Problem sa licnim greskama Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 11 minutes ago, gggggggg said: wiggins gotovo sigurno nece igrati a cenim ni murray. Prvi 100%, drugi po pisanju novinara iz Denvera takodje. Mislim da ce Kanada ispasti u grupi pored Francuske i Letonije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 43 minutes ago, uini said: kanadska osovina je murray-SGA-wiggins, iza njih ide fiba mvp olynyk, pa tek onda barrett i luguentz dort, kanadsi marcus smart. Vigins ne igra, zar ne? Zato ga nisam ni pomenuo. A i Marej je pod znakom pitanja, ali ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 1 hour ago, gggggggg said: haha ala sam retardiran jos tri puta gledam sliku i ne vidim ga I meni je trebalo vremena. Valjda ocekujem da ga istaknu negde, ovako izgleda kao fotka zaposlenih u Lidlu gde je on obican kasir 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 32 minutes ago, McLeod said: Vigins ne igra, zar ne? Zato ga nisam ni pomenuo. A i Marej je pod znakom pitanja, ali ajde. pa to su sad napisali ovde likovi, ne postoji zvanican info da ja znam. a svi su potpisali tu basketsport povelju da ce ucestvovati na ovom prventvu i olimpijadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Steta sto ne igra Banchero 2002 za Italju ima li bi mocnu ekipu za narednih 15 godina Manion 2001,Spagnolo 2001,Procida 2002 Mogli su i da zovu DiVicenza 1997,Arcidiacono 1994,Caruso 1994 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Au, evo ga i ovde 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 20 minutes ago, vlaDixXx said: Steta sto ne igra Banchero 2002 za Italju ima li bi mocnu ekipu za narednih 15 godina Manion 2001,Spagnolo 2001,Procida 2002 Mogli su i da zovu DiVicenza 1997,Arcidiacono 1994,Caruso 1994 steta sto ne igra sad, bili bi mocni 15 godina. steta sto nama ne igeaju sad kica i praja, bili hi mocni 15 god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Uh, kakve bi timcine imale africke repstacije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ne znam kakva je priča na kraju ispala za Banchera. On se nešto obećavao Italijanima pa na kraju će ipak igrati za USA, Italijanski predsednik saveza nešto baš ispizdeo na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam kakva je priča na kraju ispala za Banchera. On se nešto obećavao Italijanima pa na kraju će ipak igrati za USA, Italijanski predsednik saveza nešto baš ispizdeo na njega. Kao i Reaves sa Njemačkom, mislio je da nije dovoljno dobar za juesovej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 21 hours ago, Kankkunen said: Jel sam ja nešto propustio pa može više od jednog naturalizovanog igrača da se registruje za prvenstvo? Vidim da su na slici Morgan i Tobey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 To je valjda širi spisak, morao bi da otpadne jedan od njih dvojice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Zo otkazao Skariolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Sin Petra Naumoskog, Mihail (205) na spisku U20 reprezentacije 🇮🇹. Dečko je imao pravo izbora između 4 reprezentacija 🇲🇰🇹🇷🇮🇹🇷🇸 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 8 hours ago, Kankkunen said: Zo otkazao Skariolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Baš me zanima da li će se blamirati i juriti nekog drugog sada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Toliko puta sam ih potcenio da sada vise necu. Mada bi bilo previse da uzmu jos jednu medalju sa ovim sastavom. Daj nesto novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Znači ako sve bude kako treba, to bi trebalo ovako nekako da izgleda: Rubio-Diaz-Brizuela Abalde-Llull Abrines-Rudy Aldama-Juancho-Parra Willy-Garuba Meni se ovaj sastav baš dopada 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 4 hours ago, realno *w said: Baš me zanima da li će se blamirati i juriti nekog drugog sada? Što blamirati, to je civilizacijski iskorak? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 6 minutes ago, Barkley#34 said: Što blamirati, to je civilizacijski iskorak? Jedva čekam da Srbija nastavi svoju tradiciju... otkazivanja učešća u reprezentaciji. 😍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Mozda Srbija nece, ali hoce Grcka - basketnews pise da Janis verovatno propusta SP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Košarkaši ne mogu da utiču na okolnosti poput povrede i operacije, kao ni bilo koji drugi sportisti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Jedva čekam da Srbija nastavi svoju tradiciju... otkazivanja učešća u reprezentaciji. 😍 Kao Lorenco, misliš? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Može i ovde ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts