Beonegro Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 12 hours ago, MrTwister said: Kenneth Faried je svojevremeno djelovao nezaustavljivo, igrac koji sad ne moze ugovor dobit nidje u NBA a ne neki iole jaci igrac od njega. Nije mi baš jasan pos', kad je Farried djelovao nezaustavljivo imao je ugovor od 10 miliona po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Nije mi baš jasan pos', kad je Farried djelovao nezaustavljivo imao je ugovor od 10 miliona po sezoni. Nije se ni do danas mnogo promjenilo u njegovoj igri sto je uostalom i razlog sto ne igra vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 11 hours ago, uini said: jedino ću delgada i twistera da zovem na rođendan Edit što se drummonda tiče, za fantazi mi je stravinsky, pogotovo kada ga potcene na draftu : 15-20 skokova, neka blokada, ume i da baci asistenciju ako onaj redneck griffin nije na terenu .. ali realno gledano nije neko ko jako nedostaje kada skače protiv belaca i non nba igrača. samo skok i ništa više. Kaćemo na pivo bre 🙂 Igra li Lauri na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 @uini , nisam stigao svojevremeno da ti odgovorim na Mitchel/Tatum nastup na SPu. Oni su imali sjajne nastupe u prvoj PO sezoni, u njihovoj areni, po njihovim pravilima, sa njihovim navijacima, na 4 dobijene, gde sme i kiks da se napravi. Na SPu kad krenu da ih seku igraci sa klupe, pa ako bude tolerisanja malo prljavijih poteza, pa na jednu dobijenu, bez nekog autoriteta na terenu (posto je ostao samo Kembić), neće biti nimalo lako njima protiv Srbije, Španije, Grčke, Francuske, Kanade itd... Trenutno mi je Grčka prvi favorit, jer će Janis u tekmama od 40 minuta moći kako hoće da daje poene, a ima iskusne prljave saigrače sa strane. Malo je i ovo naša nesreća, da igramo OI i SP protiv USA u finalu, a da nas pune KD, Kajri, Harden... Sad će neko da blesne sa jačim timom kad su oni nikad slabiji, pa ako popuše, opet će narednih 15 godina da šalju najjače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 4 hours ago, dee jay said: ko je pretty eyez jebemu misa, frencise? Po guglu niko nikad nije iskoristio taj nadimak za njega. Ne izlazi čak ni random forum ili reddit post 😄 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) 4 minutes ago, Nicklord said: Po guglu niko nikad nije iskoristio taj nadimak za njega. Ne izlazi čak ni random forum ili reddit post 😄 ponovicu meme. samo je potvrdio sumnju (potkralo mi se 'just' viska za ispravan format, uzasno me nervira, ali me mrzi da pravim ponovo) Edited August 2, 2019 by dee jay 4 1 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 5 hours ago, dee jay said: ko je pretty eyez jebemu misa, frencise? 5 hours ago, stefan81888 said: Turner. Vidis da znaju ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 zakljucio iz konteksta 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Vidis da znaju ljudi... Meni bi prva asocijacija bio Oladipo, druga Sal Orford, a treca Selden. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 2 minutes ago, dee jay said: zakljucio iz konteksta Zasto ti nisi? 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) ma jesam, nego moram frencisa da prozovem. ne bi bilo efektno da sam napisao da znam na koga misli. evo, vidis da je zumbul morao da pravi rang listu igraca sa najlepsim ocima da bi zakljucio o kome se radi edit i opet je promasio, ima razliciti ukus od sf-a Edited August 2, 2019 by dee jay 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Povukao se Samet iz repke, ovo je vec ozbiljan udarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Neke ekipe su već počele sa pripremnim utakmicama. Španci su dobili Litvaniju 78-70, razbili ih W. Hernangomez sa 23 poena i Bricky sa 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Litvanci nisu igrali u najjacem sastavu, bez Valancijunasa, Sabonisa, Kalnietisa,Jankunasa i Seibutisa Trazim snimak meca ali nikako da nadjem, ako neko nadje neka postavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Pogledah opet ovaj mec, jedan od najboljih koje sam gledao u poslednjih ko zna koliko godina, a pracen klasicnim juznoamerickim ludilom na tribinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Otpao i Randle sa spiska USA. Zna li iko trenutnu situaciju, ko je ostao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Pa oni na kraju neće imati 12 igrača za prvenstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Dobro je, taj je bio opasan trpač sa 21 ppg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Sad nesto razmisljam, cudo nisu zvali Jrua na prvenstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Torrey Craig dodat na spisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 to je za onaj tim koji sparinguje, select team 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Sto ne zovu Mela patrijotu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Sto najboljeg trojkasa na All Star takmicenju svi zaobilaze? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Na kraju ce Harison Barns da bude prva kajla u repstaciji. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 U kvalifikacijama za kvalifikacije za Eurobasket (😃) Svajcarska pobedila Portugal 77:72. Najbolji strelac bio je svima nama poznati Dusan Mladjan sa 21 poenom, manje poznatiji Klint Kapela imao 16p 11sk. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts