Don Dusko Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Just now, 1945 said: "Jos plej i pali se masina" I centar.I krilo i bek promasivac. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Just now, 1945 said: "Jos plej i pali se masina" Tako su jedni govorili, pa im dosao bese onaj Akojon, kako se vec zvao, i usrecio ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 @NikadProtivKaline Jordan Clarkson😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 18 minutes ago, Kankkunen said: Loži vas Manny ... Misliš? Ne deluje mi kao neki attention whore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 23 minutes ago, Kankkunen said: Loži vas Manny ... Pusti nas da ludujemo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 7 minutes ago, Don Radonja said: I centar.I krilo i bek promasivac. 😄 Shooting guard bez shootinga 😆 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 3 minutes ago, Manu said: Misliš? Ne deluje mi kao neki attention whore Ne ali je zato troll teski😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 25, 2022 Author Share Posted July 25, 2022 (edited) 8 minutes ago, berti said: Tako su jedni govorili, pa im dosao bese onaj Akojon, kako se vec zvao, i usrecio ih. Zbog tih jednih i kazem... Ali prosto mogu da se kladim da ili dolazi milionski plej, ili dolazi nesto jeftiniji plej (ali iznad ranga pominjanog Kobsa ili Tejlora) plus bek. Mi do sada, racunajuci ove plate koje znam i okvirno pretpostavio za dva nova koja ne znam, nismo ni 5 miliona budzeta na plate presli a najavljen je bolji tim, ukoliko bi dosao neki jeftiniji plej recimo Tejlor taj tim bi isto kostao kao proslogodisnji, a to bas nema logike ni sa cim, ili ima... Jasno je da nista od onih famoznih 12 miliona (koje je Covic rekao da ce pokusati da dobaci dotle u toku sezone, sta god to znacilo) a to bi znacilo i oko 7 500 000 na plate, ali ovako uz najavljenih sigurnih 9 bi trebalo da znaci da barem 6 ipo ide na plate, a to mora da znaci ili vrhunski/skup plej ili jos dva igraca sa nesto jeftinijim plejom. Razapnite me ovde ako se to ne desi, a onda cu i ja da pocnem da kritikujem, ali ne jos uvek pre vremena, ipak se nadam najvecem pojacanju uskoro... Edited July 25, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 1 minute ago, Manu said: Misliš? Ne deluje mi kao neki attention whore Možda grešim, ranije se nije bavio tim poslom ... insajdera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 4 minutes ago, Kankkunen said: Možda grešim, ranije se nije bavio tim poslom ... insajdera. Kako lozite ti i Manny/Manu 🤔😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 7 minutes ago, Kankkunen said: Možda grešim, ranije se nije bavio tim poslom ... insajdera. Zbog toga i kažem, ukačio sam ga par puta po basket-related twitter diskusijama, nije iz te priče 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 8 minutes ago, Kankkunen said: Možda grešim, ranije se nije bavio tim poslom ... insajdera. Ma kakav Manny i insajderisanje, covjek se sprda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Na svim forumima instagramu twitteru sve vrhunski i pouzdani insajderi.Prosto da se oduševiš koliko pogađaju sa pouzdanim informacijama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 24 minutes ago, Micko81 said: Na svim forumima instagramu twitteru sve vrhunski i pouzdani insajderi.Prosto da se oduševiš koliko pogađaju sa pouzdanim informacijama.... Iskreno, ne kontam komentar a naravno nisi jedini koji slicno pise. Zasto jednostavno ne pustite kraju pisanje ljudi u cije informacije sumnjate. Evo, ja cuo dolazi nam Lebron licno. Sta sada...on me dodje i onda sam ja kriv sto neko vjeruje svemu sto procita. Ljudi su u vise navrata objasnili da te iste informacije dodju do njih od nekoga iz kluba i to je to. Sta se desava iza kulisa, to ni Onaj gore vise ne moze pohvatati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Just now, Abizolirni said: Onaj gore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 5 minutes ago, Sam B said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Moze Shaq, on je nesto kao Branko Lazic samo kosarkas 2 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 18 minutes ago, Abizolirni said: Iskreno, ne kontam komentar a naravno nisi jedini koji slicno pise. Zasto jednostavno ne pustite kraju pisanje ljudi u cije informacije sumnjate. Evo, ja cuo dolazi nam Lebron licno. Sta sada...on me dodje i onda sam ja kriv sto neko vjeruje svemu sto procita. Ljudi su u vise navrata objasnili da te iste informacije dodju do njih od nekoga iz kluba i to je to. Sta se desava iza kulisa, to ni Onaj gore vise ne moze pohvatati. Moj komentar se odnosi na to da se ne iznose bilo kakva imena dok to nije skoro gotova stvar.Evo imam i ja sam blizak nekim ljudima iz kluba ali ih nikad nisam niti ću pitati oko bilo kojeg transfera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 8 minutes ago, Micko81 said: Moj komentar se odnosi na to da se ne iznose bilo kakva imena dok to nije skoro gotova stvar.Evo imam i ja sam blizak nekim ljudima iz kluba ali ih nikad nisam niti ću pitati oko bilo kojeg transfera... Pa o čemu pričate onda drug? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 3 minutes ago, Čvarkov said: Pa o čemu pričate onda drug? Ono stvarno nema druge teme na ovom svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 2 minutes ago, Čvarkov said: Pa o čemu pričate onda drug? Vidi drug ako mi neko kaže da ne želi i ne može o tome da priča ja to poštujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 9 minutes ago, Micko81 said: Vidi drug ako mi neko kaže da ne želi i ne može o tome da priča ja to poštujem znaci pitao si ih o pojacanjima 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 3 minutes ago, Aleksa said: znaci pitao si ih o pojacanjima 😂 Ako ti tako kažeš onda jesam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 Pa covjek to zakljucio iz onoga sto si napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 11 minutes ago, Aleksa said: znaci pitao si ih o pojacanjima 😂 6 minutes ago, Micko81 said: Ako ti tako kažeš onda jesam... Jel si ti muzičar ili nisi muzičar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts