fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, JPM said: KKCZ ove sezone gomila preplaćenih luzera. Ovde su te sad ponele emocije, a u principu znaš da to nije tačno. Sasvim je to solidan tim koji vrlo dobro ume da igra košarku. Plus ono što je retkost i ljudi vole da vide - dosta "domaće osnove". Ne znam koliko je ko plaćen ali sumnjam da su baš "preplaćeni". Ali, ono što jeste nedopustivo i skandalozno, to je odnos prema igri u utakmicama sa Spartakom. E, to debelo nije u redu. 2
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, fancy said: to je odnos prema igri u utakmicama sa Spartakom Da, na to sam i mislio. Preplaćeni luzeri se odnosi na igrače koji biraju na kojoj će se utakmici pojaviti a na kojoj ne. To nisu profesionalci. Tako da se to ne odnosi na košarkaški kvalitet već na mentalitet, na odnos prema igri i obavezama. 1
Nate Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cestitke partizanu tituli i washingtonu na mvp priznanju. Ima i te kako mesta za tog momka i sledece sezone. Dati 40 poena na bilo kom nivou nije uopste lako.
Romantik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, fancy said: Ovde su te sad ponele emocije, a u principu znaš da to nije tačno. Sasvim je to solidan tim koji vrlo dobro ume da igra košarku. Plus ono što je retkost i ljudi vole da vide - dosta "domaće osnove". Ne znam koliko je ko plaćen ali sumnjam da su baš "preplaćeni". Ali, ono što jeste nedopustivo i skandalozno, to je odnos prema igri u utakmicama sa Spartakom. E, to debelo nije u redu. Ja sam imao uvid u to koliko su tačno plaćeni i bez ikakve dileme su svi debelo preplaćeni, pričam o domaćim igračima, eventualno je Kalinićev ugovor u realnim okvirima, jer bi on te pare mogao dobiti bez problema i u nekom drugom klubu, samo što ni on nije pružio to za šta je plaćen. 3
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Za ovo protiv spartaka eventualno ako su placeni na nivou prosecne plate u Srbiji, 500 evra, onda nisu preplaceni.
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @JPM vidim ovde se pitas kako to Partizan dobi Spartak a na Zvezdinoj temi objasnjavas da klinci nisu imali ulogu u ovom KLS turnircicu. Mislim da je smesno da izvlacis statistiku sa poslednje utakmice, a bez da si ocigledno pogledao neku od utakmica koje je Partizan igrao. Dodatno, ako ti je do statistike, posto si se uhvatio kako su Mijailovic, Sekularac i Danilovic igrali 6, 1 i 6 minuta - evo ti kako su ti isti igraci na prvoj utakmici protiv Spartaka igrali 15,8 i 12 minuta a recimo u majstorici protiv FMPa 22, 18 i 12 minuta. Sportski pozdrav 2
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, wrach said: @JPM vidim ovde se pitas kako to Partizan dobi Spartak a na Zvezdinoj temi objasnjavas da klinci nisu imali ulogu u ovom KLS turnircicu. Mislim da je smesno da izvlacis statistiku sa poslednje utakmice, a bez da si ocigledno pogledao neku od utakmica koje je Partizan igrao. Dodatno, ako ti je do statistike, posto si se uhvatio kako su Mijailovic, Sekularac i Danilovic igrali 6, 1 i 6 minuta - evo ti kako su ti isti igraci na prvoj utakmici protiv Spartaka igrali 15,8 i 12 minuta a recimo u majstorici protiv FMPa 22, 18 i 12 minuta. Sportski pozdrav Isto kao što je smešno da van konteksta komentarišeš moje upise. Sportski pozdrav. 2
Recommended Posts