propolis Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Još samo Raduljica fali da upotpuni ovaj cirkus Kolorado. Sad je mnogo jasnije što je Radonjić pobegao od ovog ludaka što svake godine postaje sve ludji i granicu lagano pomera na gore. Nisam siguran ni da bi Fil Dzekson uspeo da uigra ovu ekipu,a ne Vlada Jovanović...u svakom slučaju mu zelim mnogo sreće i nadam se da ga nece oterati posle 2 meseca. Vlado izdrzi!!! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 6 minutes ago, Sector said: Meni nije jasno zašto ljudi smatraju Čovića neozbiljnim a ovdje se priziva šilbovanje Amera prije jedne jedine zvanične utakmice. Juče lik mrtav ladan napisa da bi bila ok rokada Adams - Jović. Cirkus od kluba i navijača. Pretpostavljam da na mene mislis, ja nisam nigde rekao da bi to bilo ok, nego da nam Jovic kao profil igraca vise lezi na ovaj roster, a takodje sam dodao i da bi najbolji slucaj bio da Jovic dolazi umesto Ivanovica. Ali o tome se trebalo razmisljati ranije. Druga stvar je sto je Jovic bez takmicarske kosarke duze vreme, ko zna u kakvom je stanju i koliko je moguce da izdrzi sezonu bez povrede. Uzimajuci u obzir sve ovo naravno da bi bilo previse rizicno da se uzdamo u njega i s obzirom na to uopste ne kazem da jesam za njegovo dovodjenje umesto Adamsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Jović u nekom limbu ima jedino smisla da dođe umesto Markovića pošto su najsličniji profil igrača, a pošto je Marković bio jedan od boljih na pripremama i generalno izgleda ok za svoju ulogu...ne, ni to nema smisla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ne zajebavaj druže, kristalno je jasno na šta si mislio. 19 hours ago, СтелаРоса said: Rokadom Jovic/Adams bi dobili i kompaktibilnije tandeme na bekovskim pozicijama nego sto je sada slucaj Adams je jedan od rijetkih u rosteru koji ima potencijal da isporučuje dosta na EL nivou, a sve i da ne bude tako, Jović sigurno nije neko ko bi trebao njega da mijenja jer imamo identičnog igrača u rosteru - Pefija. Inače onomad je Zo Brown izgledao komično u prvih par utakmice sezone pa je tek kasnije eksplodirao. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ovo je još jedna kontra Radonji. Nema se keša za čarter letove. Iskoristiće se kamper koji je bio po amerikama za putovanja, sve radi bolje hemije u ekipi. Raduljica će primati šofersku platu. I tu smo uštedeli. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Dajte konopče jedno... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Meni je neverovatna cinjenice da se Raduljica samo povezuje sa nama, a ne da ga i stvarno dovedemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ako nekome nije jasna konekcija Raduljice sa CZ to je naš GM koji mu je PR jako dugo. Nakon famozne utakmice u Železniku kada je igrao za Partizan Raduljica je izjavio da se nikada neće vratiti u neki srpski klub, iskreno želim da obećanje ispuni... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 7 hours ago, Redstar0356 said: Salu na stranu Rakoč je i dalje top sa telom, taman ti je vreme da zamenis fascinaciju lazicevim dlakavim rukama rakoch-top-body avatarom http://ocdn.eu/images/pulscms/ZGE7MDA_/a4a5c261093a1f22222a6ed48def19af.jpg 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ja bih molio postovane forumase da prekinu da prave famu od Lorenzovog privikavanja na EL kosarku I pricu o mesecima uigravanja. Kog ne mrzi, neka pogleda njegove utakmice jos na pripremama, bukvalno od prvog kontakta sa loptom je bilo jasno kakvog smo majstora doveli. Jeste mu forma isla gore-dole kroz sezonu, ali te pripreme su on I Brown odigrali vrhunski (pred sam pocetak sezone je Brownu pocelo da otice koleno I ceo koncept je pao u vodu), a neko je podsetio ovde pre par dana da smo na pripremama tada dobili I Oly. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 58 minutes ago, uini said: pisao sam juče da bi meni u toj verziji džoni bio par centimetara niži anđušić - nešto ballhandlinga ali fokus na catch n shoot tricama i upadu pod koš za faul ili koš - dakle, ono što najbolje radi a ne organizacionen koji ne može da iznese u EL Anđušić je klasična dvojka, odličan šuter za tri (oko 40%), veliki deo igre mu se bazira na šutiranju iz izlaznih kretnji, pa tek ako nema otvoren catch & shoot iz kretnje ide na neki p&r, ili handoff, odakle može da iskreira ponešto za sebe i saigrače. Ivanović to nikako ne može da igra jer dečko uopšte nije dvojka, šut za tri mu je ispod proseka (uglavnom oko 33-34%) i nema te off ball kretnje i šut iz istih. On je u svojoj najboljoj verziji (recimo poslednja sezona u Budućnosti) prilično ball dominant igrač, troši dosta driblinga u p&r koji mu je praktično osnova svega, voli da radi reject pika i navlači defanzivce na jeftine faulove, voli da nadriblava na short range i mid range jumper-e odakle je neuporedivo komforniji nego iza linije 6.75, ima i solidan flouter u repertoaru, voli da iznuđuje preuzimanja i onda rešava u izolacijama sa topa... Njemu su npr. u toj sezoni u Budućnosti čak 72% šuteva bili iz driblinga, a iz njih je imao i dosta bolju realizaciju (38.1%), nego iz catch & shoot situacija (svega 33.7%). Druga stvar je da li on taj svoj stil igre može da prenese na viši nivo, ali i ako ne može, sigurno nije rešenje da mu se uzme lopta iz ruku i pravi od njega neki catch and shoot igrač ala Anđušić, jer on nije ni sličan profil i uopšte nema skillset da igra takvu košarku. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Prva tekma sezone je u petak ili subotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 @Guru, torimaux, pusti me da izgradim svog basketaškog sneška. ja ovo sve ionako radim zbog dropkika i džonija koji ima dete, pa neću da ga schilbujemo šalu nastranu, svestan sam ja da on ne može biti 1:1 anđušić ali mislim da bi bio korisniji u takvoj ulozi 10-15mins, nego u plejmejkerskoj ulozi isto vreme, koliko je uostalom igrao i kod radonjića prošle sezone. svakako bih radije gledao njega kao zamenu za nedovića (ili adamsa malo u paru sa pefijem ili jovićem), nego dobrića ili hollanda na SG. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 33 minutes ago, Drug Crni said: Prva tekma sezone je u petak ili subotu? Subota sa Mzt u 20:00 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda je emocija Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Ovde ćemo čitati o Bradulji i Joviću sve dok Šarac ne otvori novu temu, ali sam mišljenja da još uvek čeka pogodan trenutak ili neki potpis 😀 P.S: Ništa od Raduljice, ne nasedajte na spin ostojinih portala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 hour ago, djura.net said: Ja bih molio postovane forumase da prekinu da prave famu od Lorenzovog privikavanja na EL kosarku I pricu o mesecima uigravanja. Kog ne mrzi, neka pogleda njegove utakmice jos na pripremama, bukvalno od prvog kontakta sa loptom je bilo jasno kakvog smo majstora doveli. Jeste mu forma isla gore-dole kroz sezonu, ali te pripreme su on I Brown odigrali vrhunski (pred sam pocetak sezone je Brownu pocelo da otice koleno I ceo koncept je pao u vodu), a neko je podsetio ovde pre par dana da smo na pripremama tada dobili I Oly. Da je tako ne bi ga @Laki21 terao jos protiv Primorske. :D :D :D Laki jos se toga secam. :D 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Petorka kkcz po pisanju telesporta: Napier Shayok Singlton Zoran Nikolic Raduljica Cudi me samo kako nisu Partizanu grijesili ni za jedan transfer, a kod nas vise od 5 igraca promasili 🤔🤔🤔 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 2 hours ago, berti said: Dajte konopče jedno... Treba ti i luster, za to se obrati velikom vodji, on zna gde se najbolje besi🤪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 3 hours ago, uini said: pa kazem, imas i jovica i nedovica koji tesko da mogu svaku tekmu da odigraju a u zavisnosti od ucinka bekovske linije, moze neku da preskoci i pefi u idealnom scenariju. kao sto i kod visokih ne ocekujem da bas svaku odigraju kuzmic, luka ili dalibor ilic. uostalom, tako je bilo i prosle sezone. Ta rotacija je svakako moguca ali da li bi ti igraci to prihvatili? Valjda se i o minutazi prica sa poznatijim imenima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Kontam da ce sledece da objave za Radmanovica da dolazi. Taman nam takva profil igraca fali 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 1 hour ago, necke said: Subota sa Mzt u 20:00 Stici se i nova tema dotle..autor se negde zaglavio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 (edited) 31 minutes ago, Sam B said: Ta rotacija je svakako moguca ali da li bi ti igraci to prihvatili? Valjda se i o minutazi prica sa poznatijim imenima. u poslednjoj recenici sam naveo da je tako bilo i prosle sezone; ne racunam zirbesa i simonovica, vec se desavalo da kuzmic, lazarevic, pefi pa i mitrovic ne udju u igru ili odigraju nesto simbolicno minuta. na sve to si imao skupo ili solidno skupo placenog whitea, koji je najpre bio povredjen a onda i neprilagodjen. recimo da je ilic sada u poziciji proslosezonskog lazarevica a kuzmic i mitrovic ti koji nisu obavezno sa nekim velikim minutima ukoliko hasan i petrusev isporucuju. ukoliko neko od njih ne radi posao ili ne odgovara matchupu, eto minuta za pomenutu dvojicu. na PG-SG u mojoj propoziciji imas adamsa-jovica-pefija-nedovica-dzonija, sto je takodje rotacija od 5-6 igraca (sa lazicem 6), kao sto su prosle sezone bili wolters-dzoni-pefi-hollins-dobric, sa lazicem opet 6. a ovo je sve u idealnom scenariju u kojem nema ni povredjenih, niti load managementa. svakako ce biti tekmi kada nemaju svi dovoljno minuta, nego ce igrati oni za koje trener misli da najvise mogu. bice i tekmi gde imas knap rotaciju iz ovih ili onih razloga. sto se konkretnog citata tice, kakva je razlika kada radonjic ne pusti u igru whitea ili pefija ili lazarevica ni minuta sa ovim danas? ili kada mu dzoni igra 10ak? i isti taj white je produzio ugovor na kraju sezone a ostali pomenuti nisu trazili da odu negde drugde. valjda se o svemu tome prica i valjda je jasno da mi nemamo neke fizicke dominatore koji su sposobni da igraju 30+ minuta x svaku tekmu u rasporedu koji je otprilike ozbiljniji od nba rasporeda, kada se uzme u obzir da se sezona protegne do juna. Edited September 28, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Quote SAZNAJEMO Bentil nezadovoljan u Zvezdi, zvao menadžera… Kako saznaje MaxBet sport, Bentil je zvao menadžera i poručio mu da nije zadovoljan radom lekrske službe na čijem čelu je doktor Boris Gluščević. Može da igra, ali ima bolove u nozi kojih nikako ne može da se reši… Podsetimo, jedan od letošnjih zahteva trofejnog trenera Dejana Radonjića prilikom pregovora o ostanku u Zvezdi bio je i odlazak Borisa Gluščevića iz kluba, zbog načina na koji je lečio pojedine igrače. 4 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Znaci toliko imamo nesposobnu lekarsku sluzbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 Just now, Don Radonja said: Znaci toliko imamo nesposobnu lekarsku sluzbu. Cudna mi cuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts