Miki8 Posted July 19 Share Posted July 19 (edited) Francuzi uvek tako izgledaju na pipremnim mecevima i na turnirima. Nekada prorade na samim turnirima a nekada skiknu. Oni su skroz nepredvidivi. Imaju domaci teren a i sudije ce malo da ih guraju, ne treba ih uopste otpisivati. Edited July 19 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 19 Share Posted July 19 Kanada takođe ne impresionira, trio Dort - Barret - Brooks ima šut nestabilniji od mog raspoloženja na dnevnom nivou. Pod košem tankoza a videli smo već da protiv jačih ekipa ne mogu na ludilo Aleksandera Gilgeša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 20 Share Posted July 20 Sudanci bez Bol Bola na OI 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 20 Share Posted July 20 O potencijalnim slabim tačkama Amerikanaca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 20 Share Posted July 20 Embid šokirao – želi da ućutka Francuze; "Mogao sam da budem GOAT" https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/41797/dzoel-embid-misli-da-bi-mogao-da-bude-goat/vest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted July 20 Share Posted July 20 Samo neka ga niko ne prekida dok sakuplja karmu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20 Share Posted July 20 Koliko je pokvaren covek Embid. Zbog njega mi ne bi bilo krivo da USA izduva. Karmina Burana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 20 Share Posted July 20 Dobar Sudan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 20 Share Posted July 20 Embiid je navodno zacementiran u startnih 5, Bože zdravlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 20 Share Posted July 20 od koga smo mi izgubili tries razlike ccc 🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20 Share Posted July 20 Steta pa im se ovo desava vec u pripremama te imaju vremena da se konsoliduju + KD poceo da trenira. Kerr i Embiid ocigledna 2 problema. Prvi uzasan sa rotacijama a drugi pogubljen za ovu kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 20 Share Posted July 20 ''Posrpdaše'' se Sudanci sa Amerima u prvom poluvremenu. Šut 60% prema 40%, američke trojke 1-12. Ne smiješ danas nikog da potcijeniš. Afrika ima ogroman demografski potencijal za vrhunsku košarku, sasvim sigurno neuporediv sa ostatkom svijeta. Trebaće ipak decenije i decenije da isti dođe do punog izražaja, na prvom mjestu neophodno je drastično podizanje životnog standarda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 20 Share Posted July 20 Dovoljno im i 10 minuta da lagano preokrenu. Zategli odbranu, rastrcali se i naravno Steph koji pogadja i sa 10m 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 20 Share Posted July 20 Sreca je da imaju Karija u Duranta, ove ostale glavonje bi se samo sudarale. Pravolinijski igraci. Nisam verovao da ce Embid ovako tragicno da izgleda. Neka zapale svecu za zdravlje AD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 20 Share Posted July 20 Ovi Sudanci su divlja ekipa, ali mnogo su zajebani ako ih krene šut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 20 Share Posted July 20 Nadam se da su naši videli kako se igra sa mudima protiv Amerikanaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 20 Share Posted July 20 Rekao bih ne baš najsrečnija odluka da se napadne Jrue 1 na 1. Ali imao je dobar look Jones na kraju. Pa posle i ova dvojica koja zasmetaše jedan drugom pri zakucavanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 20 Share Posted July 20 Šteta za Sudance, mogli su imati istorijski skalp. Možda je mogao biti suđen faul na kraju na Gabrielu. Jaka je američka ekipa ove godine ko crna zemlja, u grupi na Olimpijadi dobiće Sudance 30+ - baš zato mi ih je žao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted July 20 Share Posted July 20 Kad je zadnji put neko zabilježio triple double protiv Amerike? Stvarno impresivna partija Jonesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 20 Share Posted July 20 21 minutes ago, Ječmendo said: Možda je mogao biti suđen faul na kraju na Gabrielu Ne da je bio faul nego su bila 3 faula, ali gde to amerima da sviraju. Pre bi se desio armagedon... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20 Share Posted July 20 I ovako je ovo ozbiljna bruka Amerikanaca. Živeo Joel Embid, čovek je kancerogen kao "osiromašeni uranijum". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 20 Share Posted July 20 Joel Embiid, bolje da su ga molili da igra za Francusku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 21 Share Posted July 21 5 hours ago, Ječmendo said: ''Posrpdaše'' se Sudanci sa Amerima u prvom poluvremenu. Šut 60% prema 40%, američke trojke 1-12. Ne smiješ danas nikog da potcijeniš. Afrika ima ogroman demografski potencijal za vrhunsku košarku, sasvim sigurno neuporediv sa ostatkom svijeta. Trebaće ipak decenije i decenije da isti dođe do punog izražaja, na prvom mjestu neophodno je drastično podizanje životnog standarda. Nisam gledao, je su li igrali u kost, ovaj bubreg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 21 Share Posted July 21 12 hours ago, Ječmendo said: Afrika ima ogroman demografski potencijal za vrhunsku košarku, sasvim sigurno neuporediv sa ostatkom svijeta. Trebaće ipak decenije i decenije da isti dođe do punog izražaja, na prvom mjestu neophodno je drastično podizanje životnog standarda. Mentalitet i nedostatak takmičarkog duha i radnih navika su tu bitni bar koliko i životni standard. Većina Afrikanaca i dalje živi u rodovskoj zajednici i zbog toga prosto ne znaju za egzistenciju kojom upravljaju tvoji lični izbori i količina tvog ličnog rada i umijeća. Čak i Marokanci, koji su znatno emancipovaniji od podsaharskih Afrikanaca, su napravili vrhunski rezultat u fudbalu zbog toga što im je selektor i dvije trećine ekipe (ili čak i više) rođeno i odraslo u emancipovanim društvima. Trebaće još mnogo, ja mislim više od sto godina, za tu društvenu transformaciju u podsaharskoj Africi, do tada ćemo, uprkos nevjerovatnom ljudskom potencijalu, kao i do sada imati samo pojedince koji su izuzetak od pravila. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 21 Share Posted July 21 Afrikanci su pre svega, i ne vidim da će se to nešto uskoro promeniti, taktički jako slabo obučeni. Svaka čast Sudancima za ovo sinoć ali mislim da će na OI popiti 30 razlike od nas i 50 razlike od Amerikanaca. Ovo od sinoć je teška bruka za team USA, a kad vidim kako Bronseksualci slave dedin clutch play protiv moćnih Sudanaca, kao da ih je postigao u finalu OI, odumiru mi moždane ćelije. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts