Pero_Cameron Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Thompson (Baskonia) blizu da postane reprezentativac Italije. Supruga mu Italijanka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 "Keva mu iz Cacka" 😄 Au brate, sta se ovo desava. Nek' otvore 12 mesta za strance. Kad je bal, nek je maskenbal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 On 4/28/2023 at 11:47 AM, Chaos Is Me said: Ne očekujem arapskog igrača u NBA uskoro jer oni jednostavno nemaju ni minimalan talenat za tako nešto ali zato očekujem dosta dobrih igrača da postanu naprasno Katarci, Emiraćani ili nešto slično. Sve više se pominje Nadir Hifi (2002)kao moguči izbor u drugom krugu draft. Dečko je među najboljim napadačima 🇫🇷 lige. Kadetski reprezentativac 🇩🇿 koji bi trebao ubuduče nastupati za 🇫🇷. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Pa i Fournieru je majka Alžirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 15, 2023 Share Posted May 15, 2023 Otvorio mi se na jutjubu link tekme (direktan prenos) na FIBA kanalu Filipini - Indonezija, neki turnir / prijateljska, 65.000 ljudi s Filipina prati 😄 Kakav fanatizam ❤️ Jedva cekam SP tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ozbiljan je ciglar Walkup, ne uklapa se baš u ono što treba Grcima. Mogla bi nema petorka u kojoj su spolja Kelates, Janis i on, da protivnici ni ne izlaze iz reketa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 On 4/18/2023 at 4:43 PM, Chaos Is Me said: Iako je Walkup super igrač, mislim da Grcima više odgovara profil Dorseya jer je on bolji šuter a Grci su uglavnom kamenjari sa master kamenorescem kao liderom. Jedan samokvot se sam nameće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 24, 2023 Share Posted May 24, 2023 Llull i Rodriguez potvrdili ucesce na mundobasketu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 (edited) Litvanija ce igrati jos vise ragbija nego sto igra i obicno. Maksvitis je danas izjavio da sigurno nece biti na raspolaganju Grigonis, Lekavicius, Ulanovas i Giedratis. Sabonis jos nije siguran. Ovo bi bio tezak udarac za svakoga a kamoli za njih koji su operisani od bilo koje ofanzivne kreativnosti zadnja 2-3 takmicenja. Zao mi je, ne volim ih, ali ih jako postujem. Dozivljavam tekme s njima kao najveci derbi. Za nas je to zanimljivo jer je veoma moguce da naletimo na njih u 1/4 ali u ovoj konstelaciji bi me jako iznenadilo ako Grcka ne zauzma drugo mesto u kosturu sa kojim se ukrstavamo. Edited May 25, 2023 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Samo da ne naletimo na Spizua, Polonaru i Fontekja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 22 minutes ago, Sector said: Samo da ne naletimo na Spizua, Polonaru i Fontekja. Pa tesko da necemo ako ne ispadnemo u prvom krugu od Juznog Sudana i Kine. Inace je Polonara zavrsio sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted May 25, 2023 Share Posted May 25, 2023 Bogdanovic je uvek opasno punio Italijane. Valjda ce se vratiti u reprezentativnu formu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 B reprezentacija Crne Gore, sastavljena od igrača iz domaće lige, izgubila 2x od Malte na Igrama malih zemalja Evrope... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Team USA’s roster for the upcoming FIBA World Cup in the Philippines is beginning to take shape, and it will include multiple rising NBA stars making their American national team debut. Minnesota Timberwolves All-Star Anthony Edwards, Indiana Pacers All-Star Tyrese Haliburton, Los Angeles Lakers shooting guard Austin Reaves, Brooklyn Nets small forward Mikal Bridges, Milwaukee Bucks forward Bobby Portis and New York Knicks guard Jalen Brunson have committed to play for Team USA, league sources told The Athletic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Ako su to najbolja imena, onda bih rekao da ce tim biti slicne jacine kao proslo svetsko prvenstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Bice vjerovatno jos par iskusnijh i jacih imena no svakako to nece biti tim kakav salju na Olimpijadu. Zanima me doduse kako ce Edwards i Austin odigrati turnir po FIBA