Predragdjape Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Zasto Daba ne bi otvorio novu temu? Sto se mene tice, moze bilo ko, ko je spreman, odlucan, kreativan i voljan. Glasanjem samo namecemo nekom obavezu. 😀 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 ako budu izjednačeni onda u drugi krug samo njih dvojica pa da može ponovo da se glasa 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Za 55 strana nismo napisali nista, ali u poslednje 3-4 strane postavljamo nove standarde u pisanju nicega 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Just now, bosMan_jr said: Za 55 strana nismo napisali nista, ali u poslednje 3-4 strane postavljamo nove standarde u pisanju nicega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Danilo Barthel slobodan igrac. Saradjivao sa Dejom 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Jel' @medobrundo odbio kandidaturu, ili je izborna komisija napravila previd? Ako je ovo drugo, jasno je da su izbori neregularni i da se moraju ponoviti. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ko od kandidata deli kafu, secer, upaljace penzionerima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 3 hours ago, Princeton said: 😄 Sto se mene tice, imali smo bericetne sezone sa Tamburinjom, i nista ja tu ne bih dir'o. Ako se Tamburinju ne da, Tamburinjo je u fazi karijere na forumu kao Simon u KKCZ. Hoce, trudi se al dzabe godine uradile svoje. Na Tatu da odem izbambusali bi me klinci, ne mogu to ni pogledom juriti. Kada se malo sporta radi nasalim sa Kupijem i Kendrikom to je neka liga amatera, Simon i Petar Popovic vs Pera Bozic i Cubrilo. Sto se predloznika tice ja sam onako stavio odokativno par ime naravno ima jos desetak njih min koje bih predlozio svakako su Medolinjo i Ridji medj njima. @Devil In My Pants nikako da te pitam, jer Radonjic svestan sveobuhvatno tvog postojanja u ovom univerzumu? Ono idolizacija i pravljenje kulta licnosti u svim mogucim kutovima interneta. Jel ste se upoznali nekad a ti se upiskio od srece? 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 23 minutes ago, Tamburinjo said: ........ @Devil In My Pants nikako da te pitam, jer Radonjic svestan sveobuhvatno tvog postojanja u ovom univerzumu? Ono idolizacija i pravljenje kulta licnosti u svim mogucim kutovima interneta. Jel ste se upoznali nekad a ti se upiskio od srece? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 54 minutes ago, Guru said: Jel' @medobrundo odbio kandidaturu, ili je izborna komisija napravila previd? Ako je ovo drugo, jasno je da su izbori neregularni i da se moraju ponoviti. nema ni Chaosa među ponuđenima Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 nema ni Chaosa među ponuđenimaPresao na tamnu stranu moderatorsku. Ne moze. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Smits ide iz Barse, mogli bi negde da ga uglavimo ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) Bojanu niko ni da pomene. Eh, taj 21. vek i jednakost polova. Edit: Mada nema ni nje da se javi, možda se zadržala u kuhinji. Edited June 20, 2022 by Dropkick Murphys 3 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Just now, Dropkick Murphys said: Bojanu niko ni da pomene. Eh, taj 21. vek i jednakost polova. Teo sam, al već bilo kasno ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Bojana je već u finalu, ovo glasanje je za drugog finalistu : P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 3 hours ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Пет поена Вингвокер, три Тито, један Лаки 😀 Zamolio bi moderaciju da mi, dok se ne zatvori biračko mesto, upiše ovih 5 glasa mog rođaka Đentile-a koliko da osiguram srebro tj. da obezbedim titulu finaliste i ostavim @Ridji-ju i @Princeton-u da se drpaju za bronzu...a ja ću za svaki slučaj ako prigusti da glasam za sebe...jer i šta mi teško. Hvala na razumevanju. Edited June 20, 2022 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Još nisam glasao, čekam ponude na pp ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: Još nisam glasao, čekam ponude na pp ... Za narednu sezonu kupiću ful arena paket pa da me brišeš sa link diliveri liste, gde sam verovatno najgori...malolie? Edited June 20, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 @Tamburinjopropo. @BojanaCZVje za specijalne zadatke kad bas zagusti. @Ridjiiz Nisa. @medobrundoje tu da nas sve zasluzeno iznapusava kad pocnemo da pametujemo. @Devil In My Pants I @Šarac da otvore podforum Ciganski tata da se koljemo mi medjusobno bez Wajldkardsa. @Princetoncovek pise o kosarci, dakle nema veze sa ovom temom. Ostaje @Wingwalker posto ga narod hoce. 14 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Zo, Dzoni, Pefi Gudura, Holins Dobrić, Lazić Kalina, Deda Bjelica Tarcevski, Luka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Ridji iz Niša Princeton covek pise o kosarci, dakle nema veze sa ovom temom bukvalno umirem 🤣 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Mala ekskluziva do koje sam dosao od pouzdanog coveka bliskog klubu je da je jedan igrac vec zavrsen i da se ceka samo ozvanicenje, nije zeleo da mi kaze ko je u pitanju ali eto cisto da podelim ovde ☺️ 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) 35 minutes ago, Čvarkov said: Ridji iz Niša bukvalno umirem 🤣 ovo je hit juna... Edited June 20, 2022 by Wingwalker 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 10 minutes ago, Benito said: Mala ekskluziva do koje sam dosao od pouzdanog coveka bliskog klubu je da je jedan igrac vec zavrsen i da se ceka samo ozvanicenje, nije zeleo da mi kaze ko je u pitanju ali eto cisto da podelim ovde ☺️ Molim sve ljude ovde da ne sahrane sada druga Benita koji je mlad član foruma te je neiskusno nastupio, siguran sam da nije imao lošu nameru. 6 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 (edited) Gde su ga zavrsili, u Fabrici metalnih proizvoda? Edited June 20, 2022 by Snjofko 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts