Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, СтелаРоса said:

Zbog cega Partizan uopste igra kls ne razumem

Valjda da se izvredja Čovićeva žena ne znam.

Jbt šta je ljudima u glavi jel ima ič moždanih ćelija da gledaš svoju ekipu,došao da ih bodriš i uzvikuješ to što uzvikuješ.Ludilo!

Meni te stvari nikad neće biti jasne,bez obzira o kojoj strani brda da govorimo.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 4
Posted
26 minutes ago, DameTime said:

Za ove mizogine uvrede sa tribina bih klub rebnula 2M. Evra. Pa ti Ostoyah dovodi Monekea, nakon što platiš kazne.

A to će sprečiti bagru da skandira? Osetiće nešto po svom džepu? Naplaćali su se kazni i Partizan i Zvezda milion puta proteklih godina, pa ništa. 

Jedino da konkretnog navijača koji se dere opališ po džepu, ali tu je kvaka: ne može država da kažnjava zbog verbalnog delikta, morala bi Vesna lično da ga tuži za uvredu, pa da se vuku po sudu. Što naš narod kaže, ćorava posla. 

• Like 1
Posted

Zašto ne bi bio, kad lažni košarkaški ekspert Čović vodi klub. Bez ikakvog koncepta, uz redovne smene trenera, bukvalno najbesmisleniji klub u Srbiji. 

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Za ove mizogine uvr/ede sa tribina bih klub rebnula 2M. Evra. Pa ti Ostoyah dovodi Monekea, nakon što platiš kazne.

I jel bi to resilo problem?
Dodatno, koliku bi kaznu rebnula ako bi neko pogodio npr novcicem nekog igraca u glavu ako je karta za vredjanje sa tribina 2M evra?

Posted
56 minutes ago, Stiletto said:

A to će sprečiti bagru da skandira? Osetiće nešto po svom džepu? Naplaćali su se kazni i Partizan i Zvezda milion puta proteklih godina, pa ništa. 

11 minutes ago, wrach said:

I jel bi to resilo problem?

Možda bi im došlo iz dupeta u glavu kad bi umesto Monekea gledali samo Pokua na četvorci.

Posted
30 minutes ago, DameTime said:

Možda bi im došlo iz dupeta u glavu kad bi umesto Monekea gledali samo Pokua na četvorci.

Tek tada bi proradio inat u Srbalja za još više istog sranja sa tribina.

• Like 1
Posted
47 minutes ago, DameTime said:

vredjalo se i kad je Adin Vrabac zario i palio.. 

• Thanks 1
Posted

@na temu navijaca:

Nema tu mnogo sta klub da preduzima... to mora liga. Kako god se zvala. Ako moze u EL, zasto ne moze i u ABA, kupu i KLS? 

Kako? Ne mora nista posebno, cak ni novcano toliko, nego praznjenje tribina istog momenta, i kazna za naredne utakmice. Ako treba, i ako se inate dalje navijaci i ne reaguju na apele kluba nadalje, onda ce klub igrati pred praznim tribinama. 

Samo je bitno da bude od pocetka tako, ostro, i jednako za sve. I da se unapred svi upozore. 

• Like 1
Posted
7 hours ago, Kooineeperk said:

@na temu navijaca:

Nema tu mnogo sta klub da preduzima... to mora liga. Kako god se zvala. Ako moze u EL, zasto ne moze i u ABA, kupu i KLS? 

Kako? Ne mora nista posebno, cak ni novcano toliko, nego praznjenje tribina istog momenta, i kazna za naredne utakmice. Ako treba, i ako se inate dalje navijaci i ne reaguju na apele kluba nadalje, onda ce klub igrati pred praznim tribinama. 

Samo je bitno da bude od pocetka tako, ostro, i jednako za sve. I da se unapred svi upozore. 

Nemaju ni KLS ni ABA snagu da se izbore protiv vecitih, tj njihovih navijaca. Lakse im je da izlaze u susret, prave kompromise, a ponekada i da se prave blesavi, jer znaju da bez Zvezde i Partizana gotovo da ni nema lige. Pa prosle godine smo videli koliko navijace Partizana dotice da izadju sa tribina kada im se to trazi zbog prekida utakmica. Kome to treba? Zato je u EL skroz drugacije, tamo se cuti i slusa sta kaze EL. Partizan je bez neke posebne reakcije bio i na tucu u Madridu i na neke utakmice gde je bilo lose sudjenje, ali zato posle svakog poraza u Aba i Kls slusamo znamo vec svi sta.

Posted

Da se ne lažemo, da Partizan hoće to da reši, rešio bi. Najteže im pada kad treba da "zamole" navijače da ne vređaju Vesnu Čović. Prećutno odobravanje.

Sa druge strane ni to prekidanje utakmica i glumljenje ludila baš i ne razumem. Više se time iritiraju navijači nego što se nešto postiže. Vređaju se mnogi, vređan je i Gurović, Novica Veličković, Nedovič...pa se ni za koga ne prekidaju utakmice. Samo za teta Vesnu.

Posted (edited)
43 minutes ago, JPM said:

Da se ne lažemo, da Partizan hoće to da reši, rešio bi. Najteže im pada kad treba da "zamole" navijače da ne vređaju Vesnu Čović. Prećutno odobravanje.

Kako? Svakako da onakve izjave Karaicica gde satro trazi da se ne vredjaju zene, majke, bake i oni apeli Trifunovica od prosle godine dok se krevelji ne pomazu u smirivanju situacije, ali klub je imao XY saopstenja i isto toliko puta je Zoc apelovao (ali zaista apelovao) da se niko ne vredja, i opet ne vredi. Mislim da mi ovde na forumu nismo svesni da postoji veliki deo navijaca koji zaista ne vide problem u ovakvim stvarima. I tu ne pricam o huliganima ili ultrasima, nego o ljudima koji su statusa slicnog nasem, ali prosto drugacije razmisljaju i shvataju neke stvari od nas.

43 minutes ago, JPM said:

Sa druge strane ni to prekidanje utakmica i glumljenje ludila baš i ne razumem. Više se time iritiraju navijači nego što se nešto postiže. 

Slazem se sa ovim. Kada je vec krenulo kako je krenulo, pustis i naknadno kaznis. Ali se onda vracamo do problema iz mog prethodnog upisa gde lige ne zele da se zameraju klubovima. Problem je i sto niko ne zeli da krene od sebe i ocisti svoje dvoriste. Evo vidimo i na ovom forumu da se konstantno meri ko je koga vise vredjao. Zatvoris Partizanu halu za pesmu o Vesni, a Zvezdi ne zatvoris za skandiranje Zeljku i eto ogromnog problema u najavi. A kaznjavati i zatvarati halu za svaku psovku tesko da moze biti resenje, jer nije ni svaka psovka iste tezine, a cim je tako znaci da se nekome ostavlja mogucnost da proizvoljno odlucuje sta je veci greh.

Edited by СтелаРоса
Posted

Početkom sezone klub je imao odlično priopćenje, kombinovano sa apelima trenera, precednika, igrača, akcije srce/ruke/glas, nema šta još da uradi.

Jedino da apsi supersoničnim kamerama svakog ko otvori usta na vređanje. Možda neko misli da je to dobra ideja.

• Like 1
Posted (edited)
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Kako?

Napisao sam svoj stav po tom pitanju. Mislim da KKP prećutno odobrava ne vređanje žena i porodice, već konkretno TE žene. Takav mi je utisak. Sad, kad sam to rekao, reći ću i da nije baš da ih ne razumem. Čović nije cvećka i mislim da više oni prave dramu oko toga zbog stvaranja tenzija nego što im to zaista smeta.

Sve to je u okviru generalnog diskursa kao fol smanjujemo tenzije a u stvari uživamo u istim.

EDIT: To vređanje je više odraz naše kulture kao naroda nego li problem samo sportskih terena. Ti kad vidiš mlade ljude kao zdušno i veselo izgovaraju najodvratnije psovke i uvrede, jasno ti je gde živiš. To je lavina frustracije sopstenim životima. Uz to, postoji i to nešto čoporativno u čoveku što ga tera da u masi bude bez mozga. Siguran sam da mnogi to ne bi ni izgovarali, ali kad krene tribina, tu i mali Mujo.

Edited by JPM