pravilima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Na prošlom svetskom su imali peh da im se povredi Tatum plus potpuno sulud potez Popa tada da se opredeli za Plumpleea ispred Adebaya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 I Ingram i JJJ igraju za Amerikance. Do sada planirani tim: 1: Brunson, Haliburton 2: Edwards, Reaves 3: Ingram, Bridges 4: JJJ, Portis 5: Inace, glavni trener ce biti Kerr, a Lue, Spoelstra i Few pomocni treneri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 1 minute ago, Milko Miller said: I Ingram i JJJ igraju za Amerikance. Do sada planirani tim: 1: Brunson, Haliburton 2: Edwards, Reaves 3: Ingram, Bridges 4: JJJ, Portis 5: Inace, glavni trener ce biti Kerr, a Lue, Spoelstra i Few pomocni treneri. Ovo je ekstremno tanka ekipa za sada... @Miki28 da, svakako. Kerr ima dosta kvaliteta, ali ima i jako puno mana. Među tim manama je i odsustvo fleksibilnosti kada su u pitanju mlađi igrači, te povlađivanje Core2Due ekipi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 7 minutes ago, Milko Miller said: I Ingram i JJJ igraju za Amerikance. Do sada planirani tim: 1: Brunson, Haliburton 2: Edwards, Reaves 3: Ingram, Bridges 4: JJJ, Portis 5: Inace, glavni trener ce biti Kerr, a Lue, Spoelstra i Few pomocni treneri. Ovo deluje baš tanko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) tanko ako gledate 15ak najboljih. ukoliko posmatramo ova imena neyavisno od toga, mislim da je ovo jako dobra osnova pri čemu smo videli dovoljno puta koliko top nba igrača ne može da se snađe u fiba košarci ako im ne radi šut u kontinuitetu. lilard je bio komedija npr. brunson-haliburton su super kombo ofanzive&odbrane, izolacije i timske igre, poentiranja i proigravanja. mogu i zajedno, mogu i odvojeno na teren. -edwards je glavna enigma i najveći wild card. može biti najbolji igrač na prvenstvu, na kojem su i jokić, giannis i luka a može biti užasan i destruktivan. reevs nemam dilemu da će da porobi, njegova igra je nacrtana za fiba (kao i brunson x haligali) ingram x bridges & jjjr x ludi boba su ponovo fantastične kombine, kao i ona na pleju čak sam mišljenja da nije ključno da imaju nekog ludog centra. ajdebao bi bio strava npr edit: pri čemu JJJr i ludi boba logično igraju više centre, ne treba da se takmičiš sa jokićem u gabaritima kada jednostavno nemaš tako dobrog igrača, italija je to plastično pokazala. ..... Edited June 6, 2023 by uini 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Priznajem da jesam reagovala u kontekstu 15ak najboljih koje NBA nudi, you have a point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Kad god je USA poslala tim koji ne sadrzi vise top 10 igraca iz lige, bilo je velike muke i gubili su, ma koliko da im je taj tim bio zanimljiv i jak (a uvek je zanimljiv i jak jer imaju fond igraca kao bilo ko x 15). Jedino sto mi pada na pamet je 2010. kada su imali cini mi se samo 1 top 10 igraca, ali koji je bio svetlosnim godinama ispred svih na prvenstvu i doneo im zlato. U ovom sastavu nemaju nijednog, i prognoziram im bronzu ako ne upadne neki takav. Iako ponavljam da ima vrlo zanimljivih, mladih i kvalitetnih igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Meni se baš sviđa ovaj sastav do sada. Ono što ga razlikuje od prethodnih nekoliko kada su na PG uglavnom imali volume strelce, sada imaju dva high IQ igrača u Brunsonu i Haliju koji će znati da rasporede lopte na saigrače. Plus svi selektovani za sada su dobri šuteri što je uvek bitno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 (edited) 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni se baš sviđa ovaj sastav do sada. Ono što ga razlikuje od prethodnih nekoliko kada su na PG uglavnom imali volume strelce, sada imaju dva high IQ igrača u Brunsonu i Haliju koji će znati da rasporede lopte na saigrače. Plus svi selektovani za sada su dobri šuteri što je uvek bitno. Pogotovu je Brunson olicenje distribucije lopte. Suma sumarum, sreca pa Juzni Sudan ne dolazi u najjacem sastavu a simbolicno je nama Pesic opet trener pa se nazire neka raspadotina i Indianapolis 2.0 Edited June 6, 2023 by LordOfTerror 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts