necke Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 2 minutes ago, Losmi17 said: Au kupi, hoces jos?! 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Kupica dosao gologuz na temu. Ne mere tako. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Radonjic gost na Aljazeera upravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 minute ago, Losmi17 said: Kupica dosao gologuz na temu. Ne mere tako. Jedina steta je sto uvek brze ode nego sto je dosao al dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Uvek je dobrodosao. Mi nemamo ograde na ovoj temi. Narocito ovako nespreman, kopriva zeze jako. Edited June 24, 2022 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 3 minutes ago, Benito said: Radonjic gost na Aljazeera upravo Sta kaze za Ukrajinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Just now, Placebo Lone star said: Sta kaze za Ukrajinu? Sto se njega tice Rusija ce dobiti taj mec 😁 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Nije Samardžijski jedini preplaćen ali dešava se, sastavni deo posla. Problem je da te neki jadni Tegeltija ubedi da ti igrači igraju za stipendije, da ti prodaju fore kad godinama ništa ne urade a onda se lupaju BAT-ovi od 500k+ od raznih Tomasa, Parahuskih, Tintoreta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 minute ago, Benito said: Sto se njega tice Rusija ce dobiti taj mec 😁 Niko nije odjebao nekog kao on Lipovija...Nemam gif Will Smita sa Oskara.😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Blickrig Šarca, nešto kao Mekgrejdi 13 poena za 33 sekunde. 11 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Kuper na aparatima, mozda na nekoj slot masini a mozda mu je ukazana prva pomoc. Svako ko procita ovaj obracun a nije glasao u anketi glasace za Sarca 😄 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Realno sam ga matirao u 3 poteza. Laž za 500k, on bega u levo, pa laž za garantovani ugovor, on u desno, i na kraju lovac na G6 za Samardžiju i šlog, on na termin na 30+... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 minute ago, Cooper said: Realno sam ga matirao u 3 poteza. Laž za 500k, on bega u levo, pa laž za garantovani ugovor, on u desno, i na kraju lovac na G6 za Samardžiju i šlog, on na termin na 30+... Ne zezaj Kupi, ugasio te Sarac ko Kalina Pavlovica. 13 1 2 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 U beton ligama kada neko ne vlada materijom kaze se srlja ko seljacki bek, Kuper troluje kao trol masina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 2 minutes ago, Cooper said: Realno sam ga matirao u 3 poteza. Laž za 500k, on bega u levo, pa laž za garantovani ugovor, on u desno, i na kraju lovac na G6 za Samardžiju i šlog, on na termin na 30+... Dodji nam cesce. Sarac desnom rukom pije niksicko, levom brise patos 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 5 hours ago, NikadProtivKaline said: kako si dosao do ove kalkulacije? u sta racunas globos osiguranje? U milenijum tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 16 minutes ago, Cooper said: Realno sam ga matirao u 3 poteza. Laž za 500k, on bega u levo, pa laž za garantovani ugovor, on u desno, i na kraju lovac na G6 za Samardžiju i šlog, on na termin na 30+... Pocepao te Sarac, ko siroce milku od 100 grama. 1 hour ago, Losmi17 said: Jel ti zbilja mislis da on je on bio u kkp zbog para? Kupica je nebrojeno puta slagao, ali sta ga kosta. To je modus operandi. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Istreso ga Šarac ko ciganče slinu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 hour ago, Laki21 said: Kad se samo setim kako su Kupica i ekipa reagovali kad sam ovde napisao vrednost ugovora Trinkilinkija neposredno nakon potpisivanja, a izneo ga Josip Sesar tokom prenosa neke tekme na Hr Areni. Doslovno je bilo skakanje u oči kako smem da toliko lažem jer ljubav a ne pare itd. Nemam reakcija vise. 😂👍🥇♥️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) 48 minutes ago, Losmi17 said: Au kupi, hoces jos?! Edited June 24, 2022 by Rajon Rondo 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 9 minutes ago, Rajon Rondo said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 4 hours ago, Šarac said: dokumentuj mi molim te da sam ja ikada preskocio preko vaseg plota da komentarisem bilo sta. Uostalom zna se da ni na jedno pitanje koji ti bilo ko postavi nemas ili ne zelis da das odgovor. Kada vec znas detalje njegovog ugovora Da li mu je ugovor bio 750.000 eur za ovu sezonu?Koliko mu se duguje posto nije potrcao poslednja 4 meseca za vas. Da li je potpisao dvogodisnji ugovor ili trogodisnji ugovor nije bitno sada, sve i da je dvogodisnji, nema obaveze KKP prema njemu samo ako ubode ugovor u NBA i onda je slobodan bez obestecenja , to je NBA klauzula. Njegov manager vas javno ismevao na njegovoj instagram stranici kada ste ispali od nikada jace Bu(A)rse, i sada ce on da se odrekne para zarad ljubavi prema KKP. Uostalom, sacekacemo Bat, svi se secamo tvojih cifara i za Parahuskog, za Trinkijerija, Milutinova itd, i onda Batica ( ne onaj Batica Andrej kojeg obozavate) crno na belo pokaze javnosti koliko kosta vasa ljubav i kako niko ne dolazi "zbog pare" u KKP. Tako , zajebi me molim te vasih otvorenih ugovora, jedini ugovor van Bata sto sam video od vasih igraca je cuvenih 10.000 eur avansa za Rakicevica na blok priznanici iz lokalne prodavnice pica. 4 hours ago, Šarac said: 500k, i tako pise u ugovoru. Ako hoces da vidis , posalji mi email u pp pa ti posaljem , ali da obecas da nikom neces pokazati. jel vazi? toliko za danas, ima i tata tema a tamo je tvoje prirodno staniste, Ode Avangarda u vazduh. E tako se to radi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Nasankao ga Šarac ko unuče na Zlatiboru.Sent from my SM-A315G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 hour ago, Cooper said: Da, tako se šlogirao i kad je dao Samardžiskom 60k mesečno. Ovo me podseti na cuvene obektivne kosarkaske emisje za spas srpske kosarke na SoS kanalu. Pa kad neki zvezdas nalupa Tegija cinjenicama ovaj ga pita koje su boje bile patike Salica kad ga je Dule poslao da kaki i onda ovaj ostane bez teksta pitanjem a ovaj slavodobitno konstantuje kako se mora bolje informisati ako zeli ulaziti u diskusiju. 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasac Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Koliko znam Samardzijski je doveden kad je bila tu ekipa oko brata. Tad je bila fora da se igrac preplati i da onda deo movca vrati određenim ljudima iz uprave. Slicno nasi fudbaleri i kosarkasi rade u Rusiji i Belorusiji. Licno sam video ugovor gde jedan nas bivsi fudbaler daje predsedniku kluba zajam od 50k usd sa kamatom od 0.001%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts