Odjosh Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 54 minutes ago, Milisav said: ... Kolko jak gif, bruka. Imamo li mi nesto makar priblizno slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Just now, Kido from Junkovac said: Kolko jak gif, bruka. Imamo li mi nesto makar priblizno slicno? 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 (edited) Tacno sam mislio neko ce mi reci ovo, i ok, ali imamo li neki group video performance ko ameri. edit: i sto je ovako katovan ovaj Macwan gif? Kamo 'haha tako E bre'? Edited August 25, 2019 by Kido from Junkovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 1 minute ago, Kido from Junkovac said: Tacno sam mislio neko ce mi reci ovo, i ok, ali imamo li neki group video performance ko ameri. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 (edited) Edited August 25, 2019 by Asterion 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 4 minutes ago, Kido from Junkovac said: Kolko jak gif, bruka. Baš onako crackhead verzija Leta iznad kukavičjeg gnijezda 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 5 minutes ago, Beonegro said: Baš onako crackhead verzija Leta iznad kukavičjeg gnijezda 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Da su ostale reprezentacije kompletne siguran sam da ovako krnjeni ameri bi jako tesko uzeli titulu. Tu mislim na nas, Spaniju, Francusku, a zasto ne i Grcku. Na zalost i sve ove navedene reprezentacije dolaze okrnjene bez nekih bitnih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Nije bas gif, al meni je uvek smesno kad se setim ovoga 5 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ali Kanadjani na unutrasnjim pozicijama spali na Owena Classena, tuzno... Ko ne prati toliko ostale lige po Evropi mozda ga pamti iz sezone u Buducnosti i nesto pre toga u prvoj profi sezoni u Mzt-u. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ne mogu nista da ubace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) Opa. Janis hoce da se bije. Malo je nervozan. Edited August 26, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Odavno goru utakmicu ne pogledah, od ove SAD-Kanada. Jedina zanimljiva stvar je bilo ovo prozivanje Bruka Lopeza na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Realno, na kraju će ona krilatica "nikad slabije SP" imati osnova. USA treći ešalon, mi bez Tea i Kaline (i Dragana al on je nadoknadiv ipak), Španci bez stranca (kojeg god) i Paua, Rusi bez ikakvog napadačkog potencijala, Australija bez Simonsa, Francuzi bez dvojice članova startne petorke, Grci moguće bez Slukasa, Kanada bez pola tima, Češka bez Veselog...još na sve to bez nekih dobrih selekcija poput Slovenije i Letonije. Mene izuzetno smara takva situacija. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Izostanak Simonsa i nije neki udarac za AUS kad se uzme u obzir da se igra fiba kosarka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 A jebemumater i ove pripremne utakmice, povredi se i Faku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 24 minutes ago, Zvezdinho said: Izostanak Simonsa i nije neki udarac za AUS kad se uzme u obzir da se igra fiba kosarka. Ovo nisam procitao samo ko tebe, a u sustini je jako pogresno razmisljanje. Pa govorite o Simonsu kao da je prosecan NBL igrac, a ne legitimni clan NBA petorke i buduci allstar(ako vec i nije). Mislis da on ne bi pravio razliku na ovom nivou kosarke i pored tog nedostatka suta? Neki Chris Goulding ili Dellavedova su veca pretnja na FIBA nivou od njega? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Realno, na kraju će ona krilatica "nikad slabije SP" imati osnova. Bilo slabije 1998. i to nam bas nista nije smetalo da slavimo titulu 🤓 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Gledam neke highlightse Janisa i podsetise me da Kinezi kolektivno uzdisu i deru se na svaku prednju promenu i dodir lopte velikih zvezda. Bice patnje. Vuvuzele > Kinezi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Realno, na kraju će ona krilatica "nikad slabije SP" imati osnova. USA treći ešalon, mi bez Tea i Kaline (i Dragana al on je nadoknadiv ipak), Španci bez stranca (kojeg god) i Paua, Rusi bez ikakvog napadačkog potencijala, Australija bez Simonsa, Francuzi bez dvojice članova startne petorke, Grci moguće bez Slukasa, Kanada bez pola tima, Češka bez Veselog...još na sve to bez nekih dobrih selekcija poput Slovenije i Letonije. Mene izuzetno smara takva situacija. Nemoj tako, radovalo se ovde kada su poceli prvi otkazi Amerikanaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 On 8/24/2019 at 3:18 AM, Shunsuke Nakamura said: Trpa brat Hacimura opasno na ovim pripremama. Ovo mu je drugi mec sa 30+ poena. I to trpa sa takvim stilom da je prosto milina. Kad ispali parabolu a one upadaju kao kap.. bas umetnicki igra deckonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Pomalo cudan izbor protivnika Grcke u pripremama: Iran x2, Madjarska, Jordan, Dominikanska Republika, i ne preterano jake Italija i Turska uz naravno nas kao jedinog world class rivala. Tesko da se mogu proceniti njihove mogucnosti iz ovih meceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Gori od nas, bolji od boranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts