život, ja odmah krenuo jeter, rivera, posada, i on prihvatio volej i bilo dosta kulturno. intervju smo snimili tek mesec i po kasnije, bio je jako raspoložen i rekao neke vrlo kul stvari. ne pamtim da je otvorenije pričao nego sa mnom. tu ćete čuti neke lepe stvari. dino rađa, mislio sam da je već sve ispričano to ali on je takođe imao par zabavnih detalja. javiću kad krene, pa eto. 22 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Super je što je sve tako šareno, i generacijski i po karakteristikama ličnosti. Priznajem da mi je prvo za oko zapao Mikan, jedva čekam da vidim to što ste uradili, a posle ovog tvog posta, Palja i Kevin su isto pod moranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 12 hours ago, Mairosu said: mislim da će vam se svideti ovo. malo je televizičniji format, nije ono podcast lupetanje, malo smo kao "ozbiljniji" (koliko je god to moguće sa mnom u glavnoj ulozi). ali jako je pitko, lepo je montirano i bogato priređeno, ima snimaka iz arhive, starih slika, itd. i nije za hoops geekove, nego malo približavamo i ličnosti, ne samo njihove karijere. likovi koje smo snimali u ovoj prvoj i nadam se ne i jedinoj sezoni su dosta šareni. recimo, imaćete priliku da vidite karija pešića u jednoj proročkoj epizodi - on je dao odličan, gotovo vrhunski intervju, koji ne bi vredeo sto dinara da se SP nije odigralo onako kako jeste. pošto smo SP završili kao drugi, pešić je u našoj epizodi najmudriji čovek kosmosa, a ja vidovnjak koji samo dodaje gas kako ćemo da pokidamo svetsko. snimano je inače dva dana pred objavu spiska u špicu one medijske depresije kako odustaju svi redom. da smo zasrali SP pitanje je dal' bi smeli da objavimo ono uopšte haha. mikan grušanović isto odličan. ta epizoda je slikana u njegovom rodnom selu gde i dalje živi, klenju, i ima dosta lepih pastoralnih kadrova, ali i mikanov intervju je iz srca, sa nekoliko detalja koji su meni jako kvalitetni i ne tiču se košarke uopšte. paspalja smo snimali kod njega na gajbi. ima mnogo moćnih detalja, palja je ozbiljan hrčak sakupljač, puno priča i o tome, a kolekcije su neke nesvakidašnje. ali ima i lepih delova intervjua. kevin punter je jedan spektakularan intervju. bio sam na pripremama krajem avgusta na kopaoniku ceo dan, tu smo ga malo vijali da snimamo pokrivalice i njega, i treninga itd. nas dvojica tu nešto se skontamo, on dečko iz bronxa gleda yankeese ceo život, ja odmah krenuo jeter, rivera, posada, i on prihvatio volej i bilo dosta kulturno. intervju smo snimili tek mesec i po kasnije, bio je jako raspoložen i rekao neke vrlo kul stvari. ne pamtim da je otvorenije pričao nego sa mnom. tu ćete čuti neke lepe stvari. dino rađa, mislio sam da je već sve ispričano to ali on je takođe imao par zabavnih detalja. javiću kad krene, pa eto. Imaš li nameru da "sledeće sezone" posvetiš starijim legendama sa YU prostora (dok ih još ima živih)? Kića, Praja, Moka, Plećaš, Tvrdić, Skroče, Jerkov, Vinko Jelovac, Raša Radovanović...? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 28, 2023 Share Posted November 28, 2023 Ako vam nedostaje @Mairosu i njegov glas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted November 29, 2023 Share Posted November 29, 2023 Pogledah jednu epizodu 6.75 podkasta, ma koliko smijesno zvučalo ova dva momka znaju 3x više košarke od Kuzme i Luke. Pritom uglave sve u sat i po vremena, dok ona dva prave negledljivo duge i prazne podkaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Pita me skoro drugar jesam li gledao neku KZŠ, ja mu kažem to mi se omakne samo kad u nekom društvu ili u gostima gledam, pa neko drugi hoće da posluša. Danas nisam gledao, ali čujem da je ona legenda Rada, pitala Željka da li su Ponitka i Kaminski evroligaški igrači. Pa jbt bob da je jebo bob. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 Sramotno. Ne mora neko da gotivi njih dvojicu, ali to je ispod svakog nivoa profesionalizma. Bukvalno za tuzbu uvrede cisto iz principa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Mislim da je to Rada pitala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Vlahovic juce dominacija. Decko je sipkas, prosto ne bi trebalo da prenosi, nek vidi sa tegijem ima li mesta na partizan tvu. U jednom momentu mrtav ladan kaze- lesor i dalje igra sa 5 faulova... Da ne govorim vika konstatna tokom prenosa, proslavljanje faulova panate kao golova i slicne stvari. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Ne bih išla toliko daleko da ga nazovem šipkašem, ali stvarno je često aprijatan za slušanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 U nekom trenutku su na SK odlučili da večiti dobiju po navijača/komentatora, a komšijama je zapao bolji poznavalac košarke sa daleko više iskustva u komentarisanju. Ideja očigledno nije bila postavimo najboljeg neutralnog komentatora ili poznavaoca košarke već nekoga ko će putovati sa ekipom, u neku ruku biti deo Partizanove EL priče, a Vlahović im je očigledno bio najbolji izbor. Meni lično ič ne smeta iako razumem zašto Lošmija iritira. Slušao sam i ja Simonoviiiiić Ilajdže pre 6 godina i verovatno slične upise ostavljao, ipak se okreće... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Onaj Vlahović sinoć bar 3 puta u poslednjoj četvrtini i produžetku rekao da slede bacanja za KKP a PAO još ni blizu da izađe iz bonusa. Čestitam komšije, ako ste hteli crno belog Ilajdžu - dobili ste ga. To je otprilike i kapacitet ovog lika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Uvek bih pre šipkarenje Vlahovića nego neku mokru krpu da radi prenos, al ono to sam ja Kome baš toliko smeta, EL TV uopšte nije skup 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Mogli bi da pozovu kao komentatora ili strucnog saradnika kad igra Partizan nekog sa 53 godine iskustva u kosarci ili Vladu Djurovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 48 minutes ago, Chaos Is Me said: Onaj Vlahović sinoć bar 3 puta u poslednjoj četvrtini i produžetku rekao da slede bacanja za KKP a PAO još ni blizu da izađe iz bonusa. Čestitam komšije, ako ste hteli crno belog Ilajdžu - dobili ste ga. To je otprilike i kapacitet ovog lika. Ilajdza je za ovog dingospo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 55 minutes ago, Chaos Is Me said: Onaj Vlahović sinoć bar 3 puta u poslednjoj četvrtini i produžetku rekao da slede bacanja za KKP a PAO još ni blizu da izađe iz bonusa. Čestitam komšije, ako ste hteli crno belog Ilajdžu - dobili ste ga. To je otprilike i kapacitet ovog lika. Covek je za drugi, treci i cetvrti mali faul Panate, sva tri puta rekao da su bacanja za Partizan jer je gledao grafiku na kojoj je KKP ispunio bonus, pa se pogubio. Ajde jednom, ali tri puta da to uradi, skandal. Pritom sto konstantno u prenosima protivnicke igrace naziva Ledej, Panter, Dozer… Kao da je u nekom transu pa ne zna gde tera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts