NikadProtivKaline Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 to se zapravo uklapa sa covic vizijom trener beskicmenjak koji ce da ga slusa bez pogovora, plus da malo kosta a on moze da se posveti svojoj ljubavi - sklapanju rostera 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Koji kurac onda i Nedovic, ne uklapa se u ovu agoniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Au, pa Raduljica je toliko besmislen da Jovanovic pored njega izgleda smisleno 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Umalo ne padoh sa stolice kad procitam da je Radonjin sistem defanzivni a mi eto uzimamo Nedovica pa ce trener probati drugi sistem, koji moze biti i bolji i dovoljan za iskorak. Smehotresno je mala rec. Prvo, mi u drugacijem sistemu, pretpostavljam da se misli na vise ka napadu orijentisanu kosarku nemamo sta da trazimo. Doveli smo Nedovica je l te, super, zaboravljate malo da mi trazimo iskorak medju ekipama koje imaju po 2-3-4 igraca Nedovic kalibra u napadu. Pa ce konstantno da im isporucuje minimum 1 ako ne i vise. Nama je jedina nada da odbranom zaustavljamo protivnicke Nedovice a ne da se nas Nedovoc natrpava sa 3 protivnicka Nedovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastavnik dzemo Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako je tacno ja vladu, ovo je odluka tipicna za covica, kao ranije kada je dovodio vladu vukoicica ili klipu. Mozes on iz provincije, ne moze provincija iz njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Raduljica svakako ne navija za Zvezdu, to je 100%. Ne navija ni za partizan i to ti je 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everlook Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako zaista dodju Jovanovic za trenera i Raduljica to ce delovati kao da Covic nije mogao da podnese cinjenicu da se uspesi Zvezde vezuju za Radonjica i da smo uglavnom vrlo stabilan tim kada je Radonja tu, a cim ga nema lelujamo. Resio malo da pokaze ko je gazda, Radonja nije hteo da ponovo trpi merenje patke, pa otisao i sad Covic ide all in u tim, ali trener koji nece baciti senku na njega. U fazonu "ja sam taj koji vam obezbedjuje rezultate, a ne trener". I onda populisticka selekcija, sve ono sto bi svaki prosecan navijac koji nikad nije bio trener doveo, a u stvari horor da se napravi ozbiljan tim od toga. Deluje na reprizu 2017. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Igor_ said: Ne navija ni za partizan i to ti je 100% Nek navija za fk Trudbenik, samo da ga moje oci ne vide u Zvezdi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Sto me ovo sad odjednom podseca na prosli put kad je otisao Radonja? Dovodi se trener na klupu sa malim iskustvom sto se tice vodjenja ekipa u EL+igraci koje on uopste ne bira? Edited July 7, 2022 by Don Radonja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Čini se da Čović nije uspeo da dovede nijedno zvučno ime za trenera, jer se verovatno još uvek ne zna sa koliko će para raspolagati. Sigurica mu je trener iz FMP podmlatka, kojim može da manipuliše kako želi. Verovatno će proći kao Milivoje Lazić. Pa onda uleće spasilac Šakota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Kraj živih Mileta, Markosa i ekipe, vi čitate neke šupljake i primate se. Cccccc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 20 minutes ago, Igor_ said: Raduljica je pre pola godine, u zajednickom izlasku sa mojim kumom rekao da se ne bi vratio u srpsku kosarku nikad. Kako se meni čini jedino gde bi se (s)vratio je Kopaonik i pivnice, pošto sam ga na istim često sretao poslednjih godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Crni said: Nek navija za fk Trudbenik, samo da ga moje oci ne vide u Zvezdi. Bogami ne vidim niti jedan valjani razlog zašto bi ga dovodili. A i ovo sa trenerom Jovanovićem je nonsense par excellence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ако је неко помислио да ће Радуљица после пола године неиграња, након што је ДОБИО ОТКАЗ у КОРЕЈИ и са своје 34 године, помоћи евролигашкој Звезди, треба да се скупимо на Калемегдану и кажемо шта мислимо о томе. Згађен сам овом вешћу, фуј. Радуљица јебени, бивши кошаркаш већ 6,7 година, млохав, никакав, лош.... Грозно. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Ако је неко помислио да ће Радуљица после пола године неиграња, након што је ДОБИО ОТКАЗ у КОРЕЈИ и са своје 34 године, помоћи евролигашкој Звезди, треба да се скупимо на Калемегдану и кажемо шта мислимо о томе. Згађен сам овом вешћу, фуј. Радуљица јебени, бивши кошаркаш већ 6,7 година, млохав, никакав, лош.... Грозно. Iskreno sad mi Zirbes ne deluje lose za 3 centra.Sto je tuga jbt. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ajde Vlada Jovanovic, posto bolje nisam ni ocekivao. Ali Raduljica... To mi zvuči onako baš kao ozbiljno trolovanje. Neznam ko bi sa imalo mozga došao na ideju da dovodi Raduljicu u 34. godini da igra EL, posle 5 sezoni u Kini. A i Raduljica mi nikako ne deluje lik koji bi u ovoj fazi kariere dolazio u srpsku košarku i slušao kako ga rulja napušava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Raduljica je asset u tome da Kalina ostane. Nisam siguran da ce doci, ali nije patka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 zar nema kalina nekog sestrica ili rodjaka koji pika basket u tavankutu, pa da mu izadjemo u susret da trenira sa kkcz? ovo sa braduljicom je bas heavy jedino neka cirbes uloga bi eventualno mogla da prodje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ako se dovodi Vlada Jovanović, onda barem na dve garantovane godine ma kako da se završi prva 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Mozda i Raduljica ubode trojku u Madridu kao Pero onomad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Све и да дође Радуљица не верујем да је планиран за нешто више од трећег центра, било би сулудо да има већу улогу. Edited July 7, 2022 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nama će vjerovatno Kalinić biti igrač-trener, sve ide ka tome. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Урош19 said: Све и да дође Радуљица не верујем да је планиран за нешто више од трећег центра, било би сулудо да има већу улогу. Tako nešto smo i za Kuzmu pričali prije godinu dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Opet ljudi slepo veruju klosarksom telesportu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) 3 minutes ago, Sector said: Nama će vjerovatno Kalinić biti igrač-trener, sve ide ka tome. I vodja navijača Spoiler Edit. Prepisuje od Mbapea Edited July 7, 2022 by Čvarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts