PERICA!!! Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Realno manje bi mi smetalo da je Štimara dosao. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, PERICA!!! said: Realno manje bi mi smetalo da je Štimara dosao. @Sector 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, PERICA!!! said: Realno manje bi mi smetalo da je Štimara dosao. E, mislio sam da ovaj dan necu docekati... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Nazdravlje nam pamet sa ovakvim pojacanjima, nije ni cudo sto je Dejo otisao ako je ovakve idiotije morao da trpi svako leto. Vidim neki Kuza sele u FMP sto se sigurno nece desiti, narocito ne sad kad su ispali iz kvalifikacija za LS. Nisam sklon tome da mracim vec gledam pozitivne delove ovogidsnje price, ali ovo definitivno govori koliko se Vlada (ne)pita oko ekipe. Nisam ja naravno ocekivao da on ima autoritet Radonjica ili Pesica, ali covece da ti u svojoj debitantskoj sezoni nakrcas 15 iskusnih seniora, od kojih svako zeli minute u EL, to samo moze da znaci da imas ozbiljno samopuzdanje kad verujes da ces sve to da hendlujes, ili si se jednostavno prepustio struji i cekas kad ces da se udavis. Umesto da u sezonu udjes sa sto manje igraca, da bar znas da ce svi biti zadovoljni i da ce kroz minute svi doci do svog maksimuma, ti dovodis bajkera penzionera kao petu opciju na centru i merkas Jovketa kao 16. igraca u ekipi. Bas smo ukljucili program samounistenja, ovakav cirkus nije bio ni u Alimpije sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) Zvezda zivi ili prezivljava ove sezone neku postmodernu. Kilavo, neuverljivo. Bas ispod svakog nivoa sto se ocekivanja tice. Neka im je Bog na pomoc. Trebace dosta zivaca ove godine za pracenje Zvezde. Edited September 28, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Samo da izjavim za dnevnik da mi se gadi ova karabudževina od rostera i ono sto je učinjeno od kluba ove sezone. Ovo sa Raduljicom je samo kap koja je prelila čašu. Ne znam da li sam propustio sa gledanjem 5 tekmi za sve ove godine u EL, ali za ovu ne postoji ikakva želja. Divim se onima koji sa nestrpljenjem čekaju istu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 @Šarac Ubaci u otvaranje teme i koliko % od plate Nebojša uzima od Nedovića, a koliko od Raduljice, čisto da uporedimo malo, gde je bolje prošao. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Маркен једини задовољан саставом за ову сезону. На овој старој теми да искукамо и судбину и прелазни рок, и јесам ли лепо рекао постове, па да нову тему почнемо са бар мало више оптимизма и освојићемо све ложењем. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1. Adams, Markovic, Ivanovic, (Jovic) 2. Nedovic 3. Lazic, Holand, Lazarevic, Dobric 4. Bentil, Ilic 5. Martin, Petrusev, Raduljica, Kuzmic, Mitrovic Uz ogradu da Jovic jos nije potpisan ili bar nema objave ovo je ako gledamo pojedinacno jedan jak Evrokup roster. Koncepcijski gledano ovo je apsolutni abortus od ekipe. Ideja mi uopste nije jasna, da li smo mi to navukli traume od nemanja centra prosle sezone pa ih sad imamo osamdeset, ili nesto drugo ja ne znam. Dodatak na komediju je sto je Raduljica potpisan na dve sezone. Evo ja ne znam majke mi... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Sta se ceka sa Jovicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: @Šarac Ubaci u otvaranje teme i koliko % od plate Nebojša uzima od Nedovića, a koliko od Raduljice, čisto da uporedimo malo, gde je bolje prošao. Sad nek otvori novu temu ako ga nije sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Just now, PERICA!!! said: Sta se ceka sa Jovicem? Pise Mozzart da ga juri i Efes. Mislim da je dizanje cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 On 9/24/2022 at 8:41 PM, djura.net said: prihvati da nam je tim sklopljen tako da ne smetamo previse. nisu se ni VJ i Covic previse pitali oko ovog prelaznog roka. s tim sto je Covic nateran da baca dimne bombe Lasom, Singltonom i Sahbazom kako bi 'javnost' pomislila da imamo slican budzet kao komsije. u isti kos stavi i pricu o Nedovicevoj plati. jednostavno, to je to, treba bukvalno preziveti ovu sezonu i praviti plan sta i kako dalje ako drzavna ulaganja budu i dalje ovako neravnomerna kod 'vecitih.' Evo Djura vam objasnio pre par dana ali dzabe pisati slepima i pricati gluvima.... Ajde da se lepo izvinite a Djura ce vam oprostiti sto vas je tukao. Au al sad nedostaje Tito sa onim grafikonom rostera 😄 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) Smeju nam se i Talijani U ovom kontekstu bi bilo sramota da se napiše i za Džordana kad se povlačio '98, a ne za jebenog Radulju. 😂 Edited September 28, 2022 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 6 minutes ago, Sam B said: Pise Mozzart da ga juri i Efes. Mislim da je dizanje cene Isto verovatno i da ga juri Golden State 5 minutes ago, Tamburinjo said: Evo Djura vam objasnio pre par dana ali dzabe pisati slepima i pricati gluvima.... Ajde da se lepo izvinite a Djura ce vam oprostiti sto vas je tukao. Au al sad nedostaje Tito sa onim grafikonom rostera 😄 😄 Ma da bre, kako da ne, Covic nije nista kriv jadan on 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ima li Cirbes EL klauzulu u Benfiki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Sastavi Crvene zvezde u toku sezona kada je Radonjic bio trener: 2021/22: Wolters, Ivanovic, Markovic Hollins Kalinic, Dobric, Lazic, Lazarevic Davidovac, White Kuzmic, Mitrovic Dakle, 12 seniora + Simonovic (Zirbesa ne racunam) 2016/17: Jovic, Wolters Jenkins, Guduric Lazic, Dangubic Simonovic, Mitrovic Kuzmic, Thompson, Bjelica + Dobric (22 godine), Simanic (18), Rakicevic (22 godine), opet 11/12 seniora + juniori bez neke minutaze 2020/21: Hall, Rochestie Loyd, Walden Dobric, Lazic, Davidovac O'Bryant, MJK, Reath, Simonovic Kuzmic, Terry Dakle, 13 igraca + Radanov i Simanic sa po 22 godine i Uskokovic sa 21. 2022/23: Adams, Ivanovic, Markovic Nedovic Holland, Dobric, Lazic, Lazarevic Bentil, Ilic Martin, Petrusev, Raduljica, Mitrovic, Kuzmic Dakle, 15 seniora. Obrazac je jasan - kod Radonjica su van 12 bili ili veterani ili nedorasli mladi igraci. Kada Radonjic nije tu, van 12 ispadaju igraci tipa Dobric (kod zvezdine kravate), Radanov/Simanic (koji su tu vec 4 sezone), evo sad ce Lazic (nema veze sto je Jankunas u Zalgirisu bio prva izmena, a stariji od njega) ili Kuzmic. Izgleda da je cilj samo prikazati se sto glamuroznije, nesto tipa Buducnost kad je onako fenomalno igrala u EL, glumiti da smo Armani i bacati na igrace da sede po tribinama (ili u klubu sa kojim, kao, nemamo nikakve veze). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 3 minutes ago, MrTripleDouble said: Smeju nam se i Talijani U ovom kontekstu bi bilo sramota da se napiše i za Džordana kad se povlačio '98, a ne za jebenog Radulju. 😂 Neka gledaju svoja posla. Imaju i oni 'zalice mnogi kapitena sto ga vise nema' sa bolnim kukom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 8 minutes ago, Tamburinjo said: Evo Djura vam objasnio pre par dana ali dzabe pisati slepima i pricati gluvima.... Ajde da se lepo izvinite a Djura ce vam oprostiti sto vas je tukao. Au al sad nedostaje Tito sa onim grafikonom rostera 😄 😄 Pa samo od plata Martina, Raduljice i Petruseva je bilo moguce dovesti jedno brutalno pojacanje u reketu, pa onda umesto Nedovica nekog brutalnog beka i umesto Hollanda nekog 2-3 igraca. Bukvalno je ovakav sastav skuplji nego: Adams, Ivanovic, Markovic Walden, Hollins Dobric, Lazic, Lazarevic Singleton, Ilic Lessort, Kuzmic, Mitrovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Još samo Aleksej Nešović i pali se mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) Samo mi (gazda Čova) potpisujemo ex reprezentativce pre kraja karijere na dvogodišnje ugovore. Keselj, Simon, Marković, Raduljica Pitam se zašto 😄 Edited September 28, 2022 by estranged 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 minute ago, estranged said: Samo mi (gazda Čova) potpisujemo ex reprezentativce pre kraja karijere na dvogodišnje ugovore. Keselj, Simon, Marković, Raduljica Pitam se zašto 😄 %%%%%% Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 @Šarac Da das ostavku na mesto clana “Nadzornog” odbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: Može, može ... Odlicno, prva petorka je spremna, sada da se dovede i 5-ti igrac na poziciji pleja (Adams, Ivanovic, Markovic i Topic su vec tu) pa da se kompletira i druga petorka i sezona moze da pocne. Edited September 28, 2022 by Borca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Kako Ajaksov upravni odbor moze da stopira transfer a nas ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